Dla mnie Musina jest beznadziejna i te jej wjazdy pod kosz i te rzuty za trzy. (Raz jej się wtrafił mecz z Gorzowem chyba, że miała 5/5) ale co to daje ? Jeżeli we wszytskich innych meczach ma tragiczną skuteczność...
24 kolejka FGE -temat zbiorczy
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Re: 24 kolejka FGE -temat zbiorczy
Tylko, że Ty ciągle porównujesz je za pośrednictwem statystyk. Bardzo łatwo zauważyć kto gra dla zespołu, a nie dla swoich statów
Dla mnie Musina jest beznadziejna i te jej wjazdy pod kosz i te rzuty za trzy. (Raz jej się wtrafił mecz z Gorzowem chyba, że miała 5/5) ale co to daje ? Jeżeli we wszytskich innych meczach ma tragiczną skuteczność...
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012, 20:48 przez A.R.C.H.I. ball, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Niech Musina osiągnie czyle co Maltsi....to wtedy pogadamy
. Ale na szczęście Musinie to nie grozi...Nie ten poziom , umiejętności itp. Nie można jej odmówić zapału do gry....Ale braku odpowiednich umiejętnośći (bo jakieś tam ma )tym nie nadrobi 
Powiem inaczej - takich zawodniczek jak Musina - to Rosja ma na pęczki...
Powiem inaczej - takich zawodniczek jak Musina - to Rosja ma na pęczki...
Colin pisze:Evale, a statystyki, to dwie różne dane. Ale po co ja to pisze, przecież ty wiesz o tym lepiej.
(...)ja patrze na koszykówkę i piszę, to co widze. A podobny do mnie wzrok, ma wielu (naprawdę wielu) prawdziwych fachowców od tej dyscypliny.
Widzę, że sam nie przestaniesz się kompromitować..więc ci pomogę i zostawię więcej czasu na pojęcie na jakiej podstawie powstają evale
Bierz się do nauki...
Zacznij od powieszenia sobie w pokoju tej krótkiej, lecz idealnie oddającej sens basketu myśli Twojego polkowickiego kolegi.
A.R.C.H.I. ball pisze:Tylko, że Ty ciągle porównujesz je za pośrednictwem statystyk. Bardzo łatwo zauważyć kto gra dla zespołu, a nie dla swoich statów![]()
Najlepiej brak argumentów zastępować osobistymi wjazdami.
Jak ja to lubie
Jak ja to lubie
Colin pisze:Urok osobisty mnie nie interesuje, ani wasze 'seksafery' i tym podobne wariacje. ja patrze na koszykówkę i piszę, to co widze. A podobny do mnie wzrok, ma wielu (naprawdę wielu) prawdziwych fachowców od tej dyscypliny.
Hmm, sądzę, że wielu (naprawdę wielu) forumowiczów byłoby Ci bardzo (naprawdę bardzo) wdzięcznych, gdybyś wymienił nazwiska choć trzech czy czterech spośród tej ogromnej rzeszy prawdziwych koszykarskich fachowców, którzy uważają, że Musina to lepsza koszykarka od Maltsi. Do dzieła zatem!
PS. Rozumiem, że zależności między statystykami i evalami już dokładnie zgłębiłeś.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Nie musze się wgłębiac. Kto grał w meczu gwiazd? Musina czy Maltsi? Rozumiem, że więcej niż czterech by się znalazło.
Czytam sporo wywiadów odnośnie ekipy CCC i tam też niejednokrotnie można przeczytac opinie trenerów innych ekip chwalących grę Rosjanki.
Proszę czytać dokladnie to co wczesniej napisałem, a nie tylko to, co przesłania co poniektórym oczy.
Poza tym, gdzie ja napisalem, że Musina to lepsza zawodniczka od Maltsi???
Napisałem jedynie na samym początku coś takiego:
I do tego proszę się odnosić.
Kuba --> jw.
Czytam sporo wywiadów odnośnie ekipy CCC i tam też niejednokrotnie można przeczytac opinie trenerów innych ekip chwalących grę Rosjanki.
Proszę czytać dokladnie to co wczesniej napisałem, a nie tylko to, co przesłania co poniektórym oczy.
Poza tym, gdzie ja napisalem, że Musina to lepsza zawodniczka od Maltsi???
Napisałem jedynie na samym początku coś takiego:
Ja natomiast twierdze, że Maltsi o ile w ataku calkiem dobrze, o tyle w obronie to moze buty czyscic Rosjance.
I do tego proszę się odnosić.
Kuba --> jw.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012, 21:26 przez Colin, łącznie zmieniany 4 razy.
nie, nie... Nie zrozumiałeś pytania. Skoro tych wyznawców Musiny było aż tylu, że była w s5 All Stars, to wymienienie 3 cenionych znawców nie powinno być chyba dla Ciebie problemem, co ?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”