Ja tak samo mógłbym powiedzieć , iż posty Greebo , Ann i kilku innych osób - bardzo sobie cenię . Zarówno trafne uwagi , spostrzeżenia , z ktorymi nie muszę się zgadać. Na tym właśnie polega chyba ,,bycie na forum'' . By się wymieniać uwagami . Tyle off topu.
W Toruniu krucho z kasą... Nie stać nas na transfery takie jak choćby są w Wiśle ,Lotosie od lat, czy teraz w CCC. A jednak potrafimy grać jak równy z równym. Dlatego trochę przykre jest to , że właśnie kibice z bogatego klubu piszą tak..
Ja uważam że jak za pieniądze które są w klubie , BARDZO TRAFILIŚMY z Amerykankami. Wolę je niż EUROPEJKI ,typu Bortelova , Mazić itp - które pewnego poziomu nie przeskocza. A amerykanki są nieobliczalne . Mnie akurat cieszy fakt , że to zagraniczne liderują w drużynie. W końcu po to one są , po to się je sprowadza. By były lepsze od POLEK.
Tak więc jeśli Greebo nazywa skład Energi ,, zgrają strettballi'' - to jest to mocno krzywdzące.
Póki co transfery Metcalf i Mitchell to strzały trafione - oby tak pozostało - a i Dickson powinna jakiś poziom zagwarantować.
PS. Martwi mnie nieco fakt , że Jacek Szczechowiak został II trenerem w Lesznie. Wydaje mi się , że Raczyński - jako SŁABY TRENER - wkrótce odejdzie z Leszna - i wtedy będzie szansa dla Jacka. I być może ściągnie nam swoją żonę - czyli Charity Szczechowiak. Szkoda...Bo liczyłem i liczę , że Cherry jeszcze troche pogra w Toruniu.