10 kolejka FGE: Lider Pruszków - Artego Bydgoszcz
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
10 kolejka FGE: Lider Pruszków - Artego Bydgoszcz
Sobota, 26.11.2011
g.18:00
g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 10 kolejka FGE: Lider Pruszków - Artego Bydgoszcz
Mecz z rodzaju tych bardzo ważnych w sumie dla obu drużyn, by na dobre nie stracić kontaktu z górną połową tabeli.
Mam nadzieję że tym razem Liderki nie zagrają kaszany jak z Katarzynkami i wygrają.
Ktoś po meczu z Toruniem napisał że Lider ma syndrom Energi. Z kolei Artego ma syndrom Lidera i niech tak pozostanie.
Mam nadzieję że tym razem Liderki nie zagrają kaszany jak z Katarzynkami i wygrają.
Ktoś po meczu z Toruniem napisał że Lider ma syndrom Energi. Z kolei Artego ma syndrom Lidera i niech tak pozostanie.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
To ja napisałem że LIDER ma syndrom Energi z zeszłego sezonu - czyli szeroki skład - bez wyraźnej pierwszej piątki. Koniecki dużo miesza.....Podobnie jak EDO rok temu. Ilość nie idzie w jakość.
Więc nie rozumiem za bardzo - jak Artego ma mieć syndrom Lidera.... Zupełnie inaczej zbudowane składy.
Całe szczeście że w Bydgoszczy zrozumieli że Kułaga jako główna rozgrywająca to samobójstwo. Ona może być rozgrywajką w klubach typu Inea , MUKS - ale nie w klubach marzącym o czołowej szóstce.
Renne Taylor - raczej nie będzie lekiem na całe rozegranie - bo jednak jej debiur przypadł na mecz z Muksem - wydaje mi się że jednak jest trochę słabsza od Raymond.... No ale zobaczymy.
Zapowiada się ciekawy mecz . Oba kluby na gwałt potrzebują punktów
Więc nie rozumiem za bardzo - jak Artego ma mieć syndrom Lidera.... Zupełnie inaczej zbudowane składy.
Całe szczeście że w Bydgoszczy zrozumieli że Kułaga jako główna rozgrywająca to samobójstwo. Ona może być rozgrywajką w klubach typu Inea , MUKS - ale nie w klubach marzącym o czołowej szóstce.
Renne Taylor - raczej nie będzie lekiem na całe rozegranie - bo jednak jej debiur przypadł na mecz z Muksem - wydaje mi się że jednak jest trochę słabsza od Raymond.... No ale zobaczymy.
Zapowiada się ciekawy mecz . Oba kluby na gwałt potrzebują punktów
Koszykarz (Toruń) pisze:Więc nie rozumiem za bardzo - jak Artego ma mieć syndrom Lidera.... Zupełnie inaczej zbudowane składy.
koledze z Pruszkowa chodziło o ilość porażek podopiecznych Adama Ziemińskiego, a tutaj w rywalizacji Bydgoszcz-Pruszków jest ona chyba równa ilości rozegranych meczów.
...dokładnie....
Na SF.pl jest ciekawy komentarz (jedno zdanie) "astona" do wypowiedzi Konieckiego po meczu z Katarzynkami.
Na SF.pl jest ciekawy komentarz (jedno zdanie) "astona" do wypowiedzi Konieckiego po meczu z Katarzynkami.
-
Fantastico
- Nowy na forum
Mowlik od środy trenuje na 100% więc zagra.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
akar pisze:Mecz z rodzaju tych bardzo ważnych w sumie dla obu drużyn, by na dobre nie stracić kontaktu z górną połową tabeli.
Syndrom? Kompleks chyba... jeżeli chcemy już tak pisać...
Uściślając - nie ponieśliśmy porażki z Artego w PLKK jak i w ostatnim sezonie I ligi. A więc już 4 lata w meczach o stawkę. Ostatnia porażka to jeden z meczów finałowego turnieju o awans do PLKK w Pabianicach (sezon 07/08)... I oby tak zostało...
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

syndrom kuj-pom 
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:syndrom kuj-pom
Cóż, hermesiku - jak kiedyś powiedział jeden z polityków - nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy.
Ty zapewne nigdy nie skończyłeś jak należy i dlatego tak bardzo cieszy Ciebie jak uda Ci się dobrze zacząć
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Chyba jako jedyny obstawiłem w Lidze Typerów zwycięstwa zarówno Artego z Liderem oraz Energi z CCC - miałem więc nosa
Drużyna z Pruszkowa ma trochę pecha - bez Bednarek , Wielebnowskiej - Holt wreszcie zaczęła grać jak na liderkę przystało ale już nie ma takiego wsparcia. Pani Szczechowiak rozczarowuje tak samo jak w Toruniu.
Gratki dla Artego - ważne zwycięstwo na trudnym terenie - runda rewanżowa zapowiada się iście ekscytująco - na miejscach 4-10 wszystko się może zdarzyć
PS . Czyżby wymiana trenera w Pruszkowie ? Nie będę zdziwiony jak to będzie...Koziorowicz - zwłaszcza , że w Polkowicach raczej już go nie będzie - po sytuacji z panią Musiną
Drużyna z Pruszkowa ma trochę pecha - bez Bednarek , Wielebnowskiej - Holt wreszcie zaczęła grać jak na liderkę przystało ale już nie ma takiego wsparcia. Pani Szczechowiak rozczarowuje tak samo jak w Toruniu.
Gratki dla Artego - ważne zwycięstwo na trudnym terenie - runda rewanżowa zapowiada się iście ekscytująco - na miejscach 4-10 wszystko się może zdarzyć
PS . Czyżby wymiana trenera w Pruszkowie ? Nie będę zdziwiony jak to będzie...Koziorowicz - zwłaszcza , że w Polkowicach raczej już go nie będzie - po sytuacji z panią Musiną
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”