Dlaczego przegraliśmy z Wisłą?
Moderator: Moderatorzy
-
MRKS_FAN
Dlaczego przegraliśmy z Wisłą?
Właśnie dlaczego z nimi przegraliśmy prowadząc cały mecz.
A mecz przegraliśmy dlatego, że:
1) nie potrafiliśmy utrzymać przewagi (19 punktów)
2) zabrakło zawodniczki pokroju Gosi Storożyńskiej, która uspokoiłaby grę
3) gdy Wisła zaczęła pościg w ostatniej kwarcie nasz trener chyba był gdzie indziej. To nawet ja wiem, że gdy przeciwnikowi wychodzi wszystko a nam nic to sie bierze czas i uspokaja zespół.
To sa główne, według mnie, przyczyny porażki z Wisłą.
3) gdy Wisła zaczęła pościg w ostatniej kwarcie nasz trener chyba był gdzie indziej. To nawet ja wiem, że gdy przeciwnikowi wychodzi wszystko a nam nic to sie bierze czas i uspokaja zespół.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
Gość
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:A mecz przegraliśmy dlatego, że:
Ad.1) W tej kwestii to przecież wiadomo że przeciwnik próbuje zmniejszyć przewagę itd. No ale nie róbmy promocji i pozwólmy odrobić jedynie(aż) 15 punktów!!!
Ad.2) To fakt, takiej zawodniczki to długo nie będziemy mieć
Ad.3) Zgadzam się również. Trener Aleksandrowicz nie jest żadnym nowicjuszem, a niestety w tym meczu tak się zachował. Stał i przyglądał się zamiast wziąć czas w odpowiednim momencie, rozrysować jakąś akcję "na przełamanie".
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Kowalik pisze:Faktycznie kibice na tym meczu nie zawiedli. Szkoda, że byli jedynymi którzy nie mają się czego wstydzic po środzie.
Również z tym poglądem się zgadzam! Niestety, kolejny raz nie został ten fakt doceniony![]()
Powinniśmy się już chyba do tego przyzwyczaić.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Szymon pisze:Kowalik pisze:Faktycznie kibice na tym meczu nie zawiedli. Szkoda, że byli jedynymi którzy nie mają się czego wstydzic po środzie.
Również z tym poglądem się zgadzam! Niestety, kolejny raz nie został ten fakt doceniony![]()
Powinniśmy się już chyba do tego przyzwyczaić.
Nie no, ja już się przyzwyczaiłem. Teraz zdziwiony jestem gdy dobra postawa kibiców zostanie doceniona

-
BasketFan
Przegraliśmy,bo w tym zespole nie ma wartościowych zmienniczek. Gdy "odpadła" Wlażlak. Perlińska i Piestrzyńska,okazało się że nie ma kim grać.Widać to było dobitnie w meczu z Wisłą.Pierwsza piętka radziła sobie dobrze.Ale nie było wartościowych zmian i ta piatka "się zajechała".
Nic dziwnego,że w końcówce meczu nie miały po prostu siły.Nie oszukujmy się-nie bedzie kasy-nie będzie dziesięciu dobrych ,równożędnych zawodniczek-nie bedzie mistrzostwa.Żaden cudotwórca-trener nie pomoże.
A jeżeli zaś chodzi o doping,to doceniam to co dzieje sie na hali,ale pamiętam czasy,gdy w tej hali nie słychać było własnych myśli. Inni ludzie,inne zwyczaje.Pozdrawiam kibiców z sektora C!
Nic dziwnego,że w końcówce meczu nie miały po prostu siły.Nie oszukujmy się-nie bedzie kasy-nie będzie dziesięciu dobrych ,równożędnych zawodniczek-nie bedzie mistrzostwa.Żaden cudotwórca-trener nie pomoże.
A jeżeli zaś chodzi o doping,to doceniam to co dzieje sie na hali,ale pamiętam czasy,gdy w tej hali nie słychać było własnych myśli. Inni ludzie,inne zwyczaje.Pozdrawiam kibiców z sektora C!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:A jeżeli zaś chodzi o doping,to doceniam to co dzieje sie na hali,ale pamiętam czasy,gdy w tej hali nie słychać było własnych myśli. Inni ludzie,inne zwyczaje.Pozdrawiam kibiców z sektora C!
Ekkkhhhh..... zgadza się, kiedyś był konkretny kocioł na naszej hali. Ale cóż, te czasy minęły bezpowrotnie
A w kwestii formalnej, o jakich kibiców z sektora C Ci chodzi ?????

- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ekkkhhhh..... zgadza się, kiedyś był konkretny kocioł na naszej hali. Ale cóż, te czasy minęły bezpowrotnie
.
A w kwestii formalnej, o jakich kibiców z sektora C Ci chodzi ?????[/quote]
Sorry.Pomyliłem nazwy sektorów.Chodziło mi o sektor,w którym siedzi klub kibica i tych kibiców chce pozdrowić. A najbardziej to podobaja mi się kibice z pierwszych dwóch rzędów środkowego sektora. V. I. P.-y.
Oni to dopiero dopingują! Hehehe.
A w kwestii formalnej, o jakich kibiców z sektora C Ci chodzi ?????[/quote]
Sorry.Pomyliłem nazwy sektorów.Chodziło mi o sektor,w którym siedzi klub kibica i tych kibiców chce pozdrowić. A najbardziej to podobaja mi się kibice z pierwszych dwóch rzędów środkowego sektora. V. I. P.-y.
Oni to dopiero dopingują! Hehehe.