21 kolejka FGE: Lotos Gdynia - ROW Rybnik

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

21 kolejka FGE: Lotos Gdynia - ROW Rybnik

Postautor: ann » 14 lutego 2012, 18:53

Środa, 15.02.2012
g.18:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Re: 21 kolejka FGE: Lotos Gdynia - ROW Rybnik

Postautor: Ajax » 15 lutego 2012, 20:03

Jest taki jakby plus tego meczu - Mekia coś jakby odpaliła. No i coś za dużo tych "jakby".
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 15 lutego 2012, 20:35

Mekia odpaliła, bo wszyscy ją olewali przy stanie +30. Większym problemem jest dość poważna chyba kontuzja Dosty, która wyjechała z hali na noszach w kołnierzu ortopedycznym. Upadając na parkiet w jednej akcji albo się uderzyła w głowę albo gdzieś w kark/plecy, bo zeszła z parkietu o własnych siłach, ale jak się położyła przy ławce to już nie wstała.

A Lotos w dalszym ciągu ma awersję do rzucania stówki a nawet 4 minuty bez punktu nie są w stanie zmusić kołcza do wzięcia czasu, żeby ogarnąć zespół...
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
Ajax
Żak

Postautor: Ajax » 15 lutego 2012, 20:43

przemoe pisze:Mekia odpaliła, bo wszyscy ją olewali przy stanie +30.

Tak to czułem z tą Valentynką, bo coś mi się nie chciało wierzyć. Stąd tyle tych "jakby".
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 16 lutego 2012, 00:02

przemoe pisze:Mekia odpaliła, bo wszyscy ją olewali przy stanie +30. Większym problemem jest dość poważna chyba kontuzja Dosty, która wyjechała z hali na noszach w kołnierzu ortopedycznym. Upadając na parkiet w jednej akcji albo się uderzyła w głowę albo gdzieś w kark/plecy, bo zeszła z parkietu o własnych siłach, ale jak się położyła przy ławce to już nie wstała.

A Lotos w dalszym ciągu ma awersję do rzucania stówki a nawet 4 minuty bez punktu nie są w stanie zmusić kołcza do wzięcia czasu, żeby ogarnąć zespół...

Hmm, wiadomo - to byłaby spora strata dla Rybnika, jednak dla mnie też. Po odejściu Jalcovej wypadłaby mi kolejna zawodniczka w Fantasy (i to jedna z wiodących), a jak na złość - zmian już robić nie można. :roll: Mimo niezłego statystycznie meczu, Valentine to raczej nieco niższa półka, ogólnie mówiąc.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 16 lutego 2012, 00:37

Miałem wrażenie, że odpuszczamy MV licząc na to, że nie trafi... Nie wierzyłem własnym oczom, kiedy na jej konto dopisywane były kolejne 'oczka'. I gdybyśmy ograniczyli jej poczynania to Rybnik nie przekroczyłby 50 punktów. Jednak przy całym szyderstwie należy jej się szacunek za ten mecz bo po prostu jej wyszedł.
ObrazekObrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”