Sobota, 18.02.2012
g.18:00
22 kolejkaa FGE:AZS Poznań - ROW Rybnik
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
22 kolejkaa FGE:AZS Poznań - ROW Rybnik
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 22 kolejkaa FGE:AZS Poznań - ROW Rybnik
bez Sybil nie bedzie lekko ale miejmy nadzieje że dziewczyny dadzą rade
Strach pomyśleć co by było gdyby AZS w środe wygrał z Tecza
Mimo wszytsko gratki... Będzie ciekawie do końca sezonu 
No proszę, jako jedyny w typerach byłem przekonany o wyższości AZS 
Kolejna niespodzianka, której autorkami są zawodniczki AZS-u. Ciekawe, czy to efekt zlekceważenia przez ROW, bo ta porażka drużynie, która była rewelacją pierwszej rundy chwały - delikatnie mówiąc - nie przynosi.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
reaktywacja
- Junior
ROW się już chyba wystrzelał. Cel - spokojne utrzymanie - został osiągnięty. Ponieważ siła zespołu z Rybnika to Amerykanki, gdy Fitz i Harris grają na 10% możliwości, zespół jest w rozsypce. Do tego nieszczęśliwa kontuzja Dosty (ktoś wie co jej się ostatecznie stało w wyniku zderzenia z Robert?). Nie spodziewam się już dobrych wyników ROW-u w tym sezonie (choć może potrzebować jeszcze jednego zwycięstwa, by mieć 8 miejsce przed PO - najłatwiej będzie z MUKS-em).
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Był to mecz błędów, my popełniliśmy ich mniej i wygraliśmy! Brawa za walkę i zwycięstwo dla drużyny, cofam moje słowa widać że od Leszna Pettilon zaczyna coraz bardziej się rozkręcać oby tak dalej, teraz ze spokojem przygotować się na mecz w Gorzowie, gdzie też będzie można powalczyć.
W Rybniku zlepek obcokrajowy- nie pokazał dzisiaj za wiele dobrego, mase "pudeł" spod samego kosza, jedynie Radwan podjęła walkę w tym meczu, reszta jak by pewna siebie że na stojąco wywiozą z Poznania 2 pkt.
Szkoda porażki z Leszna, w kontekście dzisiejszego triumfu, ale jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze i w playoutach się odgryziemy
W Rybniku zlepek obcokrajowy- nie pokazał dzisiaj za wiele dobrego, mase "pudeł" spod samego kosza, jedynie Radwan podjęła walkę w tym meczu, reszta jak by pewna siebie że na stojąco wywiozą z Poznania 2 pkt.
Szkoda porażki z Leszna, w kontekście dzisiejszego triumfu, ale jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze i w playoutach się odgryziemy
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
reaktywacja pisze: Nie spodziewam się już dobrych wyników ROW-u w tym sezonie (choć może potrzebować jeszcze jednego zwycięstwa, by mieć 8 miejsce przed PO - najłatwiej będzie z MUKS-em).
Prorok jaki czy ki... Równie dobrze ROW może wygrać 3 na 4 z pozostałych meczy, a i Wisle napędzić strachu. Pamiętaj że końcówka sezonu zawsze obfituje w niespodzianki.
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
Szkoda straconych punktów ale niestety na dzień dzisiejszy dziewczyny chyba spoczęły na laurach i efekt jest jaki jest może te 2tyg przerwy pomogą dziewczynom wrócić choć cześciowo do dyspozycji przed świątecznej a wtedy jest szansa by cos jeszcze wiecej zwojować prócz samego awansu do play off
co do Dosty podejrzenie wstrząsu mózgu było ale naszczęście wszystko jest ok tylko zalecona tygodniowa przerwa
co do Dosty podejrzenie wstrząsu mózgu było ale naszczęście wszystko jest ok tylko zalecona tygodniowa przerwa
Ajax pisze:reaktywacja pisze: Nie spodziewam się już dobrych wyników ROW-u w tym sezonie (choć może potrzebować jeszcze jednego zwycięstwa, by mieć 8 miejsce przed PO - najłatwiej będzie z MUKS-em).
Prorok jaki czy ki... Równie dobrze ROW może wygrać 3 na 4 z pozostałych meczy, a i Wisle napędzić strachu. .
Jak na razie napędzenie komuś strachu skutkuje tylko 1 punktem a nie dwoma.Mnie nie imponuje napędzenie komuś strachu - wolę zwycięstwo.
akar pisze:Ajax pisze:reaktywacja pisze: Nie spodziewam się już dobrych wyników ROW-u w tym sezonie (choć może potrzebować jeszcze jednego zwycięstwa, by mieć 8 miejsce przed PO - najłatwiej będzie z MUKS-em).
Prorok jaki czy ki... Równie dobrze ROW może wygrać 3 na 4 z pozostałych meczy, a i Wisle napędzić strachu. .
Jak na razie napędzenie komuś strachu skutkuje tylko 1 punktem a nie dwoma.Mnie nie imponuje napędzenie komuś strachu - wolę zwycięstwo.
A ja niby gdzie napisałem że mi imponuje? Wynik jest zawsze otwarty - przynajmniej do czasu aż się mecz zacznie:)
Pomscimy polskie znaki w stopkach: zażółć gęślą jaźń!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”