9 kolejka TBLK (29-30.11.2014)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 9 kolejka TBLK (29-30.11.2014)

Postautor: matrix » 01 grudnia 2014, 15:18

No ująłeś wszystko dosadnie. Do danpe......nie łapałbym na twoim miejscu za słówka, bo mogę to samo kiedyś zrobić MĄDRALO 8) tutaj dobry obwód nic nie da przy braku wsparcia z pod tablic, bo nawet jeszcze raz powtórze taki trener, jak Ziemiński zorientuje się w czym rzecz. Spotkanie w Toruniu przegrał, bo w połowie trzeciej kwarty był już w raju i witał się z gaską :lol:
Koszykówka to gra zespołowa i jak w danej piątce, choć jeden element jest żenujący to rywal potrafi taki fakt wykorzystać. W Toruniu rozglądają się za centrem.....pani Ajduković raczej zostanie, bo tu akurat ona kosztuje grosze. Pozycja Peckovej przy powrocie Szpili też zagrożona.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 01 grudnia 2014, 15:55

Czy po każdej kolejce muszę czytać te głupoty (tyczy się to torunian) te Wasze domysły i wszechwiedza...po prostu żal mi Was. Bo czy wygracie czy nie to wy jakieś teorie swoje wymyślacie (Harris - gwiazda euroligowa, to samo tyczy sie Pawlak - fajna, niedoceniana zawodniczka - po prostu jej wpada i tyle). Piszcie to sobie pod Waszym wątkiem, bo nie każdy chce te niepotrzebne bzdury czytać. Bez odbioru.

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 01 grudnia 2014, 16:10

Ja się czepiam słówek?
Zaczynasz jakieś wątki człowieku, a jak Ci się udowadnia, że to banialuki, albo ktoś dopytuje o szczegóły to zachowujesz się, jakby w ogóle tematu nie było.
Wyjechałeś z jakimś gościem, który w ogóle tego meczu nie sędziował ni z gruchy nie z pietruchy, nikt nie wie o co Ci chodzi.

A szczytem bezczelności, zakłamania i obłudy są Twoje wierutne kłamstwa na temat ilości przewinień obślizgła mentalnie kreaturo.
Zresztą każdy kto widział mecz, w tym my będąc na hali, zauważył, że Energa grała w tym meczu nadzwyczaj agresywnie, bo po prostu innych argumentów za wiele nie miała, stąd faule. A nie z powodu niechęci trójki sędziowskiej.
Zresztą w końcowym rozrachunku Wisła miała ich ledwie kilka mniej, a od początku meczu uważać na faule musiały Żurowska i Skobel.
Więcej dyskusji z Tobą podejmował nie będę, podobnie jak z takim innym, co w jednym zdaniu potrafi sobie zaprzeczyć:
młyn jestem miejscem które nie zawsze posiada przywilej dokładnego śledzenia wydarzeń boiskowych, więc dziwnym nie jest że ludziom nie chce chodzić się na mecz ligowe gdzie emocji jest jak na lekarstwo

Oboje Panowie jesteście przeze mnie od dzisiaj ignorowani i nie silcie się na jakiekolwiek pisanie do mnie

kolejny plusik

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 grudnia 2014, 16:34

danpe_ pisze:Ja się czepiam słówek?
Zaczynasz jakieś wątki człowieku, a jak Ci się udowadnia, że to banialuki, albo ktoś dopytuje o szczegóły to zachowujesz się, jakby w ogóle tematu nie było.
Wyjechałeś z jakimś gościem, który w ogóle tego meczu nie sędziował ni z gruchy nie z pietruchy, nikt nie wie o co Ci chodzi.

A szczytem bezczelności, zakłamania i obłudy są Twoje wierutne kłamstwa na temat ilości przewinień obślizgła mentalnie kreaturo.
Zresztą każdy kto widział mecz, w tym my będąc na hali, zauważył, że Energa grała w tym meczu nadzwyczaj agresywnie, bo po prostu innych argumentów za wiele nie miała, stąd faule. A nie z powodu niechęci trójki sędziowskiej.
Zresztą w końcowym rozrachunku Wisła miała ich ledwie kilka mniej, a od początku meczu uważać na faule musiały Żurowska i Skobel.
Więcej dyskusji z Tobą podejmował nie będę, podobnie jak z takim innym, co w jednym zdaniu potrafi sobie zaprzeczyć:
młyn jestem miejscem które nie zawsze posiada przywilej dokładnego śledzenia wydarzeń boiskowych, więc dziwnym nie jest że ludziom nie chce chodzić się na mecz ligowe gdzie emocji jest jak na lekarstwo

Oboje Panowie jesteście przeze mnie od dzisiaj ignorowani i nie silcie się na jakiekolwiek pisanie do mnie

Ja do Ciebie pisałem człowieku? Ogarnij się trochę, a za wytłuszczone słowa mam nadzieję, ze admini wyciagną obiektywnie konsekwencje.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Septymiusz
Młodzik

Postautor: Septymiusz » 01 grudnia 2014, 17:21

Jak po meczu spojrzałem na statystyki to ja się dziwię, że Wisła nie wygrała tego meczu 30 punktami. Na żywo to wyglądało, że krakowianki grają bardzo dobry mecz, a statystyki to jeszcze potwierdzają. Mogę śmiało napisać, że mecz wyszedł Wiśle idealnie. Chociaż na pierwszy rzut oka wydawało mi się, że decydująca była 2 kwarta.
Generalnie spotkanie oglądało się fajnie bo koszykarki obu drużyn postawiły na ofensywnę nie zaprzątając sobie głowy obroną, a niestety gorzej na tym wyszła Energa która jedynie w 3 kwarcie dawała radę dotrzymywać kroku gościom.
Oby w środę udało się powalczyć o dobry wynik :).

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 01 grudnia 2014, 18:53

kolejny plusik

A ile tych plusików muszę jeszcze dostać aby skasowano moje konto z tego forum, o co kiedyś prosiłem?

O nie, taka ucieczka i pójście na łatwiznę to nie rozwiązanie. Lepszym wyjściem jest pokonanie swojej słabości czyli przezwyciężenie pokusy i oparcie się potrzebie wchodzenia na forum. Chociaż to o wiele trudniejsze wyzwanie. Jednym słowem po prostu nie zaglądaj tu skoro tak Ci się nie podoba - oszczędzisz wszystkim zachodu. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 03 grudnia 2014, 18:44

AZS Lublin - Polkowice 63-59.. przed sezonem liczyłem na to że zespoły "środka" czyli Gorzów, Rybnik i beniaminkowie będą takimi naszymi ligowymi sprzymierzeńcami - na nas raczej za słabi ale na tyle silni by w pojedynczym meczu zabrać punkty komuś z 3 naszych głównych rywali. Do tej pory jedynie Gorzow "wywiązał" się z tego zadania, ale beniaminkowie - a zwłaszcza najmocniejszy kadrowo zespól z Siedlec - pomocnej dłoni wyciągnąć nie chcieli. Dzis to sie wreszcie udało. Zakładam że to zwycięstwo ma smakuje trenerowi Szewczykowi wyjątkowo.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

bodek38
Młodzik

Postautor: bodek38 » 03 grudnia 2014, 18:47

No to spora niespodzianka ale jak tu wspomniano przeszłość trenera Szewczyka może też w pewnym stopniu pomogła w ograniu CCC , za tydzień w Rybniku szansa na kolejną niespodzianke szkoda tylko że Magdy zabraknie :(

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”