ŁKS Łódz - Odra Cukierki Brzeg 68:57

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 kwietnia 2005, 22:12

Mytek pisze:
NARVANY pisze:no wlasnie kubus trzym ryja krotko...a co do ciebie mikey to szkoda gadac. po piersze nie jezdzimy po ca;lej polsce np nie bylismy jeszcze w gdyni. sam pisales mi mailem ze niech jak przyjade do loidzi to mi morde obijesz( jak ch... :twisted: ) wcale sie ciebie nie boje wiec wara :twisted: i nie pisz do mnie synku bo kim ty dla mnie jestes!!! daj na luz !!!

a w poznaniu byliscie :?: tak z ciekawosci tylkko pytam. :)

moze bedzie okazja i to sie zmieni !!! jestem zaaaaa

Pozdro Dla Poznania
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 kwietnia 2005, 22:24

Mlody pisze:
MARIO pisze:Jako sympatyk brzeskiej Odry i stały bywalec forum chciałbym zabrać głos w tej 'dyskusji'. Otóż potępiam jakiekolwiek obraźliwe słowa i zdania na tym forum. W Łodzi w środę niestety nie byłem (powód - praca :( ) Byłem jednak w Łodzi kilka sezonów temu podczas meczu ŁKS-Cukierki, wówczas jeszcze nikogo z łódzkich forumowiczów nie znałem. Poznań, Gdynia, Gorzów, czy Chełm odwiedzałem przy każdej nadażajacej się okazji. Dlatego też nie są mi obce wyjazdy. Jeździło się w różne miejsca i różne były odczucia, co do ochorny, kibiców, organizacji meczów itp. itd. ale zawsze do dziś wracam myślą i są to miłe wspomnienia. Unikałem wypowiedzi na temat Pretorian, ale tym razem niestety nie mogę przejść obojętnie.. Mam propozycję (nie do odrzucenia) - chłopaki, zajmijcie się kibicowaniem, bo to wychodzi Wam na prawdę najlepiej! Tak na prawdę zbędne są niektóre teksty na tym forum..
Pozdrawiam.

Swiete slowa !!!!!!!!!!!

No to przejdzcie w konuc od slow do czynow, bo jak na razie nikt nie widzi swoich bledow tylko uwaza ze druga strona jest zla i niedobra. Zgadzam sie z Mariem ze niekturzy chyba jeszcze nie dorosli do wypowiadania sie na tym forum i tu wzrok kieruje w strone "pretorian". Najpierw czytamy pozniej sie wpisujemy heh...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 kwietnia 2005, 22:41

No i zaczyna byc ciekawie hehe, co do obiektywnosci adminow to czasem mam wrazenie ze wystepuje jej chwilowy brak w stosunku do wszystkich forumowiczow. Tyle.

obserwator888

Postautor: obserwator888 » 14 kwietnia 2005, 22:43

czego wykasowaliscie moje wpisy, co PISZE PRAWDE SEBA ???? PISZE PRAWDE, banujecie ludzi za obrazanie i za uzywanie wulgaryzmow, ale WY Admini to jestescie swieci, TOBIE SEBA mozna obrazac innych, uzywac wulgarnych slow. SWOJCH nie ruszycie... Gdy lecialy rasistowskiej teksty pod adresem EP to nie kasowaliscie, byliscie szczesliwi ze ktos czepia sie LOTOSU. JESTESCIE WSZYSCY ZAKLAMANI ADMINI TEGO KKFORUM, jestes taki odwazny SEBA, czepiasz sie ludzi i ich obrazasz, a teraz boisz sie krytyki.... boisz sie ze zaczna inni wyrazac swoje opinie ?? jezeli ukaraliscie NARVANEGO za obrazanie i przeklenstwa to stosujcie to rowniez w stosunku do siebie ADMINI....

kasujcie, kasujcie, i tak pewne osoby to zobaczy i pomagacie mi tylko panowie w tym kasowaniu, pokazujecie innym ze sie nie myle :)

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 kwietnia 2005, 22:44

ale zgon patrze najpierw jest post obserwatora88, minuta i juz go nie ma, z moich obserwacji wynika ze to ta sama osoba co wpisuje sie pod tym nickiem kasuje swoje wpisy i zwala wine na adminow hehehe taka mini teoria spiskowa dziejow a raczej wpisow obserwatora. Zaraz cala strona bedzie moich wpisow hehe :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2005, 22:45

MuFa pisze:No i zaczyna byc ciekawie hehe, co do obiektywnosci adminow to czasem mam wrazenie ze wystepuje jej chwilowy brak w stosunku do wszystkich forumowiczow. Tyle.

Jesteś tak więc MuFa zdania, że dzisiejsze wyczyny Narvanego i jego "dyskusja" z Kubą i Mikeyem warta była zostawienia w temacie dotyczącym meczu w Łodzi? :) Wnosiła coś, co powinno być tu czytane? ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 kwietnia 2005, 22:46

"gość" nie mam możliwości kasowania jakichkolwiek wpisów...

