17 kolejka FGE: MUKS Poznań - AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

17 kolejka FGE: MUKS Poznań - AZS Poznań

Postautor: ann » 20 stycznia 2012, 19:10

Niedziela, 22.01.2012
g.16:15
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Trutek
Nowy na forum

Re: 17 kolejka FGE: MUKS Poznań - AZS Poznań

Postautor: Trutek » 20 stycznia 2012, 20:45

Ciekawe jak bez amerykanek zagra MUKS? Jak na razie amerykanki były mocne tylko na młodziutkie zawodniczki AZSu. Chyba teraz każdy wynik jest możliwy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 stycznia 2012, 15:39

Zapowiada się arcyciekawy mecz, w pierwszym MUKS zlał nam skórę niemiłosiernie, teraz czas na rewanż. Wszyscy na Chwiałkę!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 22 stycznia 2012, 19:31

Ja pierdzielę, nie byłem na meczu, ale ten wynik dla AZS to totalna kompromitacja. Ledwo przekroczyły 40 punktów z Drzewińską i Petillon w składzie w meczu z rywalem grającym tylko Polkami? No bez jaj proszę...

Trutek
Nowy na forum

Postautor: Trutek » 22 stycznia 2012, 20:01

Ja pierdzielę, nie trzeba być na meczu aby wiedzieć, że Drzewińska nie grała 1,5 roku. A Gawrońska i Kędzia niestety nie są mocnymi stronami dla AZSu. Dla mnie dobra była dzisiaj Kinga Woźniak i Pettilon. W MUKSie chyba Idziorek i wyróżniłbym Owczarzak. Gawrońska powinna nauczyć się od niej pokory i ducha walki.

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 22 stycznia 2012, 23:10

niestety gra slaba albo bardzo slaba...poziom meczu odpowiadajacy miejscu w tabeli...jak AZS na taki zestaw osobowy MUKs nie potrafi rzucic 50 pkt to znaczy ze cos jest nie tak....osoba "trenera" raczej tu nie pomaga....kompromitacja AZS.....tym razem zeby pokonac mlodziutki MUKS to AZS sie wzmocnil ale jak widac to nie pomoglo......lepiej mi sie patrzyło na te gre przed zmianami , byl jakis pomysl, cos tam bylo widac a teraz: trener siedzi nic nie mowi , zawodniczki nic nie graja , nie maja wiary . i po co te wzmocnienia!!!

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 22 stycznia 2012, 23:22

Owczarzak to dla mnie objawienie sezonu. Największy postęp . Ma dopiero 17 lat przecież .

Dziś : 8 pkt , 7 przechwytów , 6 asyst , 4 zbiórki , w dodatku wymusiła 7 fauli. Jak na debiutancki sezon - całkiem nieźle .
Za to dla Casimiro to już ostatni dzwonek - by coś jeszcze osiągnąć w koszykówce.

Brawa dla MUKSU.

PS . Pani Drzewińska to już powinna zakończyć swoją karierę...Coraz gorzej.... Wogóle doświadczenie powinno być po stronie AZS : Horodeńska , Gawrońska , Kędzia , Petillon , Kotnis . Wygrała jednak młodość wsparta Makowską i Mrozikiem :)

Trutek
Nowy na forum

Postautor: Trutek » 23 stycznia 2012, 07:29

Owczarzak to może nie objawienie ale solidne, dobre wejście. Gratulacje. Myślę, że to dobry nauczyciel dla Horodeńskiej, Gawrońskiej, Kędzi czy też Kotnis. Łapanie głupich fauli i rzuty jakby piłką lekarską - to znaki rozpoznawcze tych zawodniczek.
Albo są słabe albo nie przygotowane. ALBO JEDNO I DRUGIE. Ewidentnie widać że 4 kwarta była dla nich wielkim wyczynem.

Alexx
Amator

Postautor: Alexx » 24 stycznia 2012, 20:44

Koszykarz (Toruń) pisze:Owczarzak to dla mnie objawienie sezonu. Największy postęp . Ma dopiero 17 lat przecież .

Dziś : 8 pkt , 7 przechwytów , 6 asyst , 4 zbiórki , w dodatku wymusiła 7 fauli. Jak na debiutancki sezon - całkiem nieźle .
Za to dla Casimiro to już ostatni dzwonek - by coś jeszcze osiągnąć w koszykówce.

Brawa dla MUKSU.

PS . Pani Drzewińska to już powinna zakończyć swoją karierę...Coraz gorzej.... Wogóle doświadczenie powinno być po stronie AZS : Horodeńska , Gawrońska , Kędzia , Petillon , Kotnis . Wygrała jednak młodość wsparta Makowską i Mrozikiem :)

Podobnie można napisać o pani Krawiec. Są w podobnym wieku ( nie wypominając) Miały identyczną operację na to samo kolano, w tym samym czasie. I pani Drzewinska już zagrała pierwszy mecz a gdzie jest pani Krawiec -- daleko w polu.

szunaj67
Nowy na forum

Postautor: szunaj67 » 24 stycznia 2012, 20:59

Uważasz że Monia powinna zakończyć karierę???
Dawno nie czytałem takiej bzdury :shock: :shock:

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 24 stycznia 2012, 21:10

Alexx pisze:I pani Drzewinska już zagrała pierwszy mecz a gdzie jest pani Krawiec -- daleko w polu.

Gościu o powrocie na parkiet Moniki na szczęście nie Ty decydujesz. 8)
Bum

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 stycznia 2012, 21:15

Jakby ktoś jeszcze w Toruniu nie był w stanie zrozumieć, to tekst o Monice był całkiem sensowną odpowiedzią na podobne postawianie sprawy jeśli chodzi o Drzewińską..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

szunaj67
Nowy na forum

Postautor: szunaj67 » 24 stycznia 2012, 21:21

Jakby ktoś w Krakowie tego nie rozumiał nie interesuje mnie dalszy przebieg kariery p. Drzewińskiej!!!!!

Morały zostaw na swoje podwórko i nie ucz mnie czytania ze zrozumieniem tekstu.

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 24 stycznia 2012, 21:31

rozczaruję trochę,bo Monika za jakieś dwa tygodnie na parkiety wraca. Nie jest bynajmniej daleko w polu.
Bum

Alexx
Amator

Postautor: Alexx » 24 stycznia 2012, 21:55

Radomenes pisze:rozczaruję trochę,bo Monika za jakieś dwa tygodnie na parkiety wraca. Nie jest bynajmniej daleko w polu.

Nikogo nie rozczarujesz bo jestem fanem obydwóch pań.
A pan "koszykarz" jednak powinien się trochę zastanowić zanim coś napisze.
Najlepiej aby było to coś sensownego.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”