Michu23 pisze:Toruń gra bez Maksimović ?A Rybnik bez Fitz ?
Czy to jakieś błędy...
Jesli nie ma w relacji statystycznej to nie grają
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Michu23 pisze:Toruń gra bez Maksimović ?A Rybnik bez Fitz ?
Czy to jakieś błędy...
Shavo pisze:Michu23 pisze:Toruń gra bez Maksimović ?A Rybnik bez Fitz ?
Czy to jakieś błędy...
Greebo pisze:Shavo pisze:Michu23 pisze:Toruń gra bez Maksimović ?A Rybnik bez Fitz ?
Czy to jakieś błędy...
Pewnie obie panie nie graja, ale bezgraniczna wiara w to co jest napisane w relacji statystycznej nie jest do końca wskazana
Bywa róznie, ot, przykład sprzed kilku sezonów:
http://www.plkk.pl/index.php?p=archive& ... es&id=1923
Pewnie nie uwierzysz ale w tym meczu w naszych barwach zadebiutowała Gajdosz
Shavo pisze:Michu23 pisze:Toruń gra bez Maksimović ?A Rybnik bez Fitz ?
Czy to jakieś błędy...
Koszykarz (Toruń) pisze: i beznadziejna gra WYLIE -
bodek38 pisze:Graty za awans, takiej szansy awansu do czwórki jak dzis szybko Rybnik może nie mieć no ale mówi sie trudno i tak jest to milowy skok w porownaniu z zeszłym rokiem teraz dobrze byłoby te piąte miejsce utrzymać choć z Pruszkowem nie będzie leko
matrix pisze:Koszykarz (Toruń) pisze: i beznadziejna gra WYLIE -
oj tu się nie zgodzę.....Adeola wykonała fajną robotę w obronie, dobrą zmianę dała Bridgette, a Julie Page świetnie się "podniosła" po urazie. Cała drużyna zasługuje na słowa uznania bo brak Jeli to spora strata była. Co do Valentine to się zgodzę (nie tylko fryzurą przypomina Charity), ale nie przesadzałbym z uwagi na brak właśnie koszykarki z nr 15 w barwach Katarzynek.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
matrix pisze:problem z Jelą jest też trochę inny, ale po co o tym pisać skoro klub z grodu Kopernika o tym dotychczas (i bardzo dobrze!) milczał,a co niektórzy o tym, ze Serbka dziś nie zagra wiedzieli już np. w niedzielę.Cieszmy się na ten czas z awansu (piję sobie z tej okazji browara właśnie).
PS. Charity widziałem. Oboje z Jackiem mają już wolne.
paulo2907 pisze: To nie była przecież potyczka o czapkę śliwek, a o awans do najlepszej czwórki PLKK, co dla Energi jest dużym sukcesem, chociaż na pewno wyczekiwanym.
matrix pisze:paulo2907 pisze: To nie była przecież potyczka o czapkę śliwek, a o awans do najlepszej czwórki PLKK, co dla Energi jest dużym sukcesem, chociaż na pewno wyczekiwanym.
RACJA......to była potyczka z gatunku takich, że ciśnienie było przynajmniej u mnie 200/100.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 144 gości