Jesteś tak więc MuFa zdania, że dzisiejsze wyczyny Narvanego i jego "dyskusja" z Kubą i Mikeyem warta była zostawienia w temacie dotyczącym meczu w Łodzi? Wnosiła coś, co powinno być tu czytane?

odnosze wrażenie, że o meczu są tu może ze 3 wpisy (w tym mój jak najobszerniejszy dałem radę)

Wogóle miałbym taką propozycję - niechaj "miejscowi" i "wyjazdowcy" obowiązkowo dłubią elaboraty o meczu - w ten sposób forum naprawdę będzie miało sens i nasze zdanie o meczach będzie pełniejsze, bowiem jesteśmy o 400% lepsi niż dziennikarze, na których niejednokrotnie opieramy opinie o meczu - a to bład olbrzymi...
ooo, tak bym widział forum raczej... i chętniej
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2005, 22:53 przez simon, łącznie zmieniany 2 razy.

obserwator888

Postautor: obserwator888 » 14 kwietnia 2005, 22:46

MuFa pisze:ale zgon patrze najpierw jest post obserwatora88, minuta i juz go nie ma, z moich obserwacji wynika ze to ta sama osoba co wpisuje sie pod tym nickiem kasuje swoje wpisy i zwala wine na adminow hehehe taka mini teoria spiskowa dziejow a raczej wpisow obserwatora. Zaraz cala strona bedzie moich wpisow hehe :D

myslisz sie MuFa, zareagowalem tym wpisem na poprzednie Seby i Viallosa o banowaniu i kasownia glupot, a sami sa nie lepsi. Wpienia mnie to ze innych sie czepiaja a oni sobie robia co chca, obrazaja, pisza durnoty itp.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 kwietnia 2005, 22:47

Seba pisze:
MuFa pisze:No i zaczyna byc ciekawie hehe, co do obiektywnosci adminow to czasem mam wrazenie ze wystepuje jej chwilowy brak w stosunku do wszystkich forumowiczow. Tyle.

Jesteś tak więc MuFa zdania, że dzisiejsze wyczyny Narvanego i jego "dyskusja" z Kubą i Mikeyem warta była zostawienia w temacie dotyczącym meczu w Łodzi? :) Wnosiła coś, co powinno być tu czytane? ;)

Nie nie Seba nie zrozumiales mnie. Chodzi mi o gradacje poziomu wpisow pozostawianych i kasowanych. Tak ze czasem zostaja te ktore nie powinny a usuwane sa te ktore jednak wnosza cos do otoczenia. Co do dyskusji narvanego z kuba wcale jej nie popieram. Poza tym wyrazilem swoja dezaprobate we wczesniejszym poscie.

obserwator888

Postautor: obserwator888 » 14 kwietnia 2005, 22:49

Seba pisze:

moze i sie nalezaly wg waszego regulaminu, do ktorego jakos nikt nie ma wgladu, ale skoro juz stosujecie bany itp, to robcie to rowniez w strosunku do siebie, a jezeli tego nie potraficie, to z jakiej racji robicie to innym?? Tobie mozna obrazac innych a takiemu Narvanemu NIE, cos tu nie tak !!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2005, 22:49

obserwator888 pisze:czego wykasowaliscie moje wpisy, co PISZE PRAWDE SEBA ???? PISZE PRAWDE, banujecie ludzi za obrazanie i za uzywanie wulgaryzmow, ale WY Admini to jestescie swieci, TOBIE SEBA mozna obrazac innych, uzywac wulgarnych slow. SWOJCH nie ruszycie... Gdy lecialy rasistowskiej teksty pod adresem EP to nie kasowaliscie, byliscie szczesliwi ze ktos czepia sie LOTOSU. JESTESCIE WSZYSCY ZAKLAMANI ADMINI TEGO KKFORUM, jestes taki odwazny SEBA, czepiasz sie ludzi i ich obrazasz, a teraz boisz sie krytyki.... boisz sie ze zaczna inni wyrazac swoje opinie ?? jezeli ukaraliscie NARVANEGO za obrazanie i przeklenstwa to stosujcie to rowniez w stosunku do siebie ADMINI....

kasujcie, kasujcie, i tak pewne osoby to zobaczy i pomagacie mi tylko panowie w tym kasowaniu, pokazujecie innym ze sie nie myle :)

Odpowiem Ci tylko raz - nie stać Cie bowiem nawet tchórzliwy osobniku na podpisanie, więc nie zasługujesz na jakąkolwiek dyskusję. Na tym forum wykasowane zostało może kilka wpisów z innych powodów niż wyrazne złamanie regulaminu. Każda wolność ma jednak swoje granice, naogół wystarczy wykropkować dany wyraz, jesli to nie pomaga i jakieś działania powtarzają się uparcie konieczne są inne środki - na przykład dziś zastosowany przez Viallosa dwudniowy ban, aby Narvany mógł ochłonać. Jesli Ci się nie podoba to, co się tu dzieje to proponuję szczerze powrót na forum z którego się tu wybrałeś i tam narzekanie :) I tyle... kazdy Twój następny wpis zaśmiecający Forum zostanie usuniety.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2005, 22:54 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 kwietnia 2005, 22:52

simon pisze:"gość" nie mam możliwości kasowania jakichkolwiek wpisów...

