Błędy na stronie PLKK i co PLKK na to.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Błędy na stronie PLKK i co PLKK na to.
.
Gdy na stronie PLKK zobaczyłem to:
Katarzyna Jaworska
KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
ur.: 1982-06-11
wzrost: 172 cm
pozycja: rozgrywająca
a na dodatek opatrzone zdjęciem siedemnastoletniej juniorki Kasi Jaworskiej, to na tyle mnie to ruszyło, że do Prezesa PLKK wysmarowałem takie pismo:
temat: do Pana Prezesa Wiesława Zycha - skarga
Pan Wiesław Zych
Prezes Zarządu PLKK Sp. z o.o.
[ adres e-mail: info@plkk.pl ]
Na stronie internetowej http://www.plkk.pl od kilku miesięcy są zamieszczone błędne informacje dotyczące danych osobowych niektórych zawodniczek.
I tak, Allison Smalley z AZS Gorzów urodziła się 01 sierpnia, a nie 08 stycznia jak to widnieje -od początku bieżącego sezonu - na stronie PLKK.
Taka data (01 sierpnia 1989) wynika z informacji na stronach Auburn University (którą to Uczelnię Allison ukończyła w ubiegłym roku):
http://www.auburntigers.com/sports/w-ba ... lli00.html ( u dołu strony; "Personal:" )
http://grfx.cstv.com/photos/schools/aub ... Tigers.pdf ( page 47.; "Personal" )
jak i - zapewne - wynika ona z dokumentów tej zawodniczki, które PLKK posiada jako załącznik do Zgłoszenia.
Przypadek innej zawodniczki AZS Gorzów jest znacznie gorszy.
Mianowicie na stronie http://www.plkk.pl zamieszczono dane osobowe zawodniczki która w ogóle nie gra w bieżącym sezonie w Ekstraklasie, czyli dane Katarzyny Jaworskiej urodzonej 11 czerwca 1982, wzrost 172 cm, pozycja: rozgrywająca i te dane osobowe opatrzono zdjęciem Katarzyny Jaworskiej (urodzonej 17 kwietnia 1994, wzrost 188 cm), która gra w tym sezonie w barwach AZS Gorzów.
Zgodzi się chyba Pan Panie Prezesie, że dane osobiste zawodniczek, to sfera szczególnie wraźliwa, więc przy podawaniu tych danych należy zachować szczególną staranność.
Zgłosiłem fakt występowania w/w błędnych danych w dniu 20 października 2011 o godz. 11:47, korzystając z funkcji: "Skrzynka PLKK" na stronie http://www.plkk.pl.
Do dzisiaj nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje zgłoszenie, jak również nie poprawiono danych osobowych tych zawodniczek.
Panie Prezesie, każdy ma prawo do blędów i tylko ten, który nic nie robi, błędów nie popełnia. Dotyczy to oczywiście również i PLKK Sp. z o.o..
Jednak niereagowanie przez zarządzaną przez Pana Spółkę na zgłaszane pod Jej adresem uwagi i informacje o popełnionych błędach, to już zupełnie co innego.
Świadczy to o lekceważeniu innych ludzi przez Redakcję PLKK. Przede wszystkim lekceważeniu obu tych zawodniczek, ale również lekceważeniu kibiców, którzy zgłaszają swoje uwagi w dobrej wierze i w ramach współpracy z PLKK.
Być może też świadczy to o tym, że nie panuje Pan nad zarządzaną przez siebie Spółką. Albo o tym, że w przeciwieństwie do tego, co wynika z udzielanych wywiadów i oświadczeń przedstawicieli Zarządu PLKK - Spółka nie jest wcale taka profesjonalna, za jaką się podaje i że mamy w niej do czynienia z arogancją i dyletantyzmem ( bo czym innym jak nie dyletantyzmem jest nieumiejętność odczytania daty urodzenia, zapisanej w standardzie amerykańskim: Birthdate: 08/01/1989 ).
Głęboko rozczarowany tą sytuacją,
z poważaniem,
[ ........... ]
[ Gorzów Wielkopolski, 19 stycznia 2012, godz. 14:57 ]
.
