Prawda o AZS

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 28 marca 2005, 17:30

ALLADYN pisze:Witam!
To co powyżej przeczytałem to tylko bzdury i kłamstwa jakiejś delikatnie mówiąc ograniczonej umysłowo osoby. Martwi mnie jednak fakt, iż niektórzy z Was czytający te idiotyzmy dają się niepotrzebnie "wkręcać"... ale w sumie tej osobie o to przecież chodziło...
Znam wszystkie dziewczyny i wiem, że żadna z nich nie byłaby w stanie napisać takiego tekstu - po prostu w tej drużynie są same normalne osoby.
Reasumując napisała to osoba, która nie zna relacji panujących w drużynie, która nie zna ambicji każdej z dziewczyn, która nie zna też aspiracji trenera.
Autorowi tych "rewelacji" proponuję wizytę u psychiatry a co niektórym trochę więcej rozsądku.

Pozdrawiam

Nic dodac nic ujac! Popieram w 100% !!!tez w to nie wierze~!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 28 marca 2005, 17:36

No oby to była prawda życzę z całego serca.

oj drogi kolego na pewno nie rzucilam wiazanka tylko pow "jak?" a to jest duza roznica!! pozdrawiam

Nie wiem więc wierzę na słowo :wink: pozdrawiam

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 28 marca 2005, 18:38

no to wesołych swiat i duzo prezetów pod choinka :D

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 28 marca 2005, 19:43

Zuza11 pisze:
mati pisze:Hmm...Aga tupnęła nogą i coś tam pościła do sędziego jakąś wiązankę chyba...

oj drogi kolego na pewno nie rzucilam wiazanka tylko pow "jak?" a to jest duza roznica!! pozdrawiam

Fakt, techniczny został podyktowany z dużym wyprzedzeniem i moim zdaniem nie powinien mieć miejsca. I dokładnie padło takie słowo, jakie koleżanka(? :wink:) zacytowała :) Zresztą... szczerość to podstawa, hehe :D pozdrawiam przy okazji :wink:

co do wypowiedzi ALLADYNA - ja osobiście mam nadzieję na to, że wszystko jest clear. Pytania jednak rodzą się dwa: po co ktoś to robi? i czy nie jest tak, że w każdej plotce jest jakieś ziarno prawdy?
wierzę jednak, że tym razem autorka tej sensacji grubo się myli :)
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 marca 2005, 20:58

czarny pisze:
co do wypowiedzi ALLADYNA - ja osobiście mam nadzieję na to, że wszystko jest clear. Pytania jednak rodzą się dwa: po co ktoś to robi? i czy nie jest tak, że w każdej plotce jest jakieś ziarno prawdy?wierzę jednak, że tym razem autorka tej sensacji grubo się myli :)

no wlasnie moim zdaniem cos tam moze byc... nie jestem zadnym pesymista, ani tez zle nie zycze akademiczkom z Gorzowa poniewaz lubie ten zespol, aczkolwiek nie wydaje mi sie aby zwykla osoba, taka "z zewnatrz"(tzn. nie zawodniczka AZSu Gorzów) mialaby tyle checi a takze odwagi zeby wejsc tutaj i napisac to co zostalo napisane(a przez to zespuc atmosfere w zespole i poza nim...trzebaby miec niezly tupet zeby podszyc sie pod jakas koszykarke i nawymyslac takie bzdury...)....mysle ze skoro cos takiego sie tutaj pojawilo, to moze rzeczywiscie cos jest nie-tak? znowu podkreslam ze nie zycze zle Gorzowiankom, pozdrawiam koszykarki AZSu Gorzów odwiedzajace to forum, do zobaczenia w sobote(ja oczywiscie jako kibic AZSu Poznań :wink: :) ) pozdrawiam!!!

