3 kolejka FGE: Odra Brzeg - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
3 kolejka FGE: Odra Brzeg - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Sobota, 8.10.2011 g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 3 kolejka FGE: Odra Brzeg - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Z pozoru łatwy mecz dla nas, ale wcale nie musi tak być. Odra przegrała pierwsze dwa mecze nie wiecej niz 10 punktami i bedzie chciala się w koncu przełamać, a wgl zawsze był to ciężki teren dla AZS. Dobrze, że A. Kaczmarczyk może już normalnie grać, bo siła pod koszem będzie wieksza jakościowo i ilościowo. Obstawiam +15 dla nas 
Od 17:50 kolejna relacja radiowa z tego spotkania portalu Nasz-Basket.pl - zapraszamy na naszą stronę - tam znajduje się link do relacji radiowej. Warunkiem jest posiadanie programu do odtwarzania muzyki Winamp.
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
Skobel 34
pkt.
Abstrahując id klasy rywala to bardzo miło, iż Polka może popisywać się w którymś z meczy dwucyfrową zdobyczą pkt po "20"-tce.
Oby tak dalej. Może Skoblito się przełamie i zobaczy, że wyższe zdobycze punktowe niż 9-11 pkt na mecz są bardzo mile widziane. Zwłaszcza w aspekcie reprezentacji.
A Gorzów po trzech kolejkach nawet, nawet. Spodziewałem się porażki w Pruszkowie tymczasem Darek wyszedł z tego spotkania obronną ręką. Ciekawe kiedy pojawi się w końcu komunikat, czy prowadzi dalej repę, czy też nie.
Abstrahując id klasy rywala to bardzo miło, iż Polka może popisywać się w którymś z meczy dwucyfrową zdobyczą pkt po "20"-tce.
Oby tak dalej. Może Skoblito się przełamie i zobaczy, że wyższe zdobycze punktowe niż 9-11 pkt na mecz są bardzo mile widziane. Zwłaszcza w aspekcie reprezentacji.
A Gorzów po trzech kolejkach nawet, nawet. Spodziewałem się porażki w Pruszkowie tymczasem Darek wyszedł z tego spotkania obronną ręką. Ciekawe kiedy pojawi się w końcu komunikat, czy prowadzi dalej repę, czy też nie.
skończ z tą Reprezentacją bo jestes nudny jak mecze piłkarskiej ekstraklasy .
Skobel wymiotła parkiecik fajny duet nam się pojawia
Trener musi szybko coś z tym zrobić bo tak grać jako zespół po prostu nie można 44 eval na 85 drużyny to dzieło Skobito
Skobel wymiotła parkiecik fajny duet nam się pojawia
Trener musi szybko coś z tym zrobić bo tak grać jako zespół po prostu nie można 44 eval na 85 drużyny to dzieło Skobito
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Eval 44. I w ogóle. Nie jest to merytoryczny komentarz, ale...
Brawo Skobel!:)))
Brawo Skobel!:)))
friel pisze:skończ z tą Reprezentacją bo jestes nudny jak mecze piłkarskiej ekstraklasy .
Ech, po raz kolejny ja już muszę zwrócić uwagę którejś osobie z Gorzowa:
-nie podobają Ci się czyjeś posty to ignoruj albo nie czytaj,
- zwracać uwagę to sobie możesz sam sobie, daruj zwracanie uwagi innym forumowiczom oraz wskazywanie o czym mają pisać inni użytkownicy forum; to nie Twoja "brioszka" - jezeli admini stwierdzą, że w poście napisałem cos nieodpowiedniego to mnie zbanują a post skasują...Jeżeli nie to znaczy, że wszystko jest ok. Nie podoba Ci się merytoryczna zawartość mojego postu - ignoruj. Takie głupkowate komentarze z Twojej strony tylko wymuszają z mojej strony replikę i powodują odejście od głownego wątku i rozmycie tematu.
Tak więc podsumowując: przestań robic sugestie innym forumowiczom odnośnie treści ich wpisów - skup się na treści własnych postów.
Czuję, się jak nauczyciel w podstawówce pouczający dzieci o tym co stosowne, a co nie... Masakra jakaś
Z mojej strony koniec off-topu. Nie chce mi się odpisywać na dalsze potencjalne wywody ani uczestniczyć w nic nie wnoszących pyskówkach i bezsensownych wymianach zdań nic nie wnoszących do tematu.
A odnośnie tematu właśnie - mam nadzieję, że Skoblito uwierzy w siebie i w tym sezonie się 'przełamie" już na stałe. Oby tylko obyło się bez zadnych kontuzji.
Odra na dnie chcą ją wycofać z PLKK bo kasy brak jak mogli dopuścić do rozgrywek jak już na dzien dobry w kasie pusto
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ubu-z-eks/
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ubu-z-eks/
Nie wiesz wszystkiego to nie pisz.. równie dobrze można zapytać po co było dać kupić dziką kartę Rybnikowi.
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”