Postautor: LoKKuS » 30 marca 2005, 11:01
Spekulacje przeplatane nutką nieprawdy z małym procentem prawdopodobieństwa... Mysle, ze gdyby autorką była faktycznie koszykarka znalazłoby to jakiś oddźwięk szerzej... bo były to mocne słowa i konsekwencje musiałyby byc poważne. Krótko: udana prowokacja jak dla mnie:) Kazdy z nas moze zalogowac sie jako np. "ofiara gwałtu" i oskarżyć wszystkich dookoła, ze jest molestowany:p Z drugiej jednak strony kolejne mecze pokażą w jakim stanie psychicznym są nasze "laski" bo w stan fizyczny i ich umiejętności nikt nie wątpi. My kibice rozliczymy je z tego jak skończą sezon a nie z tego co mówią.
A i jeszzce mam pytanko do "Sylwi", czy mozesz wyjaśnic swoje spostrzeżenie n atemat sportu w FG?? Bo wyczytałem tam, iż wedle Ciebie żużla w grodzie nad wartą nie ma...a raczej "kuleje", więc zapraszam na niedzielną inaugurację sezonu przy Śląskiej. Przekonasz się, ze dzieje sie tam jak najlepiej!! I z całym szacunkiem na gorzowski basket nigdy n ie przyjdzie tyle wiary co na speedway nawey gdyby na sikorskiego wybudowano "katowicki spodek". A co do siatkówki przy Czereśniowej to faktycznie poziom leży mimo szczerych chęci Waldka Wspaniałego a jeśli chodzi o Świderskiego to gra we włoskiej Perugii, czołowy klub europesjki a sam Świder : Rok 2004 zakończył się dla Sebastiana jak najbardziej korzystnie- świetna postawa w pierwszej części sezonu zaowocowała wyróżnieniem- "La gazetta dello Sport" okrzyknęła polskiego siatkarza najlepszym zawodnikiem ligi włoskiej... nic dodać nic ująć.
PozdrOOfa