Sobota, 15.10.2011
godz. 18:00
4 kolejka FGE: AZS Gorzów - Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 4 kolejka FGE: AZS Gorzów - Tęcza Leszno
Ciekawe, czy będzie dziś 5 amerykanek w składzie AZS. Debiut Brown.. Wygląda na to, ze Weaver i Johnson wyzdrowiały. Nie wiem, jak tam Smalley i Nnamaka. Jak Brown dobrze zastąpi Żurowską + sprawdzi się w zadaniach pod koszem, może być jeszcze ciekawie w tym roku u nas.
Nnamaka to nie Amerykanka 
upsss... 30 w plecy... Panie Szczechowiak proszę nie zapomnieć zrobić analizy, bo czasem robote możesz Pan stracić... 
Na czasach to czasami było trochę tak widać jakby Szczechowiak miał więcej do powiedzienia od Raczyńskiego. Może jednak to mąż a nie żona się żądzi 
Kozak w necie - pizda w świecie!

Raczyński jako head coach - bezcenne.
Pod jego "przywództwem" Tęczę czeka zapewne jeszcze niejedna jesień średniowiecza, abstrahując już od słabszego niż w poprzednim sezonie składu.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Po ostatnim meczu jestem pod wrażeniem gry naszej amerykańskiej rozgrywającej Alli Smalley, która nie uniknie porównań do Sam Richards. Samantha, wiadomo, zdobyła nasze serca i ciężko będzie ją zastąpić, ale ja po meczu z Lesznem jestem szczerze bardzo zaskoczony i zadowolony z gry Alli Smalley. Nikomu nie znana wcześniej dziewczyna z Uni Auburn, gra niczym Richards. W meczu z Lesznem w niczym nie ustępowała Australijce. Nawet buzzer beatera z połowy boiska potrafiła trafić
Muszę powiedzieć, że szybko zdobyła moje uznanie. Gra szybko i widowiskowo dla oka, a takie rozgrywajki lubię
W meczu z Lesznem nie szło Kasi Dźwigalskiej, po jej drugim faulu przy bodajże 3:9 w połowie pierwszej kwarty Alli weszła na zmianę i dosłownie pozamiatała, bo skończyliśmy tę kwartę z 32 punktami na koncie a wisienką na torcie był wspomniany buzzer beater. No nic, zobaczymy, jak wypadnie na tle Wisły, Lotosu i CCC, ale póki co jestem naprawdę zadowolony z tego transferu, który podobnie jak pozostałe wzmocnienia - był trochę w ciemno..
-
reaktywacja
- Junior
Na dziś wygląda to tak, że Gorzów trochę fartownie, ale jednak złożył naprawdę niezły skład i właściwie pierwsza czwórka przed PO wydaje się niemal pewna, chyba, że któraś z tych drużyn, o których myślę, przejdzie głęboki kryzys lub plagę kontuzji. Jeśli tak się nie stanie to wielkich zmian nie przewiduję, no może jedynie w kolejności rozstawionych drużyn.
Co grosza, druga czwórka też już się zaczyna krystalizować. I jeśli nic się nie zmieni, zapowiadają się nam najnudniejsze (przynajmniej do PO) rozgrywki od kilku lat.
Co grosza, druga czwórka też już się zaczyna krystalizować. I jeśli nic się nie zmieni, zapowiadają się nam najnudniejsze (przynajmniej do PO) rozgrywki od kilku lat.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Na razie o naszej sile tak naprawdę ciężko coś powiedzieć będziemy mądrzejsi po meczu z Lotosem
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”