BRZESCY KIBICE

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 21 kwietnia 2005, 07:39

mawi pisze:Brawa za zaangażowanie- brawa za wygląd - brawa za jedność wypadliście najlepiej ze wszystkich ziomków którzy odwidzili naszą salę myślę że zajeliści I miejsce w lidze. Do zo za rok!!!

...i takie, tylko i wyłącznie takie opinie chciałoby się czytać i słuchać na temat brzeskich kibiców. Chłopaki na prawdę potraficie i jesteście w tym dobrzy (najlepsiejsi!). Pozdrowienia dla brzeskich fanów!
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 21 kwietnia 2005, 17:05

mawi pisze:Brawa za zaangażowanie- brawa za wygląd - brawa za jedność wypadliście najlepiej ze wszystkich ziomków którzy odwidzili naszą salę myślę że zajeliści I miejsce w lidze. Do zo za rok!!!

Dzieki stary :) powiem ze razem z chlopakami bedziemy milo wspominac Gorzow:) u was jest pozytywnie i do nastepnego razu:) POZDRO DLA WAS
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 21 kwietnia 2005, 17:28

Mlody pisze:Dzieki stary :) powiem ze razem z chlopakami bedziemy milo wspominac Gorzow:) u was jest pozytywnie i do nastepnego razu:) POZDRO DLA WAS

Ja zawsze to podkreślałem. Gorzów ma swój klimat i mam ogromny sentyment, do tego miasta, do zespołu, grajacych tam koszykarek i moich przyjaciół. Pozdrawiam'

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 21 kwietnia 2005, 20:55

MARIO pisze:
Mlody pisze:Dzieki stary :) powiem ze razem z chlopakami bedziemy milo wspominac Gorzow:) u was jest pozytywnie i do nastepnego razu:) POZDRO DLA WAS

Ja zawsze to podkreślałem. Gorzów ma swój klimat i mam ogromny sentyment, do tego miasta, do zespołu, grajacych tam koszykarek i moich przyjaciół. Pozdrawiam'

no ba :D
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 21 kwietnia 2005, 21:09

steve_bramkarz pisze:
MARIO pisze:

no ba :D

a ten to zawsze te swoje 3 grosze musi wepchac :p:p:p :P

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 21 kwietnia 2005, 21:16

steve_bramkarz pisze:no ba :D

Otóż to Stefan. Słynne "no ba" wzięło się (przynajmniej u mnie) od mojej kochanej siostrzyczki. Nie ma to jak hardcorowe wypady do Gorzowa i powrót we mgle... :wink:

Wracając do tematu. Zbliża się ostatni ligowy mecz w tym sezonie dla brzeskich Cukierków. Myślę, że nasi kibice staną na wysokości zadania i w dobrym stylu pożegnamy ten sezon. Szansa na siódme miejsce jest - owszem apetyty były na wyżej, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Cieszmy się, że w ogóle mamy drużynę w ekstraklasie, respect dla sponsora: PWC ODRA, wspaniałe zawodniczki, wielkie emocje, to jest to czym żyje cały Brzeg. Aż boję się o tą przerwę w rozgrywkach i te oczekiwanie na wieści, kto zostanie, kto odejdzie, kto przybędzie - uroki sezonu ogórkowego. Póki co żyjmy sobotnim meczem - do boju Odro! Do zobaczenia na hali. Pozdrawiam'

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 22 kwietnia 2005, 03:20

Pozdrawiam kibiców z Brzegu

Obrazek

Zerknijcie tu:

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1966

To było coś...
Obrazek

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 22 kwietnia 2005, 09:42

Do Maria : no ba :D oczywiście hehehe :D
DO Młodego: 3 grosze ale jakie :D hehe

Kurde zajebiście wygladaliście tam na sali !!! Brzescy kibice są najlepsi :D Zapewne było was zajebiście słychać na tej malutkiej hali...szkoda, ze mnie tam nie było (a kiedyś byłem z Mariem :D) noooo, ale wtedy miałem ważniejszy wypad też z Mariem :D hehe już nie moge się doczekać jutrzejszego dnia!! Pozdro
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 22 kwietnia 2005, 09:47

Do thomasa72: Pamietam jak na stronce Agnieszki Szott był temat o Twojej córeczce, ciesze się, że wreście moge ją zobaczyć i to jeszcze razem z Pysią na tych zdjęciach. Pozdrawiam!!
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 22 kwietnia 2005, 21:23

thomas72 pisze:Pozdrawiam kibiców z Brzegu

Obrazek

Zerknijcie tu:

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1966

To było coś...

Dzieki :) ja jestem na srodkowym bebnie :D taki dumny tam siedze:) hehehee ale dzieki za pozdro rowniez i dla Was :)

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 24 kwietnia 2005, 00:08

Wlasnie wrocilem z malej imprezy(z Kibicami) po zakonczonym sezonie :) Panowie Dziekuje ze jestescie POPROSTU TEN SEZON BYL PIEKNYYYY smialo moge powiedziec ze zasluzylismy na miano NAJLEPSZYCH KIBICOW...Dziekuje panowie i do zobaczenia za kilka miesiecy!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
NARVANY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: NARVANY » 25 kwietnia 2005, 11:24

ten sezon byl naprawde piekny ... uklony w strone PRETORIAN odwalilismy kawal dobrej roboty cala ekstraklasa patrzyla na nas z zachwytem no i moze z lekka nutka zazdrosci za to ze potrafilismy zrobic najlepsiejszy doping. nic dodac i nic ujac jestesmy najlepsi panowie w przyszlym sezonie zbudujemy jeszcze mocniejsza grupe brzskich fanow i bedzie jeszcze lepiej. pozdrawiam kibicow pabianic i gorzowa . dozobaczyska w przyszlym sezonie!!!

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 25 kwietnia 2005, 20:11

Jesteście nalepsi również na meczach Orlika !! Oby też tak za rok było abyście wspomagali brzeską Odre oraz Orlika (nawet jak mnie nie bedzie) Pozdro dla was !! Nie ma lepszych od was !!
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

bezndziejni

Postautor: ginda » 04 maja 2005, 22:15

nie zapomne jak bylem na meczu u was jako kibic CCC z......ie naszym pioknikom szalik i rzuciliscie koszulke z wyzwiskami jestescie beznadziejni

Awatar użytkownika
ZIOMMM
Nowy na forum

Postautor: ZIOMMM » 05 maja 2005, 22:47

kolejny cep sie udziela...najpierw kuba teraz ty. Czemu nie byles taki cwany na meczu, siedzieliscie tylko i zamulaliscie swoim ccc ccc ccc a my z was perfidnie szydzilismy :twisted: . zamulone buraki z prowincji :evil: aha cala Polska nie moze sie mylic ... jestesmy najlepsi !!!
DUMNI PO WYGRANEJ, WIERNI PO PRZEGRANEJ...TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!!

Wróć do „KS Odra Brzeg”