Kadrowiczki
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Kadrowiczki
Trener Koniecki rozesłał powołania do kadry Polski,ale PZKosz nie informuje o tym na swoich stronach internetowych.Jeśli wiecie jakie zawodniczki z waszych klubów otrzymały takowe - napiszcie.
Kadrowiczki AZS-u
Do reprezentacji kraju trener Arkadiusz Koniecki powołał: Beatę Krupską Tyszkiewicz, Aleksandrę Karpińską oraz Natalię Mrozińską.
Re: Kadrowiczki AZS-u
kula pisze:Beatę Krupską Tyszkiewicz
ja tam się nie boję, ale przed najważniejszymi dla nas meczami motywacje straciła i wyjechała z kadry, zatem zastanawia mnie czy teraz nie straci - a w kwestii cieszenia się, to wybacz, nie za bardzo wiem z czego... - nawet jeśli będzie grała, to i tak jak zwykle w decydującym momencie najważniejszego meczu "umyje ręce"...MARAS pisze:Ano odzyskala i wszyscy powinni sie z tego cieszyc! A co do utraty motywacji oto sie Simon nie bój
-
Gość
-
Gość
Re: Kadrowiczki AZS-u
kula pisze:Do reprezentacji kraju trener Arkadiusz Koniecki powołał: Beatę Krupską Tyszkiewicz, Aleksandrę Karpińską oraz Natalię Mrozińską.
Czy do reprezentacji to się jeszcze okaże,narazie do kadry.
-
Gość
MARAS pisze:Bzdury wszem i wobec panowie wygadujecie! Niema mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu treningów przez Krupe, bedzie pracowac tak samo rzetelnie jak cala kadra! Koniec mi tu spekulacji na jej temat i na bzdety tego typu ile kasy zarobi
To przeczytaj jej ostatni wywiad,w którym mówi,że dośwoadczone zawodniczki nie powinny tyle pracować i dołączyć w końcowce przygotowań.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”