11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Re: 11 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Lotos Gdynia

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 05 grudnia 2011, 21:49

Jak dla mnie zawodniczka Musina powinna być na szarym końcu rotacji....Serio - ona z tej grupy ,, doświadczonej '' posiada najmniejsze umiejętności.....
Czy ,,szefostwu '' CCC pasuje takie pchanie i wciskanie na siły tej zawodniczki ? 8)

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 06 grudnia 2011, 14:50

Koszykarz (Toruń) pisze:Jak dla mnie zawodniczka Musina powinna być na szarym końcu rotacji....Serio - ona z tej grupy ,, doświadczonej '' posiada najmniejsze umiejętności.....
Czy ,,szefostwu '' CCC pasuje takie pchanie i wciskanie na siły tej zawodniczki ? 8)

temat rzeka.

Pytanko, gdzie mogę sprawdzić jaki eval miała Maltsi w meczu z Salamancą ? nie mogę znaleźć.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 grudnia 2011, 14:55

sebzinho pisze:
Koszykarz (Toruń) pisze:Jak dla mnie zawodniczka Musina powinna być na szarym końcu rotacji....Serio - ona z tej grupy ,, doświadczonej '' posiada najmniejsze umiejętności.....

temat rzeka.

Pytanko, gdzie mogę sprawdzić jaki eval miała Maltsi w meczu z Salamancą ? nie mogę znaleźć.

możesz policzyć;)
eval 23
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Colin
Nowy na forum

Postautor: Colin » 06 grudnia 2011, 16:02

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Przemoe, podajesz statystyki z dnia dzisiejszego, ja spierałem się gdy była liderką swojej ekipy w punktach, zbiorkach, przechwytach i drugą podającą. Drugą w stratach (za Zoll).
Jesli to mało, to czego można jeszcze więcej oczekiwać?
Gwiazdki z nieba?
A skoro była liderką w ekipie, która wówczas przewodziła w lidze, to co mam napisać? Że jest przeciętna? W takim razie co można napisać o innych zawodniczkach ekipy CCC?

Szkoda mojego czasu na pisanie co niektórym, że białe jest białe, a czarne - czarne. I tak wiedzą lepiej.

Kuba - napisałem co widziałem ja, i wielu kibiców siedzących obok mnie.

A jakie błędy popełnił trener, to wystarczy przeanalizować spotkanie i popatrzeć jak reagował na zespół trener Lotosu (i jeszcze wcześniej Energi), a czego nie potrafił zrobić Rusin.
Po co się rozpisywać jak i tak górę wezmą sympatie bądź antypatie osobiste, a nie realizm sportowy.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 06 grudnia 2011, 16:23

Pewnie była, tak samo jak była i jest liderką w stratach i faulach oraz w skuteczności rzutów wyprzedza tylko Majewską (WTF???), więc żeby narzucać te swoje liderowanie (całe 10.5 punktu) musi się trochę narobić, a że ma na to całe 5 minut więcej niż np. Frazee to i w końcu nawrzuca.

Wiem, że to niczego nie zmieni w Twoich oczach, mnie Musina ani ziębi ani parzy, ale zadziwiające jest, że Ty jeden masz oczywistą rację (nikt się nie kwapi, żeby Cię wesprzeć w tych wywodach) a parę osób twierdzi coś przeciwnego, no ale się myli.

I jeszcze kamyczek do ogródka stwierdzenia:
A skoro była liderką w ekipie, która wówczas przewodziła w lidze, to co mam napisać? Że jest przeciętna?

W przypadku CCC to liderowanie to nie jest liderowanie. Liderem tej drużyny jest Zoll, która w obecnej formie na liderkę punktową potrafiłaby wykreować nawet lodówkę. W Polkowicach jest bardzo wyrównany zespół, średnie punktowe są bardzo zbliżone co rusz wypala inna zawodniczka, bo akurat jej danego dnia idzie. Coś jak trochę w Lotosie, choć w większym, nieprzewidywalnym stopniu.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 grudnia 2011, 18:36

Colin, przyzwyczaiłeś już, że nie widzisz za dobrze tego, co wyczynia Musina ;)

żadnej kontuzji nie było. siedziałem za ławką naszych dziewczyn, widziałem co się dzieje, próbowałem rozmawiać z Verą, słyszałem rozmowę na jej temat Tomka Ruszkowskiego (trener odnowy). tylko i wyłącznie w głowie samej zainteresowanej coś się stało i postanowiła obrazić się na siebie i cały świat.

dla mnie zachowanie dziecinne, nieodpowiedzialne i nie przystoi "liderce" czegokolwiek ;]

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 06 grudnia 2011, 21:14

Kuba pisze:dla mnie zachowanie dziecinne, nieodpowiedzialne i nie przystoi "liderce" czegokolwiek ;]

Ten typ tak ma i tyle w temacie...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”