Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

hermes46
Kadet

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: hermes46 » 03 października 2011, 17:26

parodia!!!!!! inaczej tego nie okresle! Klub podobno oszczedza,a bedzie ciekawiej jak Monia w grudniu ...poda ze wraca do gry w marcu :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 03 października 2011, 18:54

hermes46 pisze:parodia!!!!!! inaczej tego nie okresle! Klub podobno oszczedza,a bedzie ciekawiej jak Monia w grudniu ...poda ze wraca do gry w marcu :lol:

Powiem tak. Czarno to widzę(choć bardzo chciałbym się mylić), bo ile Monika(uraz chrząstki) znaczy dla zespołu z Torunia to wiedzą chyba nie tylko w tym mieście. Oj ciężko będzie.......zwłaszcza, że to dopiero początek sezonu.
PS. Teraz tylko należy chuchać i dmuchać na Różę, bo to przestawianie pozycji (nigdy nie będę tego zwolennikiem) kiedy Leah lub Wera są na "dwójce" przynosi różny skutek.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 03 października 2011, 19:57

Fatalna sprawa z Moniką.. :cry: . Z pewnością dla Róży to ogromna szansa na sporo minut , do tego dojdzie Mitchell- która może zapewne pograć też na ,,2'' / można też chwile na 2 rozgrywajki - ale tu nie jestem zwolennikiem..

No nic- przeczuwałem , że w obliczu wąskiego składu - jeden uraz może odbić się na całej reszcie - i tak faktycznie się dzieje....
Trzeba łatać te dziury i tyle .. 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 04 października 2011, 17:18

I jeszcze doszło to. :cry: Nie dobrze się dzieje,oby tylko wynik jutro nie poszedł za tym wszystkim.

santos
Nowy na forum

Postautor: santos » 05 października 2011, 00:07

Omanić w wywiadzie dla TV Toruń skarżył się trochę na Szczechowiak ... Tu dopiero początek sezonu, a już coś nie halo w drużynie ... O Monice nie wspominam :evil:
Link do wspomnianej rozmowy:

http://torun.tv/multimedia-8826-serwis_ ... _2011.html
TORUN GO !!!

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 06 października 2011, 19:55

Działacze toruńscy nie zamierzają czekać na powrót Moniki Krawiec. Za kilka dni do Torunia przyjedzie nowa rzucająca. Nawet najbardziej wybredni powinni być zadowoleni. Oby tylko zdrowie było przy naszych zawodniczkach!!!

Septymiusz
Młodzik

Postautor: Septymiusz » 06 października 2011, 20:15

adrenalina pisze:Działacze toruńscy nie zamierzają czekać na powrót Moniki Krawiec. Za kilka dni do Torunia przyjedzie nowa rzucająca. Nawet najbardziej wybredni powinni być zadowoleni. Oby tylko zdrowie było przy naszych zawodniczkach!!!

To może będzie to chociaż Ashley Shields :mrgreen: .

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 07 października 2011, 02:15

Muszę Cię zmartwić ale to nie będzie Ashley Shields.
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 09 października 2011, 17:25

adrenalina pisze:Działacze toruńscy nie zamierzają czekać na powrót Moniki Krawiec. Za kilka dni do Torunia przyjedzie nowa rzucająca. Nawet najbardziej wybredni powinni być zadowoleni. Oby tylko zdrowie było przy naszych zawodniczkach!!!

jedne zawodniczki odchodzą, aby drugie mogły przyjść. Alicia Gladden oficjalnie koleżanką Hajdany Radunović w Partizanie Belgrad. 8)
PS.Była Lotosiara przyjdzie? 8)

adrenalina
Amator

Postautor: adrenalina » 09 października 2011, 21:54

Nie. Nowa zawodniczka Energi nie grała jeszcze w FGE, ale przeciwko polskiemu zespołowi owszem :-)

Septymiusz
Młodzik

Postautor: Septymiusz » 10 października 2011, 15:18

Już dawno nie mieliśmy tak amerykańskiej drużyny. Ciekawe jak Amerykanki podzielą się ilością rzutów, żeby każda była zadowolona :mrgreen: . Zapowiada się w sobotę mecz jak w USA, w Rybniku też jest sporo zawodniczek zza Oceanu. Mnie generalnie podoba się inny pomysł na budowę drużyny, pozostaje tylko teraz patrzeć jak to wyjdzie w praniu.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 10 października 2011, 15:21

Septymiusz pisze:Już dawno nie mieliśmy tak amerykańskiej drużyny. Ciekawe jak Amerykanki podzielą się ilością rzutów, żeby każda była zadowolona :mrgreen: . Zapowiada się w sobotę mecz jak w USA, w Rybniku też jest sporo zawodniczek zza Oceanu. Mnie generalnie podoba się inny pomysł na budowę drużyny, pozostaje tylko teraz patrzeć jak to wyjdzie w praniu.

taaaa w sobotę made in USA versus made in USA 8)

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 10 października 2011, 16:29

My mamy jednak jeszcze Serbkę i dobre Polki - co czyni nas zespołem mocniejszym od Rybnika . Zresztą ciekaw jestem ten konfrontacji. Czy rzeczywiście Rybnik stać na walkę o pierwszą ,,6'' ? Zobaczymy. Ze średniakami wygrywają pewnie , a i Energa postawiła się mocno Wiśle. Co jak co - ale u siebie z Rybnikiem trzeba wygrać. By nadal być w czołówce.

Kolejna Amerykanka w zespole ? No cóż. Na kontuzje wpływu nie mamy....A wolę Amerykanki od pań typu Mazić , Radunović , Bortelova.... A póki co wszystkie zagraniczne to WZMOCNIENIA a nie uzupełnienia i oby z Dickson było podobnie 8) Ma spore doświadczenie z Euroligi z Sibennika/ Rzucała sporo punktów. Więc oby to był taki strzał jak z Leah i Brit 8)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 10 października 2011, 19:31

tak, tak przy ewentualnym obywatelstwie dla Charity piątka Energi może, choć oczywiście nie musi wyglądać tak:
Metcalf-Dickson (jeśli będzie grała tak, jak dwa lata temu przeciwko Enerdze to jestem o nią spokojny)-Mitchell,Szczechowiak i Jela Maksimović. 8)

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Shavo » 10 października 2011, 19:35

matrix pisze:tak, tak przy ewentualnym obywatelstwie dla Charity piątka Energi może, choć oczywiście nie musi wyglądać tak:
Metcalf-Dickson (jeśli będzie grała tak, jak dwa lata temu przeciwko Enerdze to jestem o nią spokojny)-Mitchell,Szczechowiak i Jela Maksimović. 8)

:lol: widzę, że głównym wyznacznikiem poziomu gry danej zawodniczki jest to jak grała przeciwko danemu zespołowi, czyli akurat w tym przypadku Enerdze?
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”