Jesteś tak więc MuFa zdania, że dzisiejsze wyczyny Narvanego i jego "dyskusja" z Kubą i Mikeyem warta była zostawienia w temacie dotyczącym meczu w Łodzi? Wnosiła coś, co powinno być tu czytane?

odnosze wrażenie, że o meczu są tu może ze 3 wpisy (w tym mój jak najobszerniejszy dałem radę)

Wogóle miałbym taką propozycję - niechaj "miejscowi" i "wyjazdowcy" obowiązkowo dłubią elaboraty o meczu - w ten sposób forum naprawdę będzie miało sens i nasze zdanie o meczach będzie pełniejsze, bowiem jesteśmy o 400% lepsi niż dziennikarze, na których niejednokrotnie opieramy opinie o meczu - a to bład olbrzymi...
ooo, tak bym widział forum raczej... i chętniej

powieliłem swój wpis, bo w mienutę powstało ze 4 po nim...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2005, 22:53

Narvany dostał DWUDNIOWEGO bana (bo bana na tym forum NIKT nie dostał na stałe... na szczęście) za używanie w każdym wpisie wyrazów wulgarnych. Jeśli starasz się anonimie coś nam zarzucać prosiłbym o dowody.

MuFa - założeniem tego Forum od początku była wolność słowa. Pod warunkiem przestrzegania kilku prostych zasad. Mimo ich łamania posty zostawały, a jak już pisałem wystarczało naogół po prostu zwrócenie uwagi czy wykropkowanie danego wyrazu. Szerokość wygłaszanych opinii jest plusem tego forum. Dziś jednak po prostu dyskusja z obu stron podążyła w zupełnie bezsensownym kierunku i pierwszy raz (po długich naradach) postanowiliśmy po prostu uznać (dla dobra jej uczestników), że jej NIE BYŁO, dając czas na ochłonięcie i pójście po rozum do głowy.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2005, 23:03 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

obserwator888

Postautor: obserwator888 » 14 kwietnia 2005, 22:54

Seba pisze:
obserwator888 pisze:czego wykasowaliscie moje wpisy, co PISZE PRAWDE SEBA ???? PISZE PRAWDE, banujecie ludzi za obrazanie i za uzywanie wulgaryzmow, ale WY Admini to jestescie swieci, TOBIE SEBA mozna obrazac innych, uzywac wulgarnych slow. SWOJCH nie ruszycie... Gdy lecialy rasistowskiej teksty pod adresem EP to nie kasowaliscie, byliscie szczesliwi ze ktos czepia sie LOTOSU. JESTESCIE WSZYSCY ZAKLAMANI ADMINI TEGO KKFORUM, jestes taki odwazny SEBA, czepiasz sie ludzi i ich obrazasz, a teraz boisz sie krytyki.... boisz sie ze zaczna inni wyrazac swoje opinie ?? jezeli ukaraliscie NARVANEGO za obrazanie i przeklenstwa to stosujcie to rowniez w stosunku do siebie ADMINI....

Odpowiem Ci tylko raz - nie stać Cie bowiem nawet tchowy osobniku na podpisanie, więc nie zasługujesz na jakąkolwiek dyskusję. Na tym forum wykasowane zostało może kilka wpisów z innych powodów niż wyrazne złamanie regulaminu. Każda wolność ma jednak swoje granice, naogół wystarczy wykropkować dany wyraz, jesli to nie pomaga i jakieś działania powtarzają się uparcie konieczne są inne środki - na przykład dziś zastosowany przez Viallosa dwudniowy ban, aby Narvany mógł ochłonać. Jesli Ci się nie podoba to, co się tu dzieje to proponuję szczerze powrót na forum z którego się tu wybrałeś i tam narzekanie :) I tyle... kazdy Twój następny wpis zaśmiecający Forum zostanie usuniety.

poprostu boisz sie przyjac krytyke, nie podpisuje sie gdyz nie jestem zalogowany, jestem tylko obserwatorem forum tego jak i poprzedniego, ale w czytajac Twoje sprzeczki z roznymi kibicami na tym forum, dzis przeszliscie samych siebie. A nawet jezeli wykasujesz, to Seba wez sobie na swoj chlopski rozum i sie zastanow. Poprostu jestes cwany. Obrazasz czesto innych poniewaz jestes bezkarny, ale niech tylko ktos obrazi Twoich kolegow, badz taka jak ja w tym momencie zaczne pisac prawde co pokazuje ze jestescie nie fair w stosunku do innych forumowiczow i juz kasujesz. A podajesz sie za inteligentnego czlowieka, a tacy ludzie potrafia przyjac krytyke i gdy zle robia przyznac sie do bledu a nie uciekac od tego.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 kwietnia 2005, 22:57

Wiesz osobiscie nie mam zadnych pretensji i rozumiem zasady tego forum, wyrazilem swoje zdanie ktore wynika z moich obserwacji byc moze blednych. W kazdym razie nie warto chyba tego kontynuowac tylko powrocic do wlasciwego tematu tego watku.
Pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”