7 kolejka FGE: ROW Rybnik - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 7 kolejka FGE: ROW Rybnik - Orzeł Polkowice
To jakie zainteresowanie wywołał ten mecz w Rybniku przeszło najśmielsze oczekiwania. A to że mnie jutro na nim nie będzie, doprowadza mnie nieomalże do płaczu. Czasem bywa i tak...
A co do szans - serce mówi ROW, a rozum - jak nasze będą się bić i dają radę na deskach z tymi "wieżami" Polkowic musi być dobrze.
A co do szans - serce mówi ROW, a rozum - jak nasze będą się bić i dają radę na deskach z tymi "wieżami" Polkowic musi być dobrze.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
bedzie gdzies tramsnisja LIVE wideo?
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)
TVP Wrocław
)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...
Dobry mecz, bardzo dobry! Gratulacje dla Polkowic za zwycięstwo a dla Rybnika ogromne brawa za walkę do końca! Ponadto super atmosfera i doping.

Atmosfera na hali naprawdę robiła wrażenie na transmisji, gratuluję 
Gdyby nie Rack to by było +4, ale dla Rybnika, ale musiała dać popis celności niestety
Gdyby nie Rack to by było +4, ale dla Rybnika, ale musiała dać popis celności niestety
Oglądałem drugą połowę. Myślę, że duży wpływ na wynik miał początek trzeciej kwarty, wygrany przez CCC 10:0. Potem ROW już nie był w stanie dojść na mniej niż 3 pkt.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Wogóle te zagraniczne w CCC jakoś nie gwiazdorzą
Ale jednak jako kolektyw wciąż wygrywają. I o to chyba chodzi. Choć myślałem , że moc nazwisk będzie mocniej biła .
Rybnik jednak potwierdził , że są w tym roku mocni. Trafne transfery - DOSTY niby niepozorna a w każdym meczu śrubuje mocne evale.
Rybnik jednak potwierdził , że są w tym roku mocni. Trafne transfery - DOSTY niby niepozorna a w każdym meczu śrubuje mocne evale.
-
shineonball
- Żak
mecz dobry, jednak wynik nie oddaje wskaźniku evala, 60 do 44 dla CCC.
w asystach 14 do 4, na korzyść Polkowic (w tym 7 Zoll!)
mało rzutów wolnych, słaba skuteczność. Jednak jest (ważna)wygrana Rusina, jako 1ego trenera, brawa!
No i zmęczenie było jednak widać po euro.
Szkoda niskiej przewagi, jednak nie miał kto wykończyć podań Sharnee,
wiec przy prowadzeniu +9, badz nawet +11..mogło być wyżej.
Rybnik gonił, a Pomarańczowe zachowały zimną krew, i wiecej doświadczenia.
w asystach 14 do 4, na korzyść Polkowic (w tym 7 Zoll!)
mało rzutów wolnych, słaba skuteczność. Jednak jest (ważna)wygrana Rusina, jako 1ego trenera, brawa!
No i zmęczenie było jednak widać po euro.
Szkoda niskiej przewagi, jednak nie miał kto wykończyć podań Sharnee,
wiec przy prowadzeniu +9, badz nawet +11..mogło być wyżej.
Rybnik gonił, a Pomarańczowe zachowały zimną krew, i wiecej doświadczenia.
No i seria się skonczyła ale i tak brawa dla dziewczyn nie było odpuszczania jak to bywało za pana O który notabene stał w kącie i wiadomo komu kibicował (jego mina była jednoznaczna po meczu) ale na hali chyba wszyscy mogli byc zadowoleni bo to był mecz walki nie udało się wykorzystać zmeczenia euroligowego przeciwnika znów ta nasza nieszczęsna III kwarta a i nie wszystkie Amerykanki u nas cos w formie są(Fitz) teraz pora na Gdynie i znów emocje ciekawe czy i widownia znów full bedzie
Apel do Zarządu. Podnieście ceny biletów! Nie wiem ile kosztują bilety w innych miastach, ale kibic ma być także sponsorem klubu. Myślę że tak o 50% - nikt się nie obrazi. Przecież przy obecnej cenie to paczka fajek więcej kosztuje.
-
reaktywacja
- Junior
Ajax pisze:Apel do Zarządu. Podnieście ceny biletów! Nie wiem ile kosztują bilety w innych miastach, ale kibic ma być także sponsorem klubu. Myślę że tak o 50% - nikt się nie obrazi. Przecież przy obecnej cenie to paczka fajek więcej kosztuje.
A ile byś chciał? 30 złotych za bilet płacić? 50 zł? Apel tak oryginalny, że chyba go poprę.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Apel rzeczywiście interesujący, ale nie sądzę, żeby to był dobry pomysł. Dobra passa może się skończyć, a wraz z nią boom, który pozwala windować ceny. Ważniejsze, żeby kibice chodzili na mecze, koszykówka była popularna... to daje nadzieje na chyba jednak większe i pewniejsze wpływy od sponsorów. A z czasem te 3-5 zł może zacząć robić różnicę. Nawet jako gest ze strony klubu - nie każdy kibic tak wspaniałomyślnie to odczyta...
reaktywacja pisze:Ajax pisze:Apel do Zarządu. Podnieście ceny biletów! Nie wiem ile kosztują bilety w innych miastach, ale kibic ma być także sponsorem klubu. Myślę że tak o 50% - nikt się nie obrazi. Przecież przy obecnej cenie to paczka fajek więcej kosztuje.
A ile byś chciał? 30 złotych za bilet płacić? 50 zł? Apel tak oryginalny, że chyba go poprę.
W Rybniku bilety kosztują 10 zł. normalne i 5,00 zł. ulgowe. Wzrost o 50% to ceny odpowiednio 15,00 i jakieś 7,00 zł. już przed sezonem twierdziłem, że cena jest niska. Wiem - niska cena to większa publika. Ale czy na pewno. Ci którzy mają przyjść i tak przyjdą. Patrząc na ceny innych event'ów w mieście tak sobie to po prostu przemyśliwałem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”