Przed meczem AZS Gorzów - Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Brzeg
Przed meczem AZS Gorzów - Odra Brzeg
Kto wie o ktorej moze w srode jest mecz Gorzów - Odra ??
Re: Kto wie
Brzeg pisze:Kto wie o ktorej moze w srode jest mecz gorzow - Odra ??
18:00 ( za PLKK)
thomas72 pisze:widze ze nikogo nie interesuje jutrzejszy mecz i nikt nie pisze, czy coś sie stało???
do..... boju.... d.z.i.e.w.c.z.y.n.y...
Brzeg jeszcze nie może wyjść z szoku po klapie z ŁKS-em
Poza tym ewentualna przegrana teraz nie zrobi już na mnie takiego wrażenia ani wygrana nie osłodzi rozgoryczenia. Chociaż napewno byłoby miło gdyby dziewczyny pożegnały się z nami w jak najlepszym stylu.
DO BOJU ODRA
Ja się zgodzę... - problemem jest jednak to, że wyższych liczba miejsc jest ograniczona.
A sytuacja wygląda tak: - trudno powiedzieć kto w takim razie nie zasłużył - pewnie na usta ciśnie się ŁKS, ale jak to nie zasłużył, skoro wygrał... właśnie z Odrą??
Brzeżanki grała ekstra w II części sezonu (ale pamiętajmy, że prawie wszystko u siebie w związku z przekładaniem meczy z początku ligi) - i stąd apetyty na wyższe miejsce. Wysoka forma jednak nie utrzymuje się zbyt długo. Przypomnijmy, że Odra miała fatalny początek (brak formy i wtedy na pewno nie zasługiwała), potem forma przyszła i kiedyś musiała się skończyć.
ŁKS miał zaś dwa wierzchołki - tak został przygotowany - dobrze zaczął (u siebie właśnie z... Odrą
i w kolejnym meczu z... Poznaniem
), zły (wręcz fatalny i dramatyczny) miał środek i jak widać dobrze kończy. Forma już na wstępie była wysoka, po ty by nieuchronnie opaść, ale mieć jeszcze czas na jej wzrost przed końcem ligi.
Na pewno zaś Odra powinna zająć to 7 miejsce, czego jej życzę - w przyszłym sezonie będzie lepiej...
A sytuacja wygląda tak: - trudno powiedzieć kto w takim razie nie zasłużył - pewnie na usta ciśnie się ŁKS, ale jak to nie zasłużył, skoro wygrał... właśnie z Odrą??
Brzeżanki grała ekstra w II części sezonu (ale pamiętajmy, że prawie wszystko u siebie w związku z przekładaniem meczy z początku ligi) - i stąd apetyty na wyższe miejsce. Wysoka forma jednak nie utrzymuje się zbyt długo. Przypomnijmy, że Odra miała fatalny początek (brak formy i wtedy na pewno nie zasługiwała), potem forma przyszła i kiedyś musiała się skończyć.
ŁKS miał zaś dwa wierzchołki - tak został przygotowany - dobrze zaczął (u siebie właśnie z... Odrą
Na pewno zaś Odra powinna zająć to 7 miejsce, czego jej życzę - w przyszłym sezonie będzie lepiej...
a co my mamy powiedziec po meczu z poznaniem jak sedziowie pomogli nam przegrac?? ale cóz było mineło... teraz trzeba sie skupic na meczach z brzegiem, i mam nadzieje ze wezma sobie niektóre sprawy do serca i pokaza klase i złoją brzeg... tymbardziej ze mam zamiar być na obu spotkaniach, i licze na to ze sie uda...i mój wyjazd i wygrana azs-u...
wierze w to z całego serca
-
Gość
simon pisze:Ja się zgodzę... - problemem jest jednak to, że wyższych liczba miejsc jest ograniczona.
Brzeżanki grała ekstra w II części sezonu (ale pamiętajmy, że prawie wszystko u siebie w związku z przekładaniem meczy z początku ligi) - i stąd apetyty na wyższe miejsce. Wysoka forma jednak nie utrzymuje się zbyt długo. Przypomnijmy, że Odra miała fatalny początek (brak formy i wtedy na pewno nie zasługiwała), potem forma przyszła i kiedyś musiała się skończyć.ŁKS miał zaś dwa wierzchołki - tak został przygotowany - dobrze zaczął (u siebie właśnie z... Odrąi w kolejnym meczu z... Poznaniem
), zły (wręcz fatalny i dramatyczny) miał środek i jak widać dobrze kończy. Forma już na wstępie była wysoka, po ty by nieuchronnie opaść, ale mieć jeszcze czas na jej wzrost przed końcem ligi.
forma formą ale na poczatku nasze dziewczyny nie byly zgrane nasz sklad jest bardzo mlody praktycznie wiekszosc dziewczyn nie ma stazu w Brzegu wiec na poczatku byla budowa zespolu i zgranie zgranie zgranie jezeli uda nam sie ten zespol utrzymac to w przyszlym sezonie ....bedziemy mocni
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
thomas72 pisze:a co my mamy powiedziec po meczu z poznaniem jak sedziowie pomogli nam przegrac?? ale cóz było mineło... teraz trzeba sie skupic na meczach z brzegiem, i mam nadzieje ze wezma sobie niektóre sprawy do serca i pokaza klase i złoją brzeg... tymbardziej ze mam zamiar być na obu spotkaniach, i licze na to ze sie uda...i mój wyjazd i wygrana azs-u...
no co do meczu to zobaczymy kto jest lepszy ale na parkiecie !!!!! a jezeli chodzi o Brzeg to zapraszamy
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”