Z mojej strony koniec zaśmiecania tego tematu - jesli odpowiedz Ci się nie podoba - pogódz się z tym, innej nie dostaniesz. Obserwuj dalej, bądz też nie, ale prosiłbym o powstrzymanie się od zaśmiecania Forum i prób niszczenia pracy innych..
ŁKS Łódz - Odra Cukierki Brzeg 68:57
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Po pierwsze - tu mało jest moich kolegów
To zupełnie szczere wyznanie - mało osób tu mnie zna, mało może powiedzieć, że się przyjazni. Gdyby Cie to ominęło, to wykasowane zostały WSZYSTKIE wpisy związane z dzisiejszą dyskusją - także Kuby i Mikeya. I była to, jak już wspomniałem największa "czystka' w dziejach KKForum
Powód oczywisty... Co do innych utarczek słownych - to jest WOLNE Forum i jesli nie wykraczają one po za pewien poziom, czyli nie polegają na obrzucaniu się wulgaryzmami, są niewskazane ale dopuszczalne. Nie jestem święty i lubię brać udział w ostrej dyskusji starając się w niej pokonać na słowa przeciwnika, używając DOKŁADNIE takiego samego kalibru "broni" jak on. Żadnego wpisu nie zmieniam, chyba, że zmusza mnie do wykropkowania użyty język. Jak już też wspomniałem usunięte z Forum zostało jedynie kilka wpisów wcześniej - zawsze po dokładnym przemyśleniu i z jasnych powodów. Bany na dwa, trzy dni zdarzyły się chyba cztery - z tego dwa na wyrazną prośbę Moderatorów jednego z podforum (którzy nota bene prosili o bana dożywotniego dla pewnych osobników
). Aaaaa - zbanowany został jeszcze jakiś zagramaniczny spamer od lesbijek
I tyle...
Z mojej strony koniec zaśmiecania tego tematu - jesli odpowiedz Ci się nie podoba - pogódz się z tym, innej nie dostaniesz. Obserwuj dalej, bądz też nie, ale prosiłbym o powstrzymanie się od zaśmiecania Forum i prób niszczenia pracy innych..
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
obserwator888
Seba pisze:Po pierwsze - tu mało jest moich kolegówTo zupełnie szczere wyznanie - mało osób tu mnie zna, mało może powiedzieć, że się przyjazni. Gdyby Cie to ominęło, to wykasowane zostały WSZYSTKIE wpisy związane z dzisiejszą dyskusją - także Kuby i Mikeya. I była to, jak już wspomniałem największa "czystka' w dziejach KKForum
Powód oczywisty... Co do innych utarczek słownych - to jest WOLNE Forum i jesli nie wykraczają one po za pewien poziom, czyli nie polegają na obrzucaniu się wulgaryzmami, są niewskazane ale dopuszczalne. Nie jestem święty i lubię brać udział w ostrej dyskusji starając się w niej pokonać na słowa przeciwnika, używając DOKŁADNIE takiego samego kalibru "broni" jak on. Żadnego wpisu nie zmieniam, chyba, że zmusza mnie do wykropkowania użyty język. Jak już też wspomniałem usunięte z Forum zostało jedynie kilka wpisów wcześniej - zawsze po dokładnym przemyśleniu i z jasnych powodów. Bany na dwa, trzy dni zdarzyły się chyba cztery - z tego dwa na wyrazną prośbę Moderatorów jednego z podforum (którzy nota bene prosili o bana dożywotniego dla pewnych osobników
). Aaaaa - zbanowany został jeszcze jakiś zagramaniczny spamer od lesbijek
![]()
![]()
I tyle...
nie chcialem zasmiecac tego forum i nie zasmiecalem, poprostu widzac jak kasujesz moje wpisy, ktore nie byly wulgarne tylko pokazywaly jak postepujecie, zdenerwowalo mnie. Kasowanie moich wpisow odebralem w ten sposob ze niespodobaly Ci sie one, ze wzgledu ze dotyczyly Ciebie i innych adminow tego forum. Rozumiem ze czasami trzeba dyskusje zaostrzyc, ale nikt nie ma prawa do obrazania drugiej osoby.... nawet Wy Admini. I nie chodzi mi o to ze Cie nie lubie czy nudzi mi sie i szukam zaczepek, poprostu chce zebyscie byli sprawiedliwi wobec wszystkich uzytkownikow tego forum lacznie z Wami Adminami. pozdrawiam....
