marcin pisze:Mi natomiast ta cała sprawa wydaje się że jest prawdziwa .myślę ze najlepszym przykładem świadczącym o prawdziwości tego całego postu jest ostatni mecz w którym czołowe zawodniczki zdobyły mizerną ilość punktów. Coś w tym musi być, wątpię aby był to przypadek to raczej coś więcej. Co do atmosfery w drużynie możliwe że są zatargi bo to tylko ludzie a jeszcze w dodatku kobiety które zawsze powód do kłótni znajda i tego nawet negować nie trzeba bo jestem pewny ze kłótnie i zatargi się zdarzają.Jeśli panny uważają ze się utrzymały w lidze i już mogą sobie odpoczywać to się mylą ale to my kibice je rozliczymy za to , warty podkreślenia jednak jest ich stosunek do kibiców a właściwie jego brak, otóż siedzący kibice na trybunach powinni otrzymać choć gest dobrej woli w postaci kiwnięcia głową po meczu za przybycie i oglądanie tej mizernej gry. Niestety nasze koszykarki nie mają odrobiny kultury w sobie i na taki gest je nie stać.Podkreślam że wątpię w nieoryginalność tego listu i w to ze jest w nim nieprawda mi się wydaje że ten list jest wołaniem o pomoc i trzeba do niego podejść stanowczo i konkretnie analizując wszystko co jest w im napisane a już sam początek odnoszący się do ostatniego meczu jest bardzo niepokojący gdyż potwierdza się on w faktach i słabej grze, braku woli walki co wszyscy wiedzieliśmy w sobotę na boisku
Prawda o AZS
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
coraz mniej wierze w prawdziwosc tej wypowiedzi, jest tu grupka ludzi którym zalezy na zamieszaiu i im sie to udaje
Nie wydaje mi sie ze sama Agnieszka o której jest w tym poscie, jak by widziala ze cała drużyna knuje przeciw niej to twierdziłą by że w polskiej lidze chce grac tylko w Gorzowie.
No ale z 2 strony kto zrozumie kobiety
Nie wydaje mi sie ze sama Agnieszka o której jest w tym poscie, jak by widziala ze cała drużyna knuje przeciw niej to twierdziłą by że w polskiej lidze chce grac tylko w Gorzowie.
No ale z 2 strony kto zrozumie kobiety
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jeżeli taka sprawa ma miejsce. To ja mam żal do koszykarek AZS-u. Zachowałyście się conajmniej głupio. Ponieważ mój zespół mógłby teraz grać w ekstraklasie. Nie było by tylu łez
A ja właśnie byłbym po zajebistych wyjazdach w Gdyni gdzie wierzył bym, że Ostrovia zrobiła by wszystko aby godnie zakończyć sezon 
magik i kaz pisze:Drogie koszykarki wiecie mi się nie podobało bo jakoś w tym ostatnim meczu waszego serca było za mało, czasem miałem wrażenie ze to jest kabaret a nie gra w kosza.Jednym słowem gracie miernie ale musicie nad sobą pracować . Może najwyższa pora zacząc porządnie pracować. Dużo potu was czeka zależnie od waszej decyzji, ale jeśli chcecie bardzo i poświęcić się zdołacie może za czas jakiś lotosowi podołacie.Jeśli przyjąć kryteria jakie kibice wymagają wasza gra to zupełna mizeria.Do tego dochodzą mecze które są w dziwny sposób przegrane.Ja z kolei mam uwagi innego jeszcze rodzaju otóż trener jest do niczego skoro pozwala na taką grę i na takie układy oraz spory.Wracając do meritum to dałbym sobie na waszym miejscu spokój może lepiej już nie próbujcie osiągać niczego na scenie koszykówki zawodowej, pograjcie sobie na boisku same dla siebie tak będzie lepiej dla kibica szeroko pojętego. Spróbujcie czego innego może gra w szachy bądź kariera polityczna.

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
mati pisze:Jeżeli taka sprawa ma miejsce. To ja mam żal do koszykarek AZS-u. Zachowałyście się conajmniej głupio. Ponieważ mój zespół mógłby teraz grać w ekstraklasie. Nie było by tylu łezA ja właśnie byłbym po zajebistych wyjazdach w Gdyni gdzie wierzył bym, że Ostrovia zrobiła by wszystko aby godnie zakończyć sezon
Zaczne od tego, ze nie chce rozpoczynac zadnej wojny ani nic w tym stylu, ale Ostrovia tez wygrala z Gorzowem w koncowce sezonu (techniczny dla Agnieszki w trzeciej kwarcie po tekscie do sedziego "za co?"