PS: oby tylko z Marasem wszystko wypaliło...... 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 marca 2005, 21:56

sylwia pisze:Witam

Chciałabym wyjaśnić parę spraw zwiazanych z zespołem-AZS Gorzów. Jeżeli chodzi o zespoły żeńskie, zawsze będa z nimi kłopoty. Kobiety dąża do pewnej stabilizacji-wiąża się z tym głównie korzyści finansowe oraz to, że stabilizacja ta daje poczucie bezpieczeństwa i sprzyja przyjmowaniu tzn. postaw zachowawczych, które jednak utrudniaja postęp i rozwój oraz awans sportowy danej drużyny. Jeżeli koszykarka napisała takie słowa "każdy patrzy na siebie wilkiem"-to bardzo dobrze-każda boi sie o swoją pozycję i ma motywację do cięższej pracy i wzmożonego wysiłku.
Jeżeli chodzi o trenera-pana Dariusza Maciejewskiego-jest to profesjonalista który wie co robi.Przede wszystkim odbudował koszykówkę w Gorzowie, padł Stilon w siate(Świderski gdzie teraz gra?), rozwiały sie marzenia o MP w żużlu-(jest jeszcze żużel nad Wartą?-chyba w Toruniu!) a koszykówka istnieje i to właśnie za jego sprawą. Można mu zarzucić wiele rzeczy, ale on coś robi i tylko ta osoba co nic nie robi, nie popełnia błędów!Przeczytałem na forum, że trenera trzeba zmieniać co 3 lata?!Głupota straszna, ktoś kto to pisał nie ma pojęcia o baskecie!!!!!!!!!!!!!!Dobrze jest jeżeli młody zawodnik ma doczynienia z wieloma trenerami- z tym sie zgodze-najlepiej jeszcze,żeby byli to ludzie którzy konczyli rózne szkoły(w ZSRR, w Stanach czy np w Jugosławii(dawnej)).Nie jest za dużą sztuką poprowadzić zawodniczki które wszystko potrafią-to moze zrobić nawet student I roku z IKF-macie piłkę i grajcie!Sztuka jest poprowadzenie tzn. ułozenie młodej zawodniczki która za parę lat bedzie miała szansę zagrać w ekstraklasie To chyba na tyle. A jeszcze jeżeli chodzi o trenera- to torcik powinno się jeść małymi kawałeczkami i delektować się tym smakiem-tak właśnie robi to pan Dariusz.Byc może jest to jakaś stabilizacja, no ale zobaczymy co przyniesie czas.
Ubolewam,iz wierni kibice którzy chodzą nawet na mecze o pietruszkę, musieli oglądać " nedzne widowisko"-miłe Panie walczyć należy do końca-Kto odpuszcza w połowie drogi nigdy nie dochodzi do mety!

Pozdrawiam wier nych kibiców
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

mawi
Żak

Postautor: mawi » 28 marca 2005, 22:22

Uważam że powinniśmy zakończyć ten bzdurny temat,a o podejściu koszykarek do swojej pracy i do nas kibiców oraz sytuacji w zespole przekonamy się już w sobotę. Jestem przekonany że zagrają na maksa !!!
Bądźmy fanami naszego zespołu - uczmy się z nim wygrywać i przegrywać

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 marca 2005, 23:18

marcin pisze:Kolego MAWI to ze po takim trzesieniu ziemi i zimnym kuble na łeb trenera koszykarki będą musiały zagrać to normalne pewnie pogrozi im że zabierze wypłatę i taki tego efekt. To że ukłonią się do kibiców to też będzie odgórnie sterowane a powinny zrobić to same od siebie .Uważam że temat jest jak najbardziej prawdziwy fakt meczu przegranego, nikt tego ni dementuje w sposób racjonalny i do przyjęcia ,jedynie koszykarkaaa opisała prawdę bo tą prawdę można było zobaczyć i bzdurne są odsyłania do psychiatry tych co widzą inaczej , to raczej ci co widza że w tym meczu wszystko było w porządku powinni się udać do okulisty

*pragne podkreslic, ze wcale nie musze miec takiego samego zdania jak te osoby 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Peter
Nowy na forum

Postautor: Peter » 29 marca 2005, 01:04

...Kalkulacje, odpuszczanie meczów, próba zniszczenia Agi !!! Mam nadzieję, że ten news nie okaże się prawdziwy !!! Natomiast, jeśli okazałby się on wiarygodny, to chyba byłby to początek końca kariery sportowej wielu zawodniczek i naszego zespołu. Nie wierzę w te sensacje, dziewczyny są Ok i mają serce do walki. Mecz z Poznaniem dowiedzie, że w zespole nie ma żadnego kryzysu i stanowi on zgrany monolit a dziewczyny są ambitne.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 marca 2005, 09:15

Moje zdanie na ten temat jest następujące: w każdej drużynie (koszykarskiej, piłkarskiej czy siatkarskiej, żeńskiej lub męskiej), w każdym gronie zdarzają się konflikty - to rzecz ludzka, odmienność zdań, poglądów, spojrzenie z innej perspektywy każdej z osób
W końcu ludzie to więcej niż zbiór jednej masy, to jednostki osobne, a nie kategorie razem, każdy ma swoje problemy, swoje ambicje i swoje spojrzenie na otaczający nas świat.

