5 kolejka FGE - temat zbiorczy

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

rzymi
Oldboy

5 kolejka FGE - temat zbiorczy

Postautor: rzymi » 08 października 2012, 13:27

Sobota, 13.10.2012
17:00 Artego Bydgoszcz - ROW Rybnik
17:45 CCC Polkowice - PTK Pabianice
18:00 AZS PWSZ Gorzów - Wisła Kraków
18:00 Widzew Łódź - Lider Pruszków
Energa Toruń - AZS Rzeszów

pauzuje: BI Gdynia
ObrazekObrazek

cysiu1978
Nowy na forum

Re: 5 kolejka FGE - temat zbiorczy

Postautor: cysiu1978 » 10 października 2012, 15:19

rzymi pisze:Sobota, 13.10.2012
17:00 Artego Bydgoszcz - ROW Rybnik
17:45 CCC Polkowice - PTK Pabianice
18:00 AZS PWSZ Gorzów - Wisła Kraków
18:00 Widzew Łódź - Lider Pruszków
Energa Toruń - AZS Rzeszów

pauzuje: BI Gdynia

No to mamy niemały skandal zwiazany z MILKĄ BIELICĄ-,,antydoping,, wczasie kiedy grała w plkk-w zespole WISŁY CAN PACK KRAKÓW--ciekawe czy tylko ona jedna????wstyd dla klubu a
dla działaczy pewnie ,,nie,,bo oni potrafią tylko innych atakowac i biadolic bezpodstawnie- i prosze juniorka sie znalazła jako,,10,,

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 października 2012, 09:37

z tego co pamietam grałą tez w Lotosie Gdynia. ale skad ty to mozesz wiedziec :lol: :lol:

Wisła jest odpowiedzialna za wszystko złego co sie dzieje na swiecie :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

cysiu1978
Nowy na forum

Postautor: cysiu1978 » 11 października 2012, 10:02

hermes46 pisze:z tego co pamietam grałą tez w Lotosie Gdynia. ale skad ty to mozesz wiedziec :lol: :lol:

Wisła jest odpowiedzialna za wszystko złego co sie dzieje na swiecie :lol:

,,Liga jest wtedy wielka,wtedy mocna,jeżeli gra się w niej według zasad fair-play,,-słowa coacha WISŁY pare dni temu-mam uwieżyć,że od 9 maja 2012(wynik testu antydopingowego)do 9 pażdziernika nikt z włodarzy,,nic nie wiedział,,-ciekawe czy podczas konferencji prasowej po meczu z GORZOWEM-coach WISŁY I GM-odniosą sie do tej informacji-żenada i wstyd-czekamy na decyzje władz plkk-czy ukaraja WISŁE zgodnie z regulaminem plkk kwotą 10000zł( najwyzszą)

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 13 października 2012, 12:08

Odnośnie meczu Energi z Rzeszowem - AZS przypomina mi troche zeszłoroczną Inee Poznań... Planem dla Katarzynek powinno byc nie dac sobie rzucic wiecej niż 50 pkt. Poza tym liczę na minuty Roksany Płonki - powinna dostac kilka szans w meczu.... :P

ArekP-ce
Amator

Postautor: ArekP-ce » 13 października 2012, 15:04

Jest gdzieś w necie transmisja meczu z Polkowic ?
To co nas wyróżnia...
...TO PASJA !!!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 13 października 2012, 22:44

ta liga obniza poziom z sezonu na sezon. AZS Rzeszów to porazka i chyvba zart plkk dla klubów e-ligi! Szanujac AZS Rzeszów (lub bardziej AZS Poznań) wybrałem sie na mecz nie liczac na nic. Emocje wzbudzało jednie ...sedziowanie wrecz aptekarskie :cry: i nie poradnośc toruńskich koszykarek. To że Energa nie umie grac z ekipami słabymi wiem juz od dawna tak tu nie poradnosc i słabosc odbija sie zbyt mocno. Przy tak słabym poziomie AZS-u zastanawia mnie BEZDRADNOSC torunianek pod swoim koszem.Pod atakowanym nie było nierstety lepiej.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
pafelek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pafelek » 14 października 2012, 07:54

13.10.2012 CCC Polkowice [89] – [39] PTK Pabianice (IVkwarta)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nasza Karolinka skończyła 18lat. Wszystkiego najlepszego!!!
Obrazek

więcej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=179

cysiu1978
Nowy na forum

Postautor: cysiu1978 » 14 października 2012, 09:41

hermes46 pisze:ta liga obniza poziom z sezonu na sezon. AZS Rzeszów to porazka i chyvba zart plkk dla klubów e-ligi! Szanujac AZS Rzeszów (lub bardziej AZS Poznań) wybrałem sie na mecz nie liczac na nic. Emocje wzbudzało jednie ...sedziowanie wrecz aptekarskie :cry: i nie poradnośc toruńskich koszykarek. To że Energa nie umie grac z ekipami słabymi wiem juz od dawna tak tu nie poradnosc i słabosc odbija sie zbyt mocno. Przy tak słabym poziomie AZS-u zastanawia mnie BEZDRADNOSC torunianek pod swoim koszem.Pod atakowanym nie było nierstety lepiej.