Oczywiscie wszytko to sa spekulacje, ktore wcale nie musza byc prawda

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
kyS pisze:ale Ostrovia tez wygrala z Gorzowem w koncowce sezonu (techniczny dla Agnieszki w trzeciej kwarcie po tekscie do sedziego "za co?"- nie wnikam nie oceniam).
Hmm...Aga tupnęła nogą i coś tam pościła do sędziego jakąś wiązankę chyba...Ale oczywiście siedziałem 5-6 metrów mogłem nie słyszeć nie wnikam na prawdę.
Jednak jak chodzi o mecze ostrowsko-gorzowskie to ja powiedział bym, że nasza drużyna nigdy Wam nie leżała. A zaczęło się od tego jak wykolegowaliśmy Was w play-offach dwa sezony temu o awans do ekstraklasy. Większośc dziewczyn pamięta ten okres więc myślę, że to tez jakiś powód jest. Ogólnie nie mam nic do zespołu z Gorzowa. Gratuluję utrzymania. I wszystko jest jak najbardziej w porządku ponieważ to wszystko gdybanie. Mojej drużynie to ekstraklasy nie przywróci. Ja miałbym żal poprostu jakby to co jest napisane było prawdą. Pozdroo dla wszystkich koszykarek i kibiców AZS-u G.!
Ja oczywiście w tym momencie spekuluję na ten temat. Żadnej wojny nie będzie. Ponieważ jestem kibicem Ostrovii
Podejrzewam, ze kibicom w Gorzowie tez by bylo zal...
Rowniez pozdrawiam kibicow z Ostrowa i czekam na mecze z Ostrovia za rok - oczywiscie w ekstraklasie
Rowniez pozdrawiam kibicow z Ostrowa i czekam na mecze z Ostrovia za rok - oczywiscie w ekstraklasie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
kyS pisze:mati pisze:Jeżeli taka sprawa ma miejsce. To ja mam żal do koszykarek AZS-u. Zachowałyście się conajmniej głupio. Ponieważ mój zespół mógłby teraz grać w ekstraklasie. Nie było by tylu łezA ja właśnie byłbym po zajebistych wyjazdach w Gdyni gdzie wierzył bym, że Ostrovia zrobiła by wszystko aby godnie zakończyć sezon
Zaczne od tego, ze nie chce rozpoczynac zadnej wojny ani nic w tym stylu, ale Ostrovia tez wygrala z Gorzowem w koncowce sezonu (techniczny dla Agnieszki w trzeciej kwarcie po tekscie do sedziego "za co?"- nie wnikam nie oceniam). Jedynie co to moglby miec pretensje ktos z Chelma, bo dwa mecze z nimi wygralismy.
Młody, nie wiesz tego na 100%, że po utrzymaniu nasze laski zagrałyby na maxa. Śmiem nawet twierdzić, ze odpuściłyby trochę, ale gdyby rzeczywiscie to osme miejsce bylo, nie miałbym zadnych pretensji, gdyby do konca juz wszystko przegrały. Ja myslalem jednak, ze AZS walczy o ciut więcej niz tylko ósme miejsce, stąd moje zdziwienie. No i myslalem, ze p. Maciejewski na tyle umie te dziewczyny zmobilizowac, by walczyły w kazdym meczu, nawet tym "z góry przegranym" - za co dotąd ceniłem ten zespół. Cóż... czekamy na wyjasnienia
Oczywiscie nie mam tu pretensji do nikogo, zeby ktoś czasem źle nie zrozumial, po prostu mnie rowniez zdziwiła ta informacja.
pozdrawiam

you're as good as your last performance
Myślę że w naszym zespole wszystko układa się jak najlepiej co potwierdzają ww wiadomości. Dziewczyny grają jak umieją, są najmłodszą drużyną pną się w gorę powoli - nabywają doświadczenia i w ogóle są wspaniałe. Wiadomym jest też że po zakończeniu sezonu w zespole będą musiały zajść niewielkie zmiany personalne i to wywołuje frustracje u niektórych dziewczyn. Branie przykładu z polityki w naszym kraju jest bezsensowne, a osoba która zaczęła tę dyskusje powinna opuścić nasz zespól skoro nie może albo nie chce... a może chce go rozsadzić od środka. Jestem pewny że to co osiągnęliśmy w latach poprzednich zaowocuje w już w sobotę na potwierdzenie mojego zdania. Grajcie i wygrywajcie dla nas-rozmawiajcie i uśmiechajcie się do siebie.
p.s. Bądźmy fanami naszego zespołu - uczmy się z nim wygrywać i przegrywać oceniając realną wartość i zaangażowanie.
p.s. Bądźmy fanami naszego zespołu - uczmy się z nim wygrywać i przegrywać oceniając realną wartość i zaangażowanie.
