Koszykarz (Toruń) pisze:... Lepiej byście dawali szanse Krężel ...
Może wzięlibyście w przyszłym sezonie to na siebie, skoro tak to wam leży na sercu?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze:... Lepiej byście dawali szanse Krężel ...
kristofer pisze:Bydgoszcz wygrywa mecz numer 3 i obejmuje prowadzenie w serii 2:1. Mistrzynie Polski pod ścianą, muszą wygrać dwa kolejne mecze, żeby awansować do finału. Nie będę ukrywał, że awans Artego do finału ucieszyłby mnie. Byłby to taki pstryczek dla ekipy z Torunia, która nastawiła się z góry na walkę o brąz z Bydgoszczą, tyle że Bydgoszcz byłaby "piętro" wyżej
paulo2907 pisze:Spokojny awans Wisły, chociaż pierwsza połowa dość niewyraźna. Dobrze, że Jantel obudziła się w drugiej połowie. Cieszy w końcu jako taka postawa Krężel - dwie "trójki". Swoją drogą ciekawe, czemu Skobel grała tylko 3 min, a potem już tylko Kasia wchodziła za Agę Szott - czyżby jakieś problemy zdrowotne?
No a w drugim półfinale ciekawie.CCC jest pod ścianą. Artego przez większość meczu na minusie, a w czwartej kwarcie złapały w ciągu 5 min serię 15:2, w tym trzy razy za 3 pkt Metcalf. Jutro dla Polkowic mecz o być albo nie być. Kto by się tego spodziewał. Mimo że ten sezon na pewno jest w ich wykonaniu gorszy (można porównać do Wisły z zeszłego sezonu), to raczej można było przewidywać, że w play-off złapią wyższą formę.
kristofer pisze:Bydgoszcz wygrywa mecz numer 3 i obejmuje prowadzenie w serii 2:1. Mistrzynie Polski pod ścianą, muszą wygrać dwa kolejne mecze, żeby awansować do finału. Nie będę ukrywał, że awans Artego do finału ucieszyłby mnie. Byłby to taki pstryczek dla ekipy z Torunia, która nastawiła się z góry na walkę o brąz z Bydgoszczą, tyle że Bydgoszcz byłaby "piętro" wyżej
Pisałeś to tak wcześnie, że chyba jeszcze przed końcowymi sekundami, w których mimo wszystko wiele mogło się wydarzyć.
kristofer pisze:paulo2907 pisze:Spokojny awans Wisły, chociaż pierwsza połowa dość niewyraźna. Dobrze, że Jantel obudziła się w drugiej połowie. Cieszy w końcu jako taka postawa Krężel - dwie "trójki". Swoją drogą ciekawe, czemu Skobel grała tylko 3 min, a potem już tylko Kasia wchodziła za Agę Szott - czyżby jakieś problemy zdrowotne?
No a w drugim półfinale ciekawie.CCC jest pod ścianą. Artego przez większość meczu na minusie, a w czwartej kwarcie złapały w ciągu 5 min serię 15:2, w tym trzy razy za 3 pkt Metcalf. Jutro dla Polkowic mecz o być albo nie być. Kto by się tego spodziewał. Mimo że ten sezon na pewno jest w ich wykonaniu gorszy (można porównać do Wisły z zeszłego sezonu), to raczej można było przewidywać, że w play-off złapią wyższą formę.
Pisałeś to tak wcześnie, że chyba jeszcze przed końcowymi sekundami, w których mimo wszystko wiele mogło się wydarzyć.
no raz się już przejechałem - jak Canty trafiła trójkę w finale z Lotosem i odwróciła losy tej rywalizacji. Gdynianki były już właściwie mistrzyniami Polski a ja miałem zwycięstwo w Lidze Typerów organizowanej przez PLKK. I ten jeden rzut wszystko wywrócił do góry nogami
paulo2907 pisze:Swoją drogą ciekawe, czemu Skobel grała tylko 3 min, a potem już tylko Kasia wchodziła za Agę Szott - czyżby jakieś problemy zdrowotne?
kristofer pisze:było już niecałe 40 sekund do końca i prowadzenie Artego 67:60, więc obstawiałem, że tego już nie wypuszczą. I nie wypuściły
kristofer pisze:Byłby to taki pstryczek dla ekipy z Torunia, która nastawiła się z góry na walkę o brąz z Bydgoszczą, tyle że Bydgoszcz byłaby "piętro" wyżej
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 158 gości