Do AZS RZESZÓW dołaczylbym rownież zespół PTK PABIANICE-który tez obniza poziom tej ligi-pozatym wszystko w tej kolejce bez niespodzianek no moze,,troszke,,ARTEGO zawiodło(no bo po 2 dogrywkach) no ale wygrało i potwierdziło ze bedzie w tym sezonie walczyc o brazowy medal-w koncu tez wyszła prawdziwa wartosc teamu z GORZOWA a 6pkt w 3i4 kwarcie i zdobycz punktowa DOSTY(2PKT) :lol: pokazuje temu klubowi gdzie jest ich,,miejsce w szeregu,,

sebus 80
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: sebus 80 » 14 października 2012, 12:26

A ja żałuje że nie pojechałem wczoraj do Bydgoszczy na mecz.Tam chociaż były emocje.To co oglądała garstka kibiców w Toruniu to jakaś kpina.Myślałem że idę na mecz ekstraklasy a momentami ten mecz nie przypominał nawet sparingu.Myślałem że jestem na jakimś meczu juniorek w lidze wojewódzkiej.Ludzie się podniecają jak dziecko piętnastoletnie wchodzi na parkiet i gra.Kto dopuszcza takie zespoły do FGE?Poziom tej ligi z sezonu na sezon coraz gorszy.
sebus 80

dezali
Amator

Postautor: dezali » 14 października 2012, 17:21

trochę off topic, ale cóż to za koszmarne leginsy (?) mają na sobie koszykarki z Polkowic.
Poprzednie stroje były miłą odmianą na tle całej ligowej stawki, obecne to niestety krok w odwrotnym kierunku

Ruda_
Żak

Postautor: Ruda_ » 14 października 2012, 17:52

dezali pisze:trochę off topic, ale cóż to za koszmarne leginsy (?) mają na sobie koszykarki z Polkowic.
Poprzednie stroje były miłą odmianą na tle całej ligowej stawki, obecne to niestety krok w odwrotnym kierunku

Może dostały w spadku po kolarkach CCC :P

wislakosz.pl
Młodzik

Postautor: wislakosz.pl » 14 października 2012, 18:36

Skrót meczu Polkowice - Pabianice

http://www.youtube.com/watch?v=ACe2dcmoH5E

cysiu1978
Nowy na forum

Postautor: cysiu1978 » 15 października 2012, 13:58

sebus 80 pisze:A ja żałuje że nie pojechałem wczoraj do Bydgoszczy na mecz.Tam chociaż były emocje.To co oglądała garstka kibiców w Toruniu to jakaś kpina.Myślałem że idę na mecz ekstraklasy a momentami ten mecz nie przypominał nawet sparingu.Myślałem że jestem na jakimś meczu juniorek w lidze wojewódzkiej.Ludzie się podniecają jak dziecko piętnastoletnie wchodzi na parkiet i gra.Kto dopuszcza takie zespoły do FGE?Poziom tej ligi z sezonu na sezon coraz gorszy.

Zapraszam do BYDGOSZCZY zawsze jak ci czas pozwoli przynajmniej nie bedziesz sie nudził i ogladał tą żenade w TORUNIU.

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 15 października 2012, 16:15

sebus 80 pisze:A ja żałuje że nie pojechałem wczoraj do Bydgoszczy na mecz.Tam chociaż były emocje.To co oglądała garstka kibiców w Toruniu to jakaś kpina.Myślałem że idę na mecz ekstraklasy a momentami ten mecz nie przypominał nawet sparingu.Myślałem że jestem na jakimś meczu juniorek w lidze wojewódzkiej.Ludzie się podniecają jak dziecko piętnastoletnie wchodzi na parkiet i gra.Kto dopuszcza takie zespoły do FGE?Poziom tej ligi z sezonu na sezon coraz gorszy.

Taka 15-letnie dziewczynka ograła by Ciebie w kosza. Jak uważasz ,ze Energa nie powinna być dopuszczona do rozgrywek FGE to jesteś geniuszem.!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”