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
1.Złe kilometry dzielą nas,
Lato umiera jesieni czas,
Blaszany daszek tłucze deszcz
A w mojej głowie wciąż ktoś jest,
Więc gdy wspomnienia męczą cię
Wracają myśli krótkie dnie
Zobaczyć jeszcze raz
Ref.: Jej piękne czarne oczy,
Śnią się czarne oczy,
Ich nie przeoczysz wiem że nie
Jej piękne czarne oczy widzę czarne oczy
To za mną kroczy ze mną jest 2x
2.Takie to życie dziwne jest,
miłość tęsknota ścigają się
możesz uciekać możesz nie
jedno i drugie dopadnie cię
Wiec gdy wspomnienia męczą cię
Wracają myśli, krótkie dnie
Zobaczyć jeszcze raz
Śnią się czarne oczy,
Ich nie przeoczysz ,wiem że nie
To za mną kroczy ,ze mną jest 2x
Więc gdy wspomnienia męczą cię....
Zobaczyć jeszcze raz..
Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy,
To za mną kroczy ,ze mną jest 3x
Lato umiera jesieni czas,
Blaszany daszek tłucze deszcz
A w mojej głowie wciąż ktoś jest,
Więc gdy wspomnienia męczą cię
Wracają myśli krótkie dnie
Zobaczyć jeszcze raz
Śnią się czarne oczy,
Ich nie przeoczysz wiem że nie
To za mną kroczy ze mną jest 2x
2.Takie to życie dziwne jest,
miłość tęsknota ścigają się
możesz uciekać możesz nie
jedno i drugie dopadnie cię
Wiec gdy wspomnienia męczą cię
Zobaczyć jeszcze raz
Śnią się czarne oczy,
To za mną kroczy ,ze mną jest 2x
Więc gdy wspomnienia męczą cię....
Zobaczyć jeszcze raz..
Jej piękne czarne oczy
Śnią się czarne oczy,
To za mną kroczy ,ze mną jest 3x
kpt pisze:chciałabym sie dowiedziec która koszykarka to napisała. i dlaczego zrobila?
A co to zmieni jak bedziesz wiedzial ktora
koszykarkaaa pisze:Chciałabym żeby było lepiej jednak sama nic nie zrobie:( w tym zespole są inne zasady.

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
Witam!
To co powyżej przeczytałem to tylko bzdury i kłamstwa jakiejś delikatnie mówiąc ograniczonej umysłowo osoby. Martwi mnie jednak fakt, iż niektórzy z Was czytający te idiotyzmy dają się niepotrzebnie "wkręcać"... ale w sumie tej osobie o to przecież chodziło...
Znam wszystkie dziewczyny i wiem, że żadna z nich nie byłaby w stanie napisać takiego tekstu - po prostu w tej drużynie są same normalne osoby.
Reasumując napisała to osoba, która nie zna relacji panujących w drużynie, która nie zna ambicji każdej z dziewczyn, która nie zna też aspiracji trenera.
Autorowi tych "rewelacji" proponuję wizytę u psychiatry a co niektórym trochę więcej rozsądku.
Pozdrawiam
To co powyżej przeczytałem to tylko bzdury i kłamstwa jakiejś delikatnie mówiąc ograniczonej umysłowo osoby. Martwi mnie jednak fakt, iż niektórzy z Was czytający te idiotyzmy dają się niepotrzebnie "wkręcać"... ale w sumie tej osobie o to przecież chodziło...
Znam wszystkie dziewczyny i wiem, że żadna z nich nie byłaby w stanie napisać takiego tekstu - po prostu w tej drużynie są same normalne osoby.
Reasumując napisała to osoba, która nie zna relacji panujących w drużynie, która nie zna ambicji każdej z dziewczyn, która nie zna też aspiracji trenera.
Autorowi tych "rewelacji" proponuję wizytę u psychiatry a co niektórym trochę więcej rozsądku.
Pozdrawiam
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”