obserwator888 pisze:
nie chcialem zasmiecac tego forum i nie zasmiecalem, poprostu widzac jak kasujesz moje wpisy, ktore nie byly wulgarne tylko pokazywaly jak postepujecie, zdenerwowalo mnie. Kasowanie moich wpisow odebralem w ten sposob ze niespodobaly Ci sie one, ze wzgledu ze dotyczyly Ciebie i innych adminow tego forum. Rozumiem ze czasami trzeba dyskusje zaostrzyc, ale nikt nie ma prawa do obrazania drugiej osoby.... nawet Wy Admini. I nie chodzi mi o to ze Cie nie lubie czy nudzi mi sie i szukam zaczepek, poprostu chce zebyscie byli sprawiedliwi wobec wszystkich uzytkownikow tego forum lacznie z Wami Adminami. pozdrawiam....
No faktycznie - "troszkę" przegiąłeś... Otrzymałeś żółtą kartkę i tutaj zgadzam się z Sebą czego na codzień nie czynię. Pozdrawiam.
..you got to lose, to know how to win..
MARIO pisze:No faktycznie - "troszkę" przegiąłeś... Otrzymałeś żółtą kartkę i tutaj zgadzam się z Sebą czego na codzień nie czynię. Pozdrawiam.
Obserwator - na przyszłość... jesli masz obiekcję co do sposobu wykonywania przez Adminów ich funkcji porządkowych, to pisz zarzuty na priv (co wymaga rejestracji... ale nie boli). Na pewno dostaniesz odpowiedz. Prosiłbym również popierać to, co się zarzuca komuś dowodami, inaczej ustosunkowanie się do Twoich przemyśleń nie ma kompletnie sensu - tak jest w tym przypadku. Jeśli natomiast chcesz rozmawiać z Forumowiczami - mną i Viallosem, o koszykówce, to zapraszam na Forum.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mikey pisze:A ma już cos mądrego do powiedzenia? Czy dalej chce zaśmiecac forum? Ostatnio mówił ze mu nie zalezy na uczestniczeniu na forum i ma je gdzieś, cos się zmieniło?Mlody pisze:Seba dlaczego narwany nie moze sie zalogowac na kk forum?? przeciez juz 2 dni minely ??
Mike nie przesadzaj o ile wiadomo to 2 dni nie mogl sie wpisywac! wiec uwazam ze teraz chodzi o dotrzymanie slowa!! a jak bedzie cos gadal glupiego to na 100% wie ze go usuniecie wiec ja problemyu nie widze
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Mikey pisze:A ma już cos mądrego do powiedzenia? Czy dalej chce zaśmiecac forum? Ostatnio mówił ze mu nie zalezy na uczestniczeniu na forum i ma je gdzieś, cos się zmieniło?Mlody pisze:Seba dlaczego narwany nie moze sie zalogowac na kk forum?? przeciez juz 2 dni minely ??
A TY DALEJ SWOJE !!!
AHA dzieki młody moj czarny bracie!!! apeluje jeszcze do administratorow zeby obiektywnie popatrzyli na sprawe ja nie mowie ze nie jestem winny:) ale popatrzcie na intelgentnego kube i mikeya co oni pisza za glupoty oni tez sobie za duzo pozwalaja i perfidnie prowokuja do takich akcji!!! pzdr dla pretorian
NARVANY pisze:AHA dzieki młody moj czarny bracie!!! apeluje jeszcze do administratorow zeby obiektywnie popatrzyli na sprawe ja nie mowie ze nie jestem winny:) ale popatrzcie na intelgentnego kube i mikeya co oni pisza za glupoty oni tez sobie za duzo pozwalaja i perfidnie prowokuja do takich akcji!!! pzdr dla pretorian
popatrzcie tylko jak kulturnie tryska slowami
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”