Gdy na stronie PLKK zobaczyłem to:
Katarzyna Jaworska
KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
ur.: 1982-06-11
wzrost: 172 cm
pozycja: rozgrywająca
a na dodatek opatrzone zdjęciem siedemnastoletniej juniorki Kasi Jaworskiej, to na tyle mnie to ruszyło, że do Prezesa PLKK wysmarowałem takie pismo:
temat: do Pana Prezesa Wiesława Zycha - skarga
Pan Wiesław Zych
Prezes Zarządu PLKK Sp. z o.o.
[ adres e-mail: info@plkk.pl ]
Na stronie internetowej http://www.plkk.pl od kilku miesięcy są zamieszczone błędne informacje dotyczące danych osobowych niektórych zawodniczek.
I tak, Allison Smalley z AZS Gorzów urodziła się 01 sierpnia, a nie 08 stycznia jak to widnieje -od początku bieżącego sezonu - na stronie PLKK.
Taka data (01 sierpnia 1989) wynika z informacji na stronach Auburn University (którą to Uczelnię Allison ukończyła w ubiegłym roku):
http://www.auburntigers.com/sports/w-ba ... lli00.html ( u dołu strony; "Personal:" )
http://grfx.cstv.com/photos/schools/aub ... Tigers.pdf ( page 47.; "Personal" )
jak i - zapewne - wynika ona z dokumentów tej zawodniczki, które PLKK posiada jako załącznik do Zgłoszenia.
Przypadek innej zawodniczki AZS Gorzów jest znacznie gorszy.
Mianowicie na stronie http://www.plkk.pl zamieszczono dane osobowe zawodniczki która w ogóle nie gra w bieżącym sezonie w Ekstraklasie, czyli dane Katarzyny Jaworskiej urodzonej 11 czerwca 1982, wzrost 172 cm, pozycja: rozgrywająca i te dane osobowe opatrzono zdjęciem Katarzyny Jaworskiej (urodzonej 17 kwietnia 1994, wzrost 188 cm), która gra w tym sezonie w barwach AZS Gorzów.
Zgodzi się chyba Pan Panie Prezesie, że dane osobiste zawodniczek, to sfera szczególnie wraźliwa, więc przy podawaniu tych danych należy zachować szczególną staranność.
Zgłosiłem fakt występowania w/w błędnych danych w dniu 20 października 2011 o godz. 11:47, korzystając z funkcji: "Skrzynka PLKK" na stronie http://www.plkk.pl.
Do dzisiaj nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje zgłoszenie, jak również nie poprawiono danych osobowych tych zawodniczek.
Panie Prezesie, każdy ma prawo do blędów i tylko ten, który nic nie robi, błędów nie popełnia. Dotyczy to oczywiście również i PLKK Sp. z o.o..
Jednak niereagowanie przez zarządzaną przez Pana Spółkę na zgłaszane pod Jej adresem uwagi i informacje o popełnionych błędach, to już zupełnie co innego.
Świadczy to o lekceważeniu innych ludzi przez Redakcję PLKK. Przede wszystkim lekceważeniu obu tych zawodniczek, ale również lekceważeniu kibiców, którzy zgłaszają swoje uwagi w dobrej wierze i w ramach współpracy z PLKK.
Być może też świadczy to o tym, że nie panuje Pan nad zarządzaną przez siebie Spółką. Albo o tym, że w przeciwieństwie do tego, co wynika z udzielanych wywiadów i oświadczeń przedstawicieli Zarządu PLKK - Spółka nie jest wcale taka profesjonalna, za jaką się podaje i że mamy w niej do czynienia z arogancją i dyletantyzmem ( bo czym innym jak nie dyletantyzmem jest nieumiejętność odczytania daty urodzenia, zapisanej w standardzie amerykańskim: Birthdate: 08/01/1989 ).
Głęboko rozczarowany tą sytuacją,
z poważaniem,
[ ........... ]
[ Gorzów Wielkopolski, 19 stycznia 2012, godz. 14:57 ]
.
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 09:06 przez Gość-1147, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Błędy na stronie PLKK i co PLKK na to.
Oj, tam, od poczatku sezonu przy profilu Any Dabovic jest zdjęcie Milicy Dabovic i statsy oraz dane personalne tamtej z czasu gdy występowała w Pruszkowie. I nic nie pomogły maile 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
.
A jednak. Dziś poszło pismo do Prezesa - dziś jest rezultat.
Stan na stronie PLKK - dzisiaj, godz. 20:18
18. Katarzyna Jaworska 1994-04-17 188 silna skryzdowa Polska
5. Allison Smalley 1989-08-01 173 rozgrywająca USA
Jednak zarazem, nie rozumiem dlaczego, zniknęło ze strony zdjęcie zawodniczki, a przecież było tam dzisiaj wcześniej zdjęcie "gorzowskiej" Katarzyny Jaworskiej (ur. 1994).
------------------------------
35
.
Uzupełnienie.
A oto odpowiedź z Biura Ligi, którą otrzymałem o g. 21:07 (tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2011 skierowałem do Redakcji portalu PLKK, a nie do Biura Ligi - ale skąd u licha miałem wiedzieć, że adresatem powinno być Biuro; zresztą, czyż jedni drugim nie powinni przekazać mego e-maila, do załatwienia według kompetencji?):
Panie Bogusławie, pozwolę sobie odpowiedzieć na Pana maila w imieniu PLKK.
Panie Bogusławie, staramy się reagować na każdy sygnał i odpowiadać na
każdego maila. Nie dotarła do nas wcześniej informacja od Pana dotycząca
zawodniczek. Sprawdziłam specjalnie całą korespondencję (również z 20
października).
Jest jeszcze taka możliwość, że wiadomość ze strony została skierowana do
Redakcji PLKK, a nie do Biura Ligi, ale postaram się to jeszcze wyjaśnić.
Panie Bogusławie, odnośnie danych zawodniczek – zgadzam się z Panem, że
wszystkie informacje powinny być zamieszczane z należytą starannością i
tak staram się podchodzić do swoich obowiązków.
Sprawdziłam ponownie wniosek zgłoszeniowy klubu z Gorzowa Wlkp. i jest tam
data 08.01.1989 (a nie 01.08.1989) Nie jest to jednak dyletantyzm i
nieumiejętność czytania dat, nie jest to bowiem pierwsza zawodniczka
amerykańska zgłaszana przez Klub. Jest to zwykła pomyłka ludzka. Taki
wniosek podpisała również zawodniczka i nie wychwyciliśmy pomyłki (zresztą
do momentu otrzymania maila od Pana nawet nie pomyślałabym, że jest to
pomyłka, bo konsekwentnie na dwóch pozostałych dokumentach jest data
08.01.1989).
Druga sprawa dotyczy Pani Katarzyny Jaworskiej. Pani Katarzyna Jaworska,
urodzona 17.04.1994 została zgłoszona jako juniorka przez Klub do Ligi w
sezonie bieżącym. Nie jest zatem pomyłką, że jest w składzie klubu z
Gorzowa Wlkp.
Nastąpiła jednak pomyłka ze strony administratora – są dwie zawodniczki o
nazwisku Jaworska w bazie zawodniczek i do składu Gorzowa dodano
niewłaściwą. Zwróciłam już na to administratorowi uwagę i dane zostały
skorygowane.
Panie Bogusławie, dziękuję za maila, oczywiście bardzo bym chciała nie
popełniać żadnych błędów, ale pomyłki są chyba wpisane w naszą ludzką
naturę.
W każdym razie dziękuję za maila, nam również zależy na tym, żeby
informacje na stronie były wiarygodne.
Pozdrawiam
Agnieszka Bala
Asystentka Zarządu
e-mail:a.bala@plkk.pl
http://www.plkk.pl
.
Edytowałem w dniu 24 stycznia 2012, poprawiając mój błąd w dacie w części "Uzupełnienie".
Było: ... tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2010 skierowałem ....
Po edycji jest: ... tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2011 skierowałem ....
Za błąd bardzo przepraszam.
.
A jednak. Dziś poszło pismo do Prezesa - dziś jest rezultat.
Stan na stronie PLKK - dzisiaj, godz. 20:18
18. Katarzyna Jaworska 1994-04-17 188 silna skryzdowa Polska
5. Allison Smalley 1989-08-01 173 rozgrywająca USA
Jednak zarazem, nie rozumiem dlaczego, zniknęło ze strony zdjęcie zawodniczki, a przecież było tam dzisiaj wcześniej zdjęcie "gorzowskiej" Katarzyny Jaworskiej (ur. 1994).
------------------------------
35
.
Uzupełnienie.
A oto odpowiedź z Biura Ligi, którą otrzymałem o g. 21:07 (tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2011 skierowałem do Redakcji portalu PLKK, a nie do Biura Ligi - ale skąd u licha miałem wiedzieć, że adresatem powinno być Biuro; zresztą, czyż jedni drugim nie powinni przekazać mego e-maila, do załatwienia według kompetencji?):
Panie Bogusławie, pozwolę sobie odpowiedzieć na Pana maila w imieniu PLKK.
Panie Bogusławie, staramy się reagować na każdy sygnał i odpowiadać na
każdego maila. Nie dotarła do nas wcześniej informacja od Pana dotycząca
zawodniczek. Sprawdziłam specjalnie całą korespondencję (również z 20
października).
Jest jeszcze taka możliwość, że wiadomość ze strony została skierowana do
Redakcji PLKK, a nie do Biura Ligi, ale postaram się to jeszcze wyjaśnić.
Panie Bogusławie, odnośnie danych zawodniczek – zgadzam się z Panem, że
wszystkie informacje powinny być zamieszczane z należytą starannością i
tak staram się podchodzić do swoich obowiązków.
Sprawdziłam ponownie wniosek zgłoszeniowy klubu z Gorzowa Wlkp. i jest tam
data 08.01.1989 (a nie 01.08.1989) Nie jest to jednak dyletantyzm i
nieumiejętność czytania dat, nie jest to bowiem pierwsza zawodniczka
amerykańska zgłaszana przez Klub. Jest to zwykła pomyłka ludzka. Taki
wniosek podpisała również zawodniczka i nie wychwyciliśmy pomyłki (zresztą
do momentu otrzymania maila od Pana nawet nie pomyślałabym, że jest to
pomyłka, bo konsekwentnie na dwóch pozostałych dokumentach jest data
08.01.1989).
Druga sprawa dotyczy Pani Katarzyny Jaworskiej. Pani Katarzyna Jaworska,
urodzona 17.04.1994 została zgłoszona jako juniorka przez Klub do Ligi w
sezonie bieżącym. Nie jest zatem pomyłką, że jest w składzie klubu z
Gorzowa Wlkp.
Nastąpiła jednak pomyłka ze strony administratora – są dwie zawodniczki o
nazwisku Jaworska w bazie zawodniczek i do składu Gorzowa dodano
niewłaściwą. Zwróciłam już na to administratorowi uwagę i dane zostały
skorygowane.
Panie Bogusławie, dziękuję za maila, oczywiście bardzo bym chciała nie
popełniać żadnych błędów, ale pomyłki są chyba wpisane w naszą ludzką
naturę.
W każdym razie dziękuję za maila, nam również zależy na tym, żeby
informacje na stronie były wiarygodne.
Pozdrawiam
Agnieszka Bala
Asystentka Zarządu
e-mail:a.bala@plkk.pl
http://www.plkk.pl
.
Edytowałem w dniu 24 stycznia 2012, poprawiając mój błąd w dacie w części "Uzupełnienie".
Było: ... tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2010 skierowałem ....
Po edycji jest: ... tu wyjaśniam od razu, że mój e-mail z 17.X.2011 skierowałem ....
Za błąd bardzo przepraszam.
.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, 21:09 przez Gość-1147, łącznie zmieniany 2 razy.
Muszę przyznać, że Pani Agnieszka Bala jest bardzo skuteczna:) myślę że jak ktoś znajdzie jeszcze jakieś kwiatki na stronie PLKK to można do niej pisać:)
http://www.plkk.pl/index.php?p=players&id=1508
http://www.plkk.pl/index.php?p=players&id=1508
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
No to Anę czeka jeszcze tylko mała sesja fotograficzna i już wszystko będzie OK.
Swoją drogą, masakra, jak bardzo ktoś był "inteligentny", wrzucając info i staty z Lidera jej starszej siostry i ile czasu upłynęło, tudzież interwencji było, żeby to wyprostować... 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Jest i zdjęcie 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Mili moi - proponuję nową "akcję" na plkk.pl
chodzi mi konkretnie o galerie - kto to widział, by w dzisiejszych czasach wyglądała ona w ten sposób? klikasz w galerię, masz rzędy miniatur, wchodzisz w zdjęcie - otwiera się w w tym samym oknie przeglądarki jako link. Za chwilę klikasz - WRÓC, znów galeria, znów miniatury, klik, nowa strona i tak w kółko. Dramat.
powinno być coś w rodzaju - galeria z miniaturami, klikasz w jedną, pojawia się jakby "ponad" stroną 'okno' ze zdjęciem, przyciemnione w koło, a ty klikając prawo-lewo możesz manewrować między zdjęciami.
no a w p.s. maili słanych do Pani Agnieszki Bali można też dodać dwa słowa np. na temat głosowania na mecz gwiazd
pomożecie?
chodzi mi konkretnie o galerie - kto to widział, by w dzisiejszych czasach wyglądała ona w ten sposób? klikasz w galerię, masz rzędy miniatur, wchodzisz w zdjęcie - otwiera się w w tym samym oknie przeglądarki jako link. Za chwilę klikasz - WRÓC, znów galeria, znów miniatury, klik, nowa strona i tak w kółko. Dramat.
powinno być coś w rodzaju - galeria z miniaturami, klikasz w jedną, pojawia się jakby "ponad" stroną 'okno' ze zdjęciem, przyciemnione w koło, a ty klikając prawo-lewo możesz manewrować między zdjęciami.
no a w p.s. maili słanych do Pani Agnieszki Bali można też dodać dwa słowa np. na temat głosowania na mecz gwiazd
pomożecie?
.
Znowu nie wytrzymałem i napisałem.
" Dzień dobry pani Agnieszko.
No to mamy deja-vu.
W ubiegłym sezonie zaczęło się tak:
viewtopic.php?f=2&t=11053
A teraz, znowu to samo!
Gdyby była Pani uprzejma zapoznać się z dzisiejszymi komentarzami na Forum PLKK, w wątku:
viewtopic.php?f=2&t=11224&start=15
Czy mogę liczyć na to, że zajmie Pani stanowisko w sprawie tej "recydywy", publikując je w wątku:
viewtopic.php?f=2&t=11053,
gdyż Pani odpowiedzią jestem zainteresowany nie tylko ja, ale i wielu innych kibiców koszykówki kobiet.
Z poważaniem,
Bogusław "
-----------------------------------------------
622
.
Znowu nie wytrzymałem i napisałem.
" Dzień dobry pani Agnieszko.
No to mamy deja-vu.
W ubiegłym sezonie zaczęło się tak:
viewtopic.php?f=2&t=11053
A teraz, znowu to samo!
Gdyby była Pani uprzejma zapoznać się z dzisiejszymi komentarzami na Forum PLKK, w wątku:
viewtopic.php?f=2&t=11224&start=15
Czy mogę liczyć na to, że zajmie Pani stanowisko w sprawie tej "recydywy", publikując je w wątku:
viewtopic.php?f=2&t=11053,
gdyż Pani odpowiedzią jestem zainteresowany nie tylko ja, ale i wielu innych kibiców koszykówki kobiet.
Z poważaniem,
Bogusław "
-----------------------------------------------
622
.
Haha zmienili na PLKK przy Jaworskiej ale tylko rok urodzenia 
Kozak w necie - pizda w świecie!

.
A oto treść dzisiejszego e-maila, który otrzymałem od pani Agnieszki Bali.
Agnieszka Bala
13:40 (4 godz. temu)
do mnie
Panie Bogusławie dane zostały poprawione.
Pozdrawiam
Weryfikację prawdziwości oświadczenia pani Agnieszki pozostawiam Szanownym Forumowiczom.
------------------------------------
748
.
A oto treść dzisiejszego e-maila, który otrzymałem od pani Agnieszki Bali.
Agnieszka Bala
13:40 (4 godz. temu)
do mnie
Panie Bogusławie dane zostały poprawione.
