17 kolejka FGE: MUKS Poznań - AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 17 kolejka FGE: MUKS Poznań - AZS Poznań
Wszystko przez Koszykarza, po co takie pierdy wypisuje, ktoś zakończy karierę kiedy uzna to za stosowne. A wogóle mega nie na miejscu był ten tekst, trochę szacunku trzeba mieć mimo wszystko i czasami ugryźć się w jęzor. 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Jak można porównywać umiejętności Krawiec z Drzewińską ?
Przecież to jak DZIEŃ i NOC 
Koszykarz (Toruń) pisze:Jak można porównywać umiejętności Krawiec z Drzewińską ?![]()
![]()
Przecież to jak DZIEŃ i NOC
Nie sądzę, aby komukolwiek chodziło tutaj o porównywanie ich umiejętności. Jest koszykarka, miała kontuzję i wróciła na parkiety, a inna, która miała identyczną kontuzję w tym samym czasie - jeszcze nie. To dlaczego ta, co już wróciła, ma kończyć karierę? Bo gra w słabszym klubie? Może tej drugiej zdrowie bardziej szwankuje, bo przecież problemy z kolanami ma już od dość dawna, ale czy ona według Ciebie też ma z tego powodu kończyć karierę?! Zanim coś napiszesz, przeczytaj to 10 razy i pomyśl, czy swoimi opiniami nikgo nie urażasz.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Obie z Wielkopolski, obie w wieku juniorskim bardzo utalentowane, obie odważnie weszły w dorosłą koszykówkę, nieco wyżej zaszła Krawiec, ale nie dała rady się wspiąć na wyżyny, jak dziewczyny z rocznika '82. Karpińska-Drzewińska w międzyczasie urodziła dziecko. Niestety, obie często mają problemy z kontuzjami.
Można jednak porównać, prawda? Jak nie masz nic ciekawego do pisania, to odstaw klawiaturę. Dzięki.
Można jednak porównać, prawda? Jak nie masz nic ciekawego do pisania, to odstaw klawiaturę. Dzięki.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Koszykarz (Toruń) pisze:PS . Pani Drzewińska to już powinna zakończyć swoją karierę...Coraz gorzej....
Ja tam bym proponowal zeby co niektorzy na tym forum zakononczyli swoja kariere.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”