Ćwierćfinały mistrzostw Polski juniorek /22-24.IV.

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 kwietnia 2005, 22:09

Już jutro dwa pierwsze mecze - o godzinie 16 faworyzowana Gdynia zmierzy się z Wołominem, a potem - o 18,15 Olimpia będzie walczyć z MTK Pabianice. O godzinie 21 Gdynianki dotarły do Poznania i odbyły 45 minutowy trening na sali przy ulicy Promienistej. Zespół przyjechał w pełnym składzie z trzema zawodniczkami SMSu i Kasią Motyl.

DO BOJU OLIMPIA!!! Do zobaczenia jutro Olimpiaki!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 22 kwietnia 2005, 14:34

To juz za kilka godzin się zacznie!!!!! Gardła gotowe!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 22 kwietnia 2005, 19:04

Własnie dostałem sms-ka, że Olimpia ładne rzucanie sobie zrobiła :wink:

16.00 Gdynia- Wołomin wygrana ekipy Gdynii 11 punktami- dokładnego wyniku nie znam
18.15 Olimpia- Pabianice 98-60
tak się to przedstawia po pierwszym dniu zmagań

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 22 kwietnia 2005, 19:32

Rzucanie było naprawdę niezłe, aż ręce się same składały do oklasków, mam nadzieję, że jutro Olimpia znowu wygra.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 kwietnia 2005, 20:07

Bury pisze:Rzucanie było naprawdę niezłe, aż ręce się same składały do oklasków, mam nadzieję, że jutro Olimpia znowu wygra.

jak dobrze pojdzie-ze zdrowiem takze- to zawitam na promienista w niedziele.... :) a teraz biore sie za "mowe koncowa" plebiscytu..... :D Bury: jutro nie moze Cie nie byc! ( Czarnego z reszta tez) :)
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 kwietnia 2005, 22:00

Niooo.. wróciłem :) Tak w skrócie, bo lekko jestem zmasakrowany i zaraz padnę - naprawdę dobry występ Olimpii (najwięcej punktów Agata Rafałowicz i Basia Iwanowska po 14), choć rywal jednak zdecydowanie nie z tej samej półki. Oby jutro nasza gra i skuteczność z dystansu zwłaszcza wyglądały podobnie, a może być ciekawie i może jakaś niespodziewanka... ;) A Gdynia dziś bez rewelacji, w trzeciej kwarcie w pewnym momencie przegrywały aż 12 punktami. Jeszcze w połowie ostatniej odsłony to Wołomin prowadził jednym "oczkiem". Wtedy to sprawy wzięła w swoje ręce Kasia Motyl, która zdobyła z rzędu 7 punktów i zapewniła wygraną swojemu zespołowi.

Pozdrawiam BUREGO i dziękuję bardzo za wspomożenie dopingiem Olimpijek - mam nadzieję, że podobało się na tyle, że może spotkamy się trochę szybciej niż w następnym sezonie ;)

A jutro.... DO BOJU OLIMPIA... ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!! :)
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2005, 09:18 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 22 kwietnia 2005, 22:58

Mytek pisze:
Bury pisze:Rzucanie było naprawdę niezłe, aż ręce się same składały do oklasków, mam nadzieję, że jutro Olimpia znowu wygra.

jak dobrze pojdzie-ze zdrowiem takze- to zawitam na promienista w niedziele.... :) a teraz biore sie za "mowe koncowa" plebiscytu..... :D Bury: jutro nie moze Cie nie byc! ( Czarnego z reszta tez) :)

Spokojnie jutro tzn. wlasciwie juz dzisiaj bede na chwialce, postaram sie byc z pol godzinki wczesniej.

Seba pisze:Pozdrawiam BUREGO i dziękuję bardzo za wspomożenie dopingiem Olimpijek - mam nadzieję, że podobało się na tyle, że może spotkamy się trochę szybciej niż w następnym sezonie

Podobało się i to nawet bardzo, jak będzie tylko okazja to zawitam jeszcze nie raz na promienista

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 23 kwietnia 2005, 08:03

fotoreporter już wstał :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

więcej fotek otrzymają oczywiście zainteresowani i zainteresowane :D

mecz Olimpii był chyba typowym zjawiskiem w jej historii :P z kolei dziś - taką mam nadzieję - będzie powtórka rodem z meczu z MUKS-em, czyli: emocje do samego końca, może jakaś dogrywka, no i wygrana Olimpii :D
Obrazek

you're as good as your last performance

Bogdan

Postautor: Bogdan » 23 kwietnia 2005, 10:18

witam wszystkich! czy ktos na forum moze mi dokladnie wytłumaczyć system rozgrywek o mistrzostwo Polski juniorek. Pogubiłem sie Dzieki i Pozdrawiam K

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 kwietnia 2005, 10:30

a jak z kolei inne pytanie(do Seby lub innego forumowicza kto bedzie to wiedzial): czy na dzisiejszym meczu AZSu z ŁKSem beda obecne wszystkie zawodniczki wypozyczone do nas z Olimpii: Wera, Ania, Natalia i Ala??? do dla mnie baaaardzo wazne dlatego prosze o odpowiedź. pytanie zamieszczam tutaj gdyz tu wiecej osob moje je przeczytac, o odpowiedz prosze na priwa, potem ten post mozecie usunac :)
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 kwietnia 2005, 10:36

Mytek - Wera dziś na 1000000% zagra w swojej drużynie, czyli w Olimpii. Co do reszty - nie mam pojęcia, nie są już juniorkami, więc dziś na pewno nie będą grały w Olimpii, jedynie od dogadania się więc trenera Habera z zawodniczkami Olimpii - maturzystkami, zależy, czy znajdą się w składzie.

Bogdan - jesteśmy na etapie ćwierćfinałów (Poznań, Kutno, Zgorzelec, Gorzów), pozostało 16 zespołów. Po dwa najlepsze teamy z każdego turnieju awansują do rozgrywanych od 13 do 15 maja pófinałów. Turniej finałowy odbędzie się 28-29 maja. Z tego, co się orientuję, to finał z udziałem czterech zespołów z zaliczonym wynikiem spotkania bezpośredniego z półfinałów. Chyba, że coś pokręciłem ;)

Pozdrawiam.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 23 kwietnia 2005, 13:52

Finał na zasadzie Final Four. Półfinały: A1-B2 i A2-B1. Wygrani grają o złoto a pokonani o 3 miejsce.
Taka informacja była na stronie PZKosz.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 kwietnia 2005, 16:32

Wołomin wygrał dziś z Pabianicami 62:48

info: Czarny

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 kwietnia 2005, 17:40

Olimpia - Gdynia 38:14 po I kwarcie

info: Czarny

Kuba