Re: BLK: Finał oraz mecz o 3 miejsce
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Trzeba by było mieć szczególny rodzaj schizofrenii żeby będą kibicem np. koszykarek Wisły totalnie nie interesować się tym co dzieje się w innych sekcjach, a szczególnie tej najpopularniejszej.
Odnośnie kiboli ew. kinoli itd. itp. nie mam zamiaru tu nikogo bronić ani usprawiedliwiać, ale jeśli kibice z Polkowic po raz n-ty na halę przy R22 wchodzą z pieśnią na ustach pt. "gramy u siebie" (w sytuacji gdy w Wiślackim młynie jest dość spora liczba osób), to sami się wpisują w standardy dopingów piłkarskich...
Odnośnie kiboli ew. kinoli itd. itp. nie mam zamiaru tu nikogo bronić ani usprawiedliwiać, ale jeśli kibice z Polkowic po raz n-ty na halę przy R22 wchodzą z pieśnią na ustach pt. "gramy u siebie" (w sytuacji gdy w Wiślackim młynie jest dość spora liczba osób), to sami się wpisują w standardy dopingów piłkarskich...
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Jakim cudem ta Pietrzakowa ciągle jest w tej reprezentacji ? Nic nie potrafi , tuła się jako zmienniczka po klubach , jedtnie chyba tylko to że niedobór jest rozgrywających sprawia , ze ciągle ją biorą...Powinni ją juz jednak usunąć.... Są Idczak , Pawlak , za rok , dwa bedzie już Owczarzak - potem Adamowicz , Stankiewicz. Ale nie Pietrzak.
podziękowania dla KOC która nawet jak gra u przeciwnika to pomaga Katarzynkom
Sybil Dosty wreszcie zagrała niemal tak jak grała za czasu Rowu Rybnik
W Bydzi będzie ciężko - ale to już będzie walka na noże.
PS. A trafienie DIxon ? Emocje jakbyśmy już medal zdobyli
. Niestety jeszcze ten mecz w Bydzi.... Energa udowodniła jednak , że miejsce w ,, 4'' jest zasłużone......W obliczu takich problemów , urazów , kontuzji , mody na macierzyństwo
(3 ciąże).
Jesli zdobedą medal - to będzie to niemal jak złoto.
podziękowania dla KOC która nawet jak gra u przeciwnika to pomaga Katarzynkom
Sybil Dosty wreszcie zagrała niemal tak jak grała za czasu Rowu Rybnik
W Bydzi będzie ciężko - ale to już będzie walka na noże.
PS. A trafienie DIxon ? Emocje jakbyśmy już medal zdobyli
Jesli zdobedą medal - to będzie to niemal jak złoto.
Ałgaja pisze:Odnośnie kiboli ew. kinoli itd. itp. nie mam zamiaru tu nikogo bronić ani usprawiedliwiać, ale jeśli kibice z Polkowic po raz n-ty na halę przy R22 wchodzą z pieśnią na ustach pt. "gramy u siebie" (w sytuacji gdy w Wiślackim młynie jest dość spora liczba osób), to sami się wpisują w standardy dopingów piłkarskich...
A w jakie standardy wpisuje się okrzyk "jazda z k..." pod adresem kobiet? No chyba, że w Małopolsce bez żenady ludzie zwracają się do matek, żon i córek per "ty k...", to wtedy zwracam honor. Wszak co kraj, to obyczaj.
bball
Ja nie pochwalam takich zachowan, ale na kilku halach w swoim zyciu bylam i takie okrzyki sa niestety na porzadku dziennym, tylko ze nie sa zorganizowane, zwykle krzyczy kilka osob. Tak samo jak na niejednej hali w Polsce slyszalam okrzyk pt. ty k... Skierowane personalnie do jakiejs zawodniczki.
Ps. Kilka osob w hali w Polkowicach jest, a Winnicki wyszedl 20min temu...
Ps. Kilka osob w hali w Polkowicach jest, a Winnicki wyszedl 20min temu...
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Miłek zwolnił Winnickiego, zresztą w mało elegancki sposób.
Trochę nas zdziwiło "dowidzenia" Winnickiego jak wychodził z hali, to się wyjaśniło...
Trochę nas zdziwiło "dowidzenia" Winnickiego jak wychodził z hali, to się wyjaśniło...
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
jest gdzies transmisja w necie?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Dzis akurat nie bylo co oglądać. Kpina.
Kompromitacji mojego klubu cd. Żałosne.
jak widać zawodniczki CCC nie potrzebują trenera, żeby wygrywać...
ciekawe co Svitek powiedział dziewczynom w przerwie, że trzecia kwarta przegrana 21 punktami... no mistrz motywacji...no nic,trzeba szukać porządnego trenera, tylko kto go znajdzie
ale w sumie po co szukać daleko, skoro Winnicki wolny
Gratulacje dla Polkowic, mimo wszystko liczę na mecz numer 5.
p.s A Skobel dalej siedzi na ławce bo?
ktoś kumaty może odpowiedzieć na pytanie czy umowa z Can Packiem klepnięta czy jest to uzależnione od zdobycia MP?
ciekawe co Svitek powiedział dziewczynom w przerwie, że trzecia kwarta przegrana 21 punktami... no mistrz motywacji...no nic,trzeba szukać porządnego trenera, tylko kto go znajdzie
ale w sumie po co szukać daleko, skoro Winnicki wolny
Gratulacje dla Polkowic, mimo wszystko liczę na mecz numer 5.
p.s A Skobel dalej siedzi na ławce bo?
ktoś kumaty może odpowiedzieć na pytanie czy umowa z Can Packiem klepnięta czy jest to uzależnione od zdobycia MP?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Nazwiska nie grają..Brawo CCC
Trzecia kwarta to chyba swoisty rekord punktowy , bo CCC raczej przyzwyczaiło nas do niewielkich zdobyczy punktowej. No ale rzuty wpadały. Bardzo dobra gra SKERY , Snell , LECIa jak zwykle poziom. Natomiast bardzo fajnie grała McCarville , która wczesniej grala róznie , ale dziś naprawde nie zawiodła...
A Wisła ? Panie Lavender , Quigley istotnie wciąz decydują o sile Wisły , ale jakby był to juz level niżej... Ten Svittek to żaden trener. Do wszytskich pretensje , tylko nie do siebie.
A Wisła ? Panie Lavender , Quigley istotnie wciąz decydują o sile Wisły , ale jakby był to juz level niżej... Ten Svittek to żaden trener. Do wszytskich pretensje , tylko nie do siebie.
Z obecnych zawodniczek pozostawiłbym może co najwyżej trzy, cztery w składzie.
A ja wręcz przeciwnie, wymieniłabym 3-4 najwyżej. za to trenera szybciutko i natychmiast, bez względu na to co się wydarzy jutro i ewentualnie w niedzielę.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
czy ktos mi moze wyjascni o co chodzi z Winnickim? ciezko mi to wszystko ogarnac, co sie dzisiaj wydarzylo
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Liquidor pisze:czy ktos mi moze wyjascni o co chodzi z Winnickim? ciezko mi to wszystko ogarnac, co sie dzisiaj wydarzylo
3 godziny przed meczem został zwolniony:) pewno poszło o grę Musiny w s5
Rozwiązany kontrakt pare chwil/godzin przed meczem. "Nie mogę podać przyczyny" K. Korsak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”