15 kolejka TBLK (17-18.01.2015)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Re: TBLK - 15 kolejka (17-18.01.2015)

Postautor: ann » 19 stycznia 2015, 22:34

Nikt nie robi z Fikiel gwiazdy, przede wszystkim ona sama z siebie jej nie robi. 8)

to zes trafil... :lol: ale luz twoim zdaniem mowi tez swietnie po polsku;)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 stycznia 2015, 03:25

Czytam, czytam, czytam Matrixa i sie zastanawiam czy on pisze o tej samej zawodniczce ktora mialem okazje pare kolejek temu ogladac w Gorzowie... a jej wystep ocenilem na bardzo przecietny ( wpadajacy w slaby)...
Oj szkoda, szkoda, ze nie bylo mi dane zobaczyc prawdziwych umiejetnosci tej wschodzacej gwiazdy blk...
... a moze w polfinale przyjdzie mi "strzelic karpi :shock: a" ogladajac jej znakomity kunszt koszykarski 8)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 stycznia 2015, 12:49

Endrju pisze:Czytam, czytam, czytam Matrixa i sie zastanawiam czy on pisze o tej samej zawodniczce ktora mialem okazje pare kolejek temu ogladac w Gorzowie... a jej wystep ocenilem na bardzo przecietny ( wpadajacy w slaby)...

Na tle twojej Piekarskiej (na którą kiedyś PZKosz łożył pieniądze) w swoim debiucie pani Fikiel (na dzień dzisiejszy trzeci eval w drużynie wicelidera TBLK) w Enerdze wypadła imponująco 8) Zoll (eval 8) za to, jakoś przy Mauricie (eval 20) po raz kolejny cieniutko. Drugi raz to chyba nie przypadek? Acha zapomniałem Maciejewski coś wspominał, że nie dobry dzień meczu był i chyba jeszcze godzina, bo za dwa dni i trzy godziny Gorzów ograłby Toruń :P

Droga ann w porównaniu z pewną reprezentantką Serbii i nie tylko (miałem przyjemność poznać osobiście już trochę koszykarek, także reprezentujących Wisłę) to Agnieszka w kwestii gwiazdorzenia jest miód malina.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 20 stycznia 2015, 13:39

matrix pisze:
Endrju pisze:Czytam, czytam, czytam Matrixa i sie zastanawiam czy on pisze o tej samej zawodniczce ktora mialem okazje pare kolejek temu ogladac w Gorzowie... a jej wystep ocenilem na bardzo przecietny ( wpadajacy w slaby)...

Na tle twojej Piekarskiej (na którą kiedyś PZKosz łożył pieniądze) w swoim debiucie w Enerdze wypadła imponująco 8) Zoll za to, jakoś przy Mauricie po raz kolejny cieniutko. Drugi raz to chyba nie przypadek? Acha zapomniałem Maciejewski coś wspominał, że nie dobry dzień meczu był i chyba jeszcze godzina, bo za dwa dni i trzy godziny Gorzów ograłby Toruń :P

Droga ann w porównaniu z pewną reprezentantką Serbii i nie tylko (miałem przyjemność poznać osobiście już trochę koszykarek, także reprezentujących Wisłę) to Agnieszka w kwestii gwiazdorzenia jest miód malina.

Jaki drugi? w Toruniu Zoll zagrała lepiej od Reid bo o ile pamiętam Reid miała wówczas 2/13 z gry...więc kto tu kogo zastopował. Więc co najwyżej jest między nimi remis.
Poza tym chłopie co Ty porównujesz zawodniczki Euroligowego Torunia do Gorzowa, którego niektórzy nie widzieli nawet w ósemce. Mierz się z Wisłą, to wasza półka. Co? Porównanie nie wychodzi już tak korzystnie? no jaka szkoda...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 stycznia 2015, 13:41

Chcialem Ci drogi matrixie pogratulowac porownan poteznego zespolu euroligowego do grajacego waskim polskim skladem zespolu. ( wzmocnionego dwiema amerykankami)+ rezerwowa Ogrodnikowa ;)
Ale moze to faktycznie wasza polka wiec warto porownywac potencjal obydwu druzyn :mrgreen:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 stycznia 2015, 13:43

bart_81 pisze:Poza tym chłopie co Ty porównujesz zawodniczki Euroligowego Torunia do Gorzowa, którego niektórzy nie widzieli nawet w ósemce. Mierz się z Wisłą, to wasza półka. Co? Porównanie nie wychodzi już tak korzystnie? no jaka szkoda...

O wide ze Bart81 mnie wyprzedzil ze zlota mysla o minute ;d

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 20 stycznia 2015, 13:45

Endrju pisze:Chcialem Ci drogi matrixie pogratulowac porownan poteznego zespolu euroligowego do grajacego waskim polskim skladem zespolu. ( wzmocnionego dwiema amