Co słychać w Toruniu ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Toruniu ?
Uderz w stół nożyce się odezwą!!!
Jakoś gwiazd Lotosu nie widzę w "5"
Za to jest tam Musina. Przeczytaj może co sądzą o niej kibice z Polkowic.
To dopiero wałek nieprawdaż!?
A propos weryfikacji głosów. Mam dwa adresy e-mail i nikt nie próbował ich zweryfikować.
BEZ ODBIORU
Jakoś gwiazd Lotosu nie widzę w "5"
Za to jest tam Musina. Przeczytaj może co sądzą o niej kibice z Polkowic.
To dopiero wałek nieprawdaż!?
A propos weryfikacji głosów. Mam dwa adresy e-mail i nikt nie próbował ich zweryfikować.
BEZ ODBIORU
szunaj67 pisze:Za to jest tam Musina.
no nie wiesz?
i tak, jak dziś w wywiadzie don Edo powiedział, że najlepiej by było aby żadna torunianka (wyłączając z tego dziewczynę, która jest w reprezentacji) na ten bal nie jechała.
PS. Moich maili też nikt nie zweryfikował. Całość w prosty sposób wyliczył kiedyś Septymiusz i trudno nie przyznać mu racji.
-
Septymiusz
- Młodzik
Co by nie mówić o tym głosowaniu to jednak chyba wyszło, że w drużynie Gwiazd zagrają największe gwiazdy PLKK. Tak więc lamentowanie czy to ze strony "toruńskiej" czy "nietoruńskiej" nie ma najmniejszej racji bytu.
Ja bym osobiście dużo chętniej obejrzał mecz pólnoc - południe lub wschód-zachód niż usilne staranie się, żeby nowy trener reprezentacji miał okazje do wypróbowanie nowych zagrań.
Ja bym osobiście dużo chętniej obejrzał mecz pólnoc - południe lub wschód-zachód niż usilne staranie się, żeby nowy trener reprezentacji miał okazje do wypróbowanie nowych zagrań.
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Cały ten mecz to istny kabaret.Jeszcze jak by się odbywał w mieście gdzie na co dzień nie ma koszykówki żeńskiej to rozumiem ale dlaczego w Gdynii?
sebus 80
Ten mecz jest totalna bzdura. Co to ma byc??? Zabrano jeden sobotni termin i mamy za to mecze w srode. Władzą należa sie gratulacje. A głosowanie? Nie brałem udziału w takim cyrku. Żeby nie było do tej pory nie brałem żadnej edycji głosowania na gwiazdy PLKK.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Zabrano jeden sobotni termin i mamy za to mecze w srode. Władzą należa sie gratulacje.
Przepraszam, ale jaki termin władze PLKK miały wybrać na taki mecz jeśli nie sobotni? Środowy właśnie? To by było bez sensu. Skoro jednym z głównych celów tego wydarzenia jest popularyzacja żeńskiego basketu i ściągnięcie jak największej ilości widzów, lepiej żeby ten mecz był w weekend kiedy więcej kibiców może przyjść.
Poza tym pisze się „Władzom” a nie „Władzą”
to dzieki za taka popularyzacje. Hm a nie powinno sie to odbyc gdzies gdzie nie ma damskiego basketu lub w miejscu gdzie ten sport kuleje? No fakt Lotos nie jest tym z 2005-2007 ale takie tłumaczenie jest smieszne.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:to dzieki za taka popularyzacje
No to zaproponuj jakiś lepszy sposób popularyzacji? Pomijając mecz typu Wschód-Zachód albo Północ-Południe – taki system działa dobrze w Stanach gdzie jest podział na konferencje, ale w Polsce taki podział byłby całkowicie sztuczny.
hermes46 pisze:Hm a nie powinno sie to odbyc gdzies gdzie nie ma damskiego basketu lub w miejscu gdzie ten sport kuleje?
Z tym się zgadzam – Gdynia widziała już masę widowisk koszykarskich na wysokim poziomie, w tym kilka takich „meczów gwiazd”. Dużo większy sens taki mecz miałby chociażby w Warszawie czy Poznaniu.
Jak dla mnie tego pseudospektaklu w ogóle być nie powinno. Twierdzenie że coś takiego promuje żeński basket, to jedno z cudownych pustych haseł. Osobiście żałuje ze Wiślaczki muszą tam wystąpić (no, mogłaby se pograć Czarnecka), mam nadzieję ze będzie się bez jakichkolwiek kontuzji i urazów. 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
A jak już ma być taki mecz pokazowy to po sezonie ligowym.Jeszcze mi Jelene poturbują hi hi.
sebus 80
Narzekać że taki „pseudospektakl” nie promuje żeńskiego basketu to łatwo, ale w takim razie pytanie co zrobić zamiast tego żeby naprawdę wypromować żeński basket?
-
sebus 80
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Mam pytanie do ludzi z Torunia.Gdzie można kupić szaliki katarzynek bo nigdzie nie mogę dostać.
sebus 80
sebus 80 pisze:A jak już ma być taki mecz pokazowy to po sezonie ligowym.Jeszcze mi Jelene poturbują hi hi.
odpukać! dosyć kontuzji w Enerdze! Róża ma zerwane przednie więzadło w prawym kolanie i już w tym sezonie nie zagra.
matrix pisze:szunaj67 pisze:Za to jest tam Musina.
Musina to fajna laska, zgrabna i ładna, może dlatego została wybrana
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”