Kuba pisze:potwierdzenie Prabuckiego w Liderze
http://www.liderpruszkow.pl/komunikat-z ... lider.html
No to pan Prabucki znów niebawem do Rybnika zawita widąc że mu się spodobało
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kuba pisze:potwierdzenie Prabuckiego w Liderze
http://www.liderpruszkow.pl/komunikat-z ... lider.html
matrix pisze:Marta Urbaniak w Toruniu. Daleko w sumie nie miała.Zawodniczka jest już zgłoszona do PLKK w barwach Energi.
Koszykarz (Toruń) pisze:No też nie rozumiem po co......wolałbym MROZINSKĄ choćby. Bo wysokich nie mamy ......
Jasny pisze:a Mrozinska to by była jakimś wzmocnieniem ? Wedlug mnie bardzo dobry transfera moze po prostu klub nie jest zainteresowany grą Petronyte w Toruniu ... Formą to ona nie świeci a za takie pieniadze pewnie mozna sciagnac 2 zawodniczki ...
Jasny pisze:a Mrozinska to by była jakimś wzmocnieniem ? Wedlug mnie bardzo dobry transfera moze po prostu klub nie jest zainteresowany grą Petronyte w Toruniu ... Formą to ona nie świeci a za takie pieniadze pewnie mozna sciagnac 2 zawodniczki ...
Koszykarz (Toruń) pisze:Jasny pisze:a Mrozinska to by była jakimś wzmocnieniem ? Wedlug mnie bardzo dobry transfera moze po prostu klub nie jest zainteresowany grą Petronyte w Toruniu ... Formą to ona nie świeci a za takie pieniadze pewnie mozna sciagnac 2 zawodniczki ...
Nieważne ale pod koszem u nas jest nędza. JELA wypruwa flaki , czasem PAGE pomoże i na tym wyliczanka się konczy
Jasny pisze:Koszykarz (Toruń) pisze:Jasny pisze:a Mrozinska to by była jakimś wzmocnieniem ? Wedlug mnie bardzo dobry transfera moze po prostu klub nie jest zainteresowany grą Petronyte w Toruniu ... Formą to ona nie świeci a za takie pieniadze pewnie mozna sciagnac 2 zawodniczki ...
Nieważne ale pod koszem u nas jest nędza. JELA wypruwa flaki , czasem PAGE pomoże i na tym wyliczanka się konczy
ale może jeszcze dojdzie jakas zawodniczka ... kto wie ...
Koszykarz (Toruń) pisze: Co do Mitchell - miała dobre wejście - potem gorzej - ale nie róbmy z niej kozła ofiarnego bo nim nie jest. Trzeba tu wysokiej
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 102 gości