Fantasy PLKK 2011/12
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Fantasy PLKK 2011/12
Zgłaszam się.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
zgłaszam sie (mam nadzieje ze czas pozwoli na dogranie do konca) 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Septymiusz
- Młodzik
Zgłaszam się
gram i ja
Przypominam ze do konca zapisów został niecały tydzien, i równoczesnie zglaszam swój udział.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Greebo pisze:Przypominam ze do konca zapisów został niecały tydzien, i równoczesnie zglaszam swój udział.
Czyli wychodzi na to że będzie tylko 6 dni na draft tak?. Zdążymy go przeprowadzić? Pamiętam, że w zeszłym sezonie trochę to trwało. Być może niepotrzebnie wymyślam, ale takie pytanie mnie naszło.
Może po prostu zrobi się błyskawiczny? Albo trzeba będzie się zmotywować do współdziałania, aby poszło to szybko i zgrabnie.
golew pisze:Może po prostu zrobi się błyskawiczny? Albo trzeba będzie się zmotywować do współdziałania, aby poszło to szybko i zgrabnie.
Najpierw spróbujemy normalnie. Jak sie nie uda to w czwartek będzie draft błyskawiczny.
Jakis chętny/chętna do przygotowania listy zawodniczek (z zaznaczeniem narodowości i pozycji?)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie moglybybyc zapisy do soboty np. zeby w niedziele gdzie wiekszosc osob dysponuje czasem sie umowic i zrobic sobie wlasnie takie blyskawiczny draft...
Co na to 3 liga ?
Co na to 3 liga ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze:Nie moglybybyc zapisy do soboty np. zeby w niedziele gdzie wiekszosc osob dysponuje czasem sie umowic i zrobic sobie wlasnie takie blyskawiczny draft...
Co na to 3 liga ?
1. Nie jestem pewien czy łatwiej o zgranie się w niedziel. Ja np czasu miec nie będę
2. Uważam ze na poczatku trzeba dac szanse normalnego wybierania z zapasem czasowym. Bo jeśli ktoś nie byłby w stanie byc w ten dzień to juz praktycznie byłoby po zabawie dla niego. Do czwartku tak czy siak po kilka - tych najlepszych - zawodniczek każdy wybierze.
A zapisy i owszem, koncza sie w sobote
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
gram i ja
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
gram.
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
a jak będziemy grać (w sensie wystawiać na mecz zawodniczki) czy tak jak było że dwie polki czy jedna ???
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”