Biba w Gorzowie

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Biba w Gorzowie

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 01 kwietnia 2005, 08:22

Jak na razie są to jedynie plotki, lecz kto wie czy po sezonie nie dojdzie do największego hitu transferowego, z udziałem koszykarki Lotosu. Agnieszka Bibrzycka, bo o niej mowa, od przyszłego sezonu może grac w Gorzowie Wlkp. Sama zainteresowana nie chce się wypowiadać na razie, ale z pewnych źródeł wiemy ze rozmowy trwają. Do zmiany klubu zawodniczkę miałaby jakoby nakłonić zawodniczka Lotosu, która od zaszłego sezonu gra w Gorzowie na wypożyczeniu. Sama Bibrzycka po ostatnich bardzo słabych meczach w walce, o Final Four stwierdziła ze przyda jej się zmiana klimatu
Dodatkowego smaczku całej sprawie dodaje fakt ze od przyszłego sezonu sponsorem Gorzowskiej drużyny będzie firma Shell, wiec zapowiada sie mała wojna paliwowa.

Gazeta Lubuska
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2005, 11:23 przez Konstanty Indelfons Gałcz, łącznie zmieniany 1 raz.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 01 kwietnia 2005, 10:26

:shock: Jak dla mnie można by wymienić jedna Agnieszke na drugą ;) :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 01 kwietnia 2005, 10:43

cos mi sie wydaje ze PWSZ i inni sponsorzy gorzowskiego zespolu by sie nie wypłacili na Bibrzycka........z reszta watpie zeby chciala sie przenosic do gorzowa, poza tym: ludzie, dzis jest 1 kwietnia i jakos nie chce mi sie wierzyc z w zapowiedz tego transferu :lol: :lol: :lol: 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 kwietnia 2005, 07:32

mi tez sie nie chce w to wierzyc, tymbardziej ze napewno owa zawodniczka wypozyczona z lotosu napewno nie bedzie jej namawiała... hihihi, ale ten numer prymaaprylisowy to ci wyszedł musze powiedziec konstanty... :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 02 kwietnia 2005, 09:34

dobry zart :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy