Mecz z Gorzowem na Chwialce???
Mecz z Gorzowem na Chwialce???
Z doniesien kuli mecz z AZSem Gorzów ma sie odbyc na Chwialce.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Informacja prawdziwa !!!
Potwierdzam powyższe słowa kolegi . Mecz AZS Poznań -AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp w dniu 16 kwietnia odbędzie się nie jak zwykle w "Arenie" lecz sali przy ul. Chwiałkowskiego 34. Godzina meczu nie uległa zmianie. Początek meczu zaplanowano na godz 17.00. Przeniesienie meczu do sali POSIR spowodowane jest koncertem ATB właśnie 16 kwietnia, w hali "Arena".
Informację przekazał mi nasażysta zespołu. A potwierdzili ją Andrzej Słbęcki oraz Roman Haber.
Autor : Łukasz Klin.
Informację przekazał mi nasażysta zespołu. A potwierdzili ją Andrzej Słbęcki oraz Roman Haber.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2005, 17:52 przez kula, łącznie zmieniany 1 raz.
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Re: Informacja prawdziwa !!!
kula pisze:Potwierdzam powyższe słowa kolegi . Mecz AZS Poznań -AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp w dniu 9 kwietnia odbędzie się nie jak zwykle w "Arenie" lecz sali przy ul. Chwiałkowskiego 34. Godzina meczu nie uległa zmianie. Początek meczu zaplanowano na godz 17.00. Przeniesienie meczu do sali POSIR spowodowane jest koncertem ATB właśnie 16 kwietnia, w hali "Arena".
Informację przekazał mi nasarzysta zespołu. A potwierdzili ją Andrzej Słbęcki oraz Roman Haber.
Osochosi??
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Kula! 9 kwietnia(czyli jutro) nie ma zasdnego meczu w poznaniu! ten mecz jest dopiero 16 kwietnia, czyli w sobote za tydzien, wiec skad u Ciebie data 09.04 ???
PS: ankieta dotyczaca meczow z Gorzowem juz tutaj jest, a gdzie sie ten mecz odbedzie jest sprawa drugorzedna, najwazniejsze ze sie odbedzie.
PS: ankieta dotyczaca meczow z Gorzowem juz tutaj jest, a gdzie sie ten mecz odbedzie jest sprawa drugorzedna, najwazniejsze ze sie odbedzie.
Mecze z udziałem AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. i AZS Poznań:
13.04.2005 (środa)
AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. - AZS Poznań
16.04.2005 (sobota)
AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp.
Kula wprowadzil male zamieszanie! Otóz mecz na Chwialce z AZSem Gorzów odbedzie sie dnia 16.04. 2005 tj. sobota o godz. 17.00.
Zapraszamy serdecznie!
13.04.2005 (środa)
AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp. - AZS Poznań
16.04.2005 (sobota)
AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp.
Kula wprowadzil male zamieszanie! Otóz mecz na Chwialce z AZSem Gorzów odbedzie sie dnia 16.04. 2005 tj. sobota o godz. 17.00.
Zapraszamy serdecznie!
-
Gość
Przeprosiny
Maras ma racje i przez moje gapiostwo wprowadziłem was w błąd mecz na Chwiałce jest 16.04 o godz. 17:00. Roztargnienie moje wynika z emocji z powodu koncertu ATB oraz późnej pory w której pisałem tż informacje. Serdecznie przepraszam pozdrawiam Kula
Skandal !!!!
ATB wygrało z koszykówka kobiet
nie wiem jak wyglądają te 2 hale ale mam nadzieje ,że przenieśli Was do lepszej
nie wiem jak wyglądają te 2 hale ale mam nadzieje ,że przenieśli Was do lepszej
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2005, 13:31 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Skandal !!!!ATB wygrało z koszykówka kobiet
![]()
nie wiem jak wyglądają te 2 hale ale mam nadzieje ,że przenieśli Was do lepszej ;)
a pewnym sensie masz racje: moze na chwialke przyjdzie wiecej osob, a poza tym nawet jesli bedzie ich malo to i tak bedzie pelna hala bo miesci ona ok.300-400osob....no i doping chyba latwiej tam zrobic niz na pustym, przeogromnym pieciotysiecznym molochu.....
-
MASAŻYSTA
Re: Informacja prawdziwa !!!
kula pisze:Potwierdzam powyższe słowa kolegi . Mecz AZS Poznań -AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp w dniu 9 kwietnia odbędzie się nie jak zwykle w "Arenie" lecz sali przy ul. Chwiałkowskiego 34. Godzina meczu nie uległa zmianie. Początek meczu zaplanowano na godz 17.00. Przeniesienie meczu do sali POSIR spowodowane jest koncertem ATB właśnie 16 kwietnia, w hali "Arena".
Informację przekazał mi nasarzysta zespołu. A potwierdzili ją Andrzej Słbęcki oraz Roman Haber.
Kolega Klin jakiś wczorajszy. Słowo "masażysta " pochodzi od słowa "masaż" z francuskiego "masage"
Odpowiedź
Jeśli to kolegę zadowoli to pisząc ten post byłem wczorajszy. Po drugie za późno go pisałem i wyszło jak wyszło. Dzięki za pożyteczną lekcje. Jeszcze raz dla wyjaśnienia całego zamieszania które wywołałem.
Terminy najbliższych meczy AZS :
13.4. Gorzów - AZS
16.4. AZS- AZS Gorzów ( Chwiałkowskiego 34, godz. 17.)
Jak przejdziemy Gorzów gramy:
20.4 Brzeg - AZS
23.4 AZS P-Ń - Brzeg
To tyle pozdrowiam i przepraszam za zamieszanie.
13.4. Gorzów - AZS
20.4 Brzeg - AZS
23.4 AZS P-Ń - Brzeg
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Odpowiedź
kula pisze:Jeśli to kolegę zadowoli to pisząc ten post byłem wczorajszy. Po drugie za późno go pisałem i wyszło jak wyszło. Dzięki za pożyteczną lekcje. Jeszcze raz dla wyjaśnienia całego zamieszania które wywołałem.
13.4. Gorzów - AZS
20.4 Brzeg - AZS
23.4 AZS P-Ń - Brzeg
no tak latwo z Gorzowem moze nie byc, Kula.....
Sadze ze jak w Gorzowie wygramy niewazne jaka iloscia punktów w Poznaniu bedzie nam zdecydowanie latwiej. Wiadomo ze liczy sie bilans zdobytych punktów ale po ewentualnym zwyciestwie w Gorzowie nasze dziewczyny beda mialy pewien komfort psychiczny i to im pomoze.
Oczywiscie druzyne jak i kibiców z Gorzowa darzymy ogromnym szacunkiem.
Pozdro
Oczywiscie druzyne jak i kibiców z Gorzowa darzymy ogromnym szacunkiem.
Pozdro