1/8 MP juniorek - Szczecin, Kołobrzeg /2-3 kwiecień
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Żołnierz
Wyjazd
Moja nieobecność była spowodowana tym co się działo. Ale oczywiście w sobotę będę. Ba spróbuje nawet znależć słynną fanę ,,Łazarz,,. Naprawdę było miło na Waszym wyjeżdzie. Zazdroszczę! Ale czy w Waszych szeregach nie było paniki z powodu HOOOOllllllSSSSS!!!!!!!!!!!! Ładne zdjęcie z przystanku!
Dziewczyny gratuluje awansu!! Idzie jak po maśle!! Czarny. Super ta fota podobna do pocztówki! pozdrawiam. Żołnierz.
Odpowiadając na pytania ...
- Czarny - pisałem Ci już, w sobotę nie gramy ŻADNEGO meczu, na pewno ze Szczecinem spotkamy się w niedzielę przedpołudniem, a całkiem możliwe, że również drugi raz około godziny 17. Dokładnie jeszcze dam znać.
- Żołnierz - okazało się, że trochę wybiegłem w przyszłość. Zmagania nadmorskie to nie ćwierćfinał, a 1/8 finału. O organizację ćwierćfinału nie będziemy się ubiegać (między innymi z tego co słyszałem kandyduje do tego Gdynia i MUKS), za to nam zależeć będzie na zorganizowaniu turnieju półfinałowego MPJ. Na razie jeszcze nic nie wiadomo... A póki co do zobaczenia w niedzielę Żołnierz!
I kolejna próbka telantu Czarnego...

- Czarny - pisałem Ci już, w sobotę nie gramy ŻADNEGO meczu, na pewno ze Szczecinem spotkamy się w niedzielę przedpołudniem, a całkiem możliwe, że również drugi raz około godziny 17. Dokładnie jeszcze dam znać.
- Żołnierz - okazało się, że trochę wybiegłem w przyszłość. Zmagania nadmorskie to nie ćwierćfinał, a 1/8 finału. O organizację ćwierćfinału nie będziemy się ubiegać (między innymi z tego co słyszałem kandyduje do tego Gdynia i MUKS), za to nam zależeć będzie na zorganizowaniu turnieju półfinałowego MPJ. Na razie jeszcze nic nie wiadomo... A póki co do zobaczenia w niedzielę Żołnierz!
I kolejna próbka telantu Czarnego...

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Niezła ta Wasza ekipa 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Re: Wyjazd
Żołnierz pisze:Jak miło. I myślisz seba ,że dla mnie i dla Wilsona byłoby tu jeszcze miejsce? Chyba NIE> TYLKO OLIMPIA!
Pewnie, że TYLKO OLIMPIA!!!
Do zobaczenia w niedzielę!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Niezła ta Wasza ekipa
Szczególnie niepocieszony był kolega Czarny (pierwszy od prawej), który zabrał ze sobą kobietę...
Seba - jedno miejsce dla fotografa proszę
Już szykuję kaskę
pozdrów ode mnie kobietki, szczególnie jedną
ps. W Gdyni to chyba Szybka Kolej Miejska czy cuś takiego nas jedynie pomieści

you're as good as your last performance