Przed meczami: Lotos Gdynia - Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 kwietnia 2005, 11:42

hellraiser nzlg pisze:
Szymon pisze:Dokładnie Simon. Misie z plkk wymysliły sobie system 1-1-1-1-1. No ale cóż, przecież drużyny mają za dużo kasy i mogą sobie pojeździć po kraju :twisted: . Dodatkowo bodajże dwa mecze w środe :twisted: . Eccchhh.... gdzie tu sens i logika???

Wole taki system bo jest bardziej ciekawi.Tak się robi 2-0 i jest praktycznie po walce.A tak 1-0 1-1 i tak dalej.
A co do kasy NA BIEDNYCH NIE PADŁO.

Mi tam system nie przeszkadza.
Natomiast co do kasy to nie ona powinna byc argumentem czy system dobry czy nie. To ze na biednych nie padlo nie znaczy ze mozna tym klubom fundowac na ich koszt wlasny podroze przez całą Polskę w ciagu 2 dni sobota mecz w Gdynii i we srode juz w Krakowie]
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 kwietnia 2005, 12:44

Anonymous pisze:Stawiam na Wisłe.Gdyby Koryzna miała troche głowy,a w pozostałych meczach poza Pałką,Nowacką i Marczewską chciały/a może umiały/pograć pozostale zawodniczki CCC to skład finału mógł być bardzo zaskakujący.
Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem... Gdyby ŁKS mial inny budżet, gdyby w Polfie nie było kontuzji itd... Też życzę Wiśle wszystkiego najlepszego w finale, mam nadzieję ze popchnie tych z wybrzeża, ale wracać do półfinałów jest juz trochę za późno :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 kwietnia 2005, 15:19

Mikey pisze:
Anonymous pisze:Stawiam na Wisłe.Gdyby Koryzna miała troche głowy,a w pozostałych meczach poza Pałką,Nowacką i Marczewską chciały/a może umiały/pograć pozostale zawodniczki CCC to skład finału mógł być bardzo zaskakujący.
Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem... Gdyby ŁKS mial inny budżet, gdyby w Polfie nie było kontuzji itd... Też życzę Wiśle wszystkiego najlepszego w finale, mam nadzieję ze popchnie tych z wybrzeża, ale wracać do półfinałów jest juz trochę za późno :wink:

Mikey tylko nie popchnie, dzis w krakowie mieli maszerowac CI co sie lubią popychac, szczegolnie osobnika tej samej plci ;) naszczescie Adamik nie wydal im zgody!!! :)

Wiec wolabym aby uzywac slowa pokonają, zwyciężą ale nie popchną ;)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gość

Postautor: Gość » 23 kwietnia 2005, 07:32

do boju wisla!!!!!!!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 23 kwietnia 2005, 15:38

1:0 dla Lotosu :D

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 26 kwietnia 2005, 18:05

W jakiej cenie sa bilety w Krakowie na mecz z Lotosem ?

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 kwietnia 2005, 18:20

Marco TS pisze:
hellraiser nzlg pisze:
Szymon pisze:Dokładnie Simon. Misie z plkk wymysliły sobie system 1-1-1-1-1. No ale cóż, przecież drużyny mają za dużo kasy i mogą sobie pojeździć po kraju :twisted: . Dodatkowo bodajże dwa mecze w środe :twisted: . Eccchhh.... gdzie tu sens i logika???

Wole taki system bo jest bardziej ciekawi.Tak się robi 2-0 i jest praktycznie po walce.A tak 1-0 1-1 i tak dalej.

Natomiast co do kasy to nie ona powinna byc argumentem czy system dobry czy nie. To ze na biednych nie padlo nie znaczy ze mozna tym klubom fundowac na ich koszt wlasny podroze przez całą Polskę w ciagu 2 dni sobota mecz w Gdynii i we srode juz w Krakowie]

Piszesz, że system taki Ci nie przeszkadza ale pomyśl o zawodniczkach. Co dwa dni wyprawa ana drugi koniec Polski i powrót. Czy to ma sens :?: Przecież po tych finałach wszystkie zawodniczki będą bardziej wyczerpane podróżami niż grą. Dla mnie to bez sensu :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 26 kwietnia 2005, 19:13

Kowalik pisze:
Marco TS pisze:
hellraiser nzlg pisze:

Piszesz, że system taki Ci nie przeszkadza ale pomyśl o zawodniczkach. Co dwa dni wyprawa ana drugi koniec Polski i powrót. Czy to ma sens :?: Przecież po tych finałach wszystkie zawodniczki będą bardziej wyczerpane podróżami niż grą. Dla mnie to bez sensu :!:

Ja mowie o systemie 1-1-1-1-1 ze mi nie przeszkadz aco nie znaczy ze 1-1-1-1-1-1 co dwa dni i odpowiada bo np 1-1-1-1-1 co tydzien mecz i taki final trwa miesiac :lol: zczemu nie. a powaznie juz mowiac to oczywiscie ze to bezsensu ale to juz chyba sa ludzie ktorzy rzadza tym koszem i do nich nalezy robota
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 26 kwietnia 2005, 19:21

Marco TS pisze:
Kowalik pisze:
Marco TS pisze:
hellraiser nzlg pisze:

Ja mowie o systemie 1-1-1-1-1 ze mi nie przeszkadz aco nie znaczy ze 1-1-1-1-1-1 co dwa dni i odpowiada bo np 1-1-1-1-1 co tydzien mecz i taki final trwa miesiac :lol: zczemu nie. a powaznie juz mowiac to oczywiscie ze to bezsensu ale to juz chyba sa ludzie ktorzy rzadza tym koszem i do nich nalezy robota

Szkoda tylko, że ludzie którzy o tym decydują tego nie dostrzegają :(
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 kwietnia 2005, 05:17

Mam nadzieję, że Wisła coś zrobi w tym sezonie i wygra z Lotosem bo już mam dosyć ciągle Lotos :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”