Do czego zmierzam - otóż, jeśli te problemy w zespole faktycznie są, to nie należy tego wypuszczać na zewnątrz. Jest taka stara zasada, że wszystko zostaje między nami i nie wychodzi na zewnątrz (ściany mają uszy? NIE!). Konflikty najlepiej załagodzić bez rozgłosu, bo zła atmosfera i ten cały smrodek w około lubi się dwoić, troić... Jeśli okazałoby się, że wpis mógł jednak pochodzić od pewnej zawodniczki z Gorzowa to znaczyłoby to jedno - że to właśnie ona źle czuje się w tej drużynie i że nie pasuje do całości. To takie moje własne sugestie na powyższy temat.

Pozdrawiam sympatyków oraz koszykarki AZS Gorzów Wlkp. i życzę powodzenia w kolejnych meczach (do zobaczenia w walce o 5 m-ce? jestem ZA!).
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 29 marca 2005, 10:29

Myślę, że nie powinniśmy zajmować się tym, że coś ma wyjść na zewnątrz czy nie, ale dlaczego takie a nie inne opinie się pojawiają. Co jest celem takiego działania? Bo jeśli jest wszystko okey (o czym zapewniają zainteresowane) to plotka pojawia się i znika, choć i tak psuje nerwy niejednej osobie. Natomiast gdy jest w niej coś prawdziwego (choć wyolbrzymionego) to być może jest to jakiś sposób na zwrócenie uwagi na taki a nie inny problem...

Ja jednak przyjmuję pozę obojętno-obojętną i czekam na mecze AZS-u... i życzę Wam jak najwyższego miejsca i tego, żebyście walczyli na samym końcu z ŁKS-em bo wtedy się wybiorę na mecz do Łodzi :)
Obrazek

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 marca 2005, 16:07

czarny pisze: (...) życzę Wam jak najwyższego miejsca i tego, żebyście walczyli na samym końcu z ŁKS-em bo wtedy się wybiorę na mecz do Łodzi (...)

Czarny, a jeśli Gorzów zagra z Odrą Brzeg (o 5 m-ce, czego sobie życzę) to jak najbardziej przyjeżdżaj do Brzegu - z Ostrowa Wlkp. to zaledwie 100 km. Zapraszam.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 29 marca 2005, 16:30

przyjeżdżaj do Brzegu

na to zadupie tam :wink: gdzie nic kupić nie można. Z jedną zawaloną pizzerią :wink: :wink: hehe...pozdro :D :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 marca 2005, 17:54

mati pisze:
przyjeżdżaj do Brzegu

na to zadupie tam :wink: gdzie nic kupić nie można. Z jedną zawaloną pizzerią :wink: :wink: hehe...pozdro :D :D

A co Ty chłopczyku chciałeś tu kupować? Chyba nie alkohol, bo mama byłaby zła!? :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 29 marca 2005, 19:15

MARIO pisze:
czarny pisze: (...) życzę Wam jak najwyższego miejsca i tego, żebyście walczyli na samym końcu z ŁKS-em bo wtedy się wybiorę na mecz do Łodzi (...)

Czarny, a jeśli Gorzów zagra z Odrą Brzeg (o 5 m-ce, czego sobie życzę) to jak najbardziej przyjeżdżaj do Brzegu - z Ostrowa Wlkp. to zaledwie 100 km. Zapraszam.

Chętnie, ale kurcze z powrotem jest kiepskie połączenie pociągiem niestety. Sprawdzałem, jak nasze panny grały mecze u Was :wink:

Na razie czekamy na rozwój wypadków :wink:
pozdrawiam!
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”