Sobota, 19.11.2011
g.18:00
9 kolejka FGE: Odra Brzeg - ŁKS Łódź
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
9 kolejka FGE: Odra Brzeg - ŁKS Łódź
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 9 kolejka FGE: Odra Brzeg - ŁKS Łódź
ŁKS wygrał, mimo że Odra prowadziła po pierwszej kwarcie 10 pkt. Mecz pełny celnych "trójek" - Odra - 10, ŁKS - 12. Toffi po niewyraźnym początku sezonu wyrasta na prawdziwą liderkę łódzkiej drużyny. Dzisiaj zdobyła 23 pkt przy świetnej skuteczności (3/4 za 2 pkt, 5/6 za 3 pkt i 2/2 z wolnych).
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
sędziowie dzisiejszego meczu to jedna wielka porażka.. dołożyli swoją cegiełkę do wygranej ŁKS-u. Dalembert w polu trzech sekund stała chyba po 10 sekund, dostawała piłkę, a sędzia gwiżdże jakiś śmieszny faul.. z drugiej strony od nas Małaszewska dostaje po rękach od dwóch zawodniczek i odgwizduje się jej kroki.. ja się pytam co to ma być? I co ci sędziowie w dalszym ciągu będą tacy bezkarni? Nic im nie można zrobić, nic nie można powiedzieć, bo dostaniesz karę, a oni to co? Dziewczyny dzisiaj walczyły jak mogły, zagrały super mecz, a oni odebrali im wygraną. Brawa dla naszych dziewczyn za walkę - zasłużyłyście na wygraną!
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
Tomasz TROJANOWSKI to jeden z dwóch tzw. sędziów który okradł Energę w meczu z Gorzowem!!!
Po tym co wyprawiał w Toruniu nie dziwi mnie Twoja opinia. Czy jest jakaś możliwość "uwolnienia" się od popisów tego człowieka? Czy wszelkie jego błędy zamierzone lub nie pozostaną bezkarne?
Po tym co wyprawiał w Toruniu nie dziwi mnie Twoja opinia. Czy jest jakaś możliwość "uwolnienia" się od popisów tego człowieka? Czy wszelkie jego błędy zamierzone lub nie pozostaną bezkarne?
szunaj67 pisze:Tomasz TROJANOWSKI to jeden z dwóch tzw. sędziów który okradł Energę w meczu z Gorzowem!!!
no co Ty władze PLKK po przekazaniu sprawy komisji z panem Zbigniewem Szpilewskim na czele nie dopatrzyły się rażących błędów PANÓW Tomaszów Trawickiego and Trojanowskiego w meczu Energa-Gorzów, a tym samym decyzji, które miały by wpływ na końcowy rezultat pojedynku w ramach 6 kolejki FGE.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Trojanowski jak widać wyrasta na prawdziwą gwiazdę wśród sędziów
Ale chyba od Małaszewskiej powinno się wymagać czegoś więcej niż eval na poziomie 1 . Natalii nie idzie w tym sezonie.
Ale chyba od Małaszewskiej powinno się wymagać czegoś więcej niż eval na poziomie 1 . Natalii nie idzie w tym sezonie.
tak właśnie powiedziałem Trojanowskiemu po meczu, że widzę, że forma z Torunia nadal utrzymuje się na wysokim - tragicznym poziomie.. gość jest totalnie bez bazy.. stoi pod koszem, Dalembert stoi w trumnie grubo ponad 3 sekundy dostaje piłkę kilkakrotnie, a on gwiżdże na niej jakieś śmieszne faule.. podczas gdy z drugiej strony przy o wiele gorszych sytuacjach gwiżdże się kroki lub puszcza się grę.. kolejne sytuacje to ewidentne wybicie piłki na aut przez bodajże Kenig, a piłka dla.. ŁKS-u.. szkoda gadać, żal tylko dziewczyn, że walczyły i przytrafiło im się coś takiego, bo to podcina skrzydła.
a mam pytanie.....jak graliscie z AZS Poznan i sedziowie wtedy krywdzili zespol gosci to jakos wtedy nie slyszalem narzekania na sedziow.....jak krzywdza przeciwnika to jest ok jak was to wielkie larum
pozdrawiam
pozdrawiam
Proszę Cię nie rozśmieszaj mnie.. chyba mi nie powiesz, że w meczu z Wami sędziowie wygrali nam mecz? Przegraliście -18 i jeszcze na sędziów zwalacie.. bez przesady. Poza tym w meczu z Wami gwizdali w dwie strony do kitu, a nie tylko w jedną.
-
Rodowity1908
- Nowy na forum
Brawo ŁKS kolejna wygrana , czas odbudowac swoja potege ,moze nie wtym sezonie jeszcze ale w przyszłym moze juz medal albo finał . Natomiast wtym sezonie realne jest 5-7 miejsce .
1967, 1972, 1973, 1974, 1982, 1983, 1986, 1995, 1997 .Czas na kolejny tytuł
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”