Kuba pisze:ale bredzisz... ostatni post w Twoją stronę, postaraj się go zrozumieć.
Piszesz tak:Radomenes pisze:https://www.youtube.com/watch?v=qDcgSyj3Wvo 1:33 prawa noga Heleny przy wyskoku (i to jest moment rzutu, a nie pokazane na stop klatce jego przymierzenie) idzie do przodu i ona jest już w półkolu Gorzowa
a za chwilę:Radomenes pisze:od 1:33 zaczyna się akcja, nie sprowadzaj sprawy na inny tor i nie bądź drobiazgowy, każdy rzut w koszykówce wymaga chociaż niewielkiego wyskoku, a w momencie wyskoku prawa noga SVERRISDOTTIR jest w półkolu obronnym Gorzowa i to zdecydowanie!!!
więc po kolei:
1) ma stopklatce właśnie jest pokazany moment rzutu, czyli kiedy zawodniczka zwiodła już obrońcę i wyprowadza piłkę w górę.
2) "każdy rzut wymaga wyskoku" -Ty poważnie piszesz?
3) poniżej wycinek od 1:36 do 1:41. jeżeli Ty nie widzisz ODEJŚCIA w tył (a nie w przód, jak w cytacie nr 1) tuż przed rzutem i wyjścia za linię 6,75 to ja już tutaj nic nie poradzę. polecam zaś dobrego okulistę, może być potrzebny. Krok w przód był zwodem na obrońcy, który był przed nią (byłoby go widać na zaprezentowanej przeze mnie stop-klatce). skutecznym zwodem, bo za moment obrońca był już daleko (i widać to na zdjeciu) i Helena mogła oddać rzut z dystansu, co z resztą uczyniła.
bez odbioru.
Każdy niech ten rzut zinterpretuje może na swój sposób ok? Pisałem drogi panie adminie o śmiesznej focie, którą wcześniej cwaniacko zapodałeś.