bodek38 pisze:ktoś kiedyś tu powiedział że Harris za słaba na Euroligę a tu proszę najlepiej punktująca tak trzymać!!!
No właśnie. Miałem to napisać, ale nie chciałem dawać pstryczka papierowym "mądralom" z tego forum.
Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81
bodek38 pisze:ktoś kiedyś tu powiedział że Harris za słaba na Euroligę a tu proszę najlepiej punktująca tak trzymać!!!
Koszykarz (Toruń) pisze:Chyba jest blad na Fiba...........wiec pytam........... ile pkt zdobyly POLKI w Wiśle ?
danpe_ pisze:Przynajmniej w Wiśle z porażek nikt się nie cieszy.
Greebo pisze:I co z tego? W kadrze i tak będą lepsze niz gwiazdy z Torunia.
kristofer pisze:Wynik dzisiejszego meczu Energi przed meczem byłby brany w ciemno. Ja osobiście uważam, że zmarnował ten zespół świetną okazję na wygraną w debiucie. Po runie 17:0 w trzeciej kwarcie byłem przekonany, że dowiozą do końca meczu torunianki zwycięstwo.
Kuba pisze:a ja nieco inny punkt widzenia... Koledzy z Torunia - poczytajcie raz jeszcze posty w temacie z I kolejki TBLK, gdzie sami grzmieliście, żeby nie oceniać Waszego teamu po męczarniach z Lublinem, bo to pierwszy mecz itd... Podobnie w tej chwili - pierwszy mecz w Euro wiele nie znaczy dla Was. ZWŁASZCZA przegrany. oczywiście byliście blisko, ale przegraliście. to nie jazda figurowa.
My 2 lata temu zaczęliśmy Euro od paru porażek minimalnych i pechowych. skończyliśmy w finałowym turnieju, czego i Wam życzę.
Kuba pisze:Niczym może nie, ale już np. Harris to bardzo
kristofer pisze: W ataku wśród Francuzek szalała Ayayi, zdobywczyni 32 punktów a nad tablicami skakała Godin, która zebrała aż 19 piłek..
Greebo pisze:kristofer pisze: W ataku wśród Francuzek szalała Ayayi, zdobywczyni 32 punktów a nad tablicami skakała Godin, która zebrała aż 19 piłek..
Ayayi - 30pkt, 12 zbiorek, eval 35.Z coby nie mowić z obrońca tytułu... rocznik 1994.
Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 74 gości