Pozdrawiam
Weryfikację prawdziwości oświadczenia pani Agnieszki pozostawiam Szanownym Forumowiczom.
------------------------------------
748
.
.
Dzisiaj do pani Agnieszki Bali napisałem ponownie.
Katarzyna Jaworska - dane osobowe
09:48 (3 min temu)
do a.bala
Pani Agnieszko, dziękuję za szybką odpowiedź i doceniam Pani starania o jakość merytoryczną informacji zawartych na stronie plkk.pl.
Dlatego jest mi tym bardziej przykro, że muszę napisać tak: dane osobowe Katarzyny Jaworskiej nie zostały poprawione.
Zawodniczki Beata i Katarzyna Jaworskie (zgłoszone do rozgrywek FGE przez klub z Gorzowa), to bliźniaczki.
Wszystkie dane dotyczące Beaty - znajdujące się na stronie plkk.pl - są prawidłowe (to znaczy: urodzona 17 kwietnia 1994 roku; wzrost 188 cm; pozycja - środkowa).
Natomiast dane osobowe Katarzyny Jaworskiej znajdujące się w tej chwili na stronie plkk.pl (to znaczy: urodzona 11 czerwca 1994 roku; wzrost 172 cm; pozycja - rozgrywająca) są nieprawdziwe, a więc na stronie plkk.pl nadal znajdują się nie poprawione dane osobowe tej zawodniczki (stan na: 21.IX., piątek, godz. 09:45).
Pani Agnieszko, pozwolę sobie zasugerować sprawdzenie przez Państwa jakie dane osobowe Katarzyny Jaworskiej znajdują się w dokumentacji przesłanej do Państwa przez klub gorzowski.
Również pozdrawiam.
Bogusław
-----------------------------------------
810
.
Dzisiaj do pani Agnieszki Bali napisałem ponownie.
Katarzyna Jaworska - dane osobowe
09:48 (3 min temu)
do a.bala
Pani Agnieszko, dziękuję za szybką odpowiedź i doceniam Pani starania o jakość merytoryczną informacji zawartych na stronie plkk.pl.
Dlatego jest mi tym bardziej przykro, że muszę napisać tak: dane osobowe Katarzyny Jaworskiej nie zostały poprawione.
Zawodniczki Beata i Katarzyna Jaworskie (zgłoszone do rozgrywek FGE przez klub z Gorzowa), to bliźniaczki.
Wszystkie dane dotyczące Beaty - znajdujące się na stronie plkk.pl - są prawidłowe (to znaczy: urodzona 17 kwietnia 1994 roku; wzrost 188 cm; pozycja - środkowa).
Natomiast dane osobowe Katarzyny Jaworskiej znajdujące się w tej chwili na stronie plkk.pl (to znaczy: urodzona 11 czerwca 1994 roku; wzrost 172 cm; pozycja - rozgrywająca) są nieprawdziwe, a więc na stronie plkk.pl nadal znajdują się nie poprawione dane osobowe tej zawodniczki (stan na: 21.IX., piątek, godz. 09:45).
Pani Agnieszko, pozwolę sobie zasugerować sprawdzenie przez Państwa jakie dane osobowe Katarzyny Jaworskiej znajdują się w dokumentacji przesłanej do Państwa przez klub gorzowski.
Również pozdrawiam.
Bogusław
-----------------------------------------
810
.
-
Septymiusz
- Młodzik
Nowa szata graficzna nowe błędy w starym stylu Lauren Bell urodzona 25.10.2012
.
Septymiusz pisze:Nowa szata graficzna nowe błędy w starym stylu Lauren Bell urodzona 25.10.2012.
ale dobrze, że w ogóle jest zgłoszona.
Beznadziejna ta strona wgl, mam linki do newsów o sparingach, chciałem coś sprawdzić to nie działa większość linków, pousuwali newsy, nie ma archiwum do zeszłych sezonów, słabizna.
No jest tragedia póki co z tą stroną ale to dopiero początek, dajmy im trochę czasu na "ogarnięcie się". Chociaż nie powiem, statystyki live jak te z Fiby podobają mi się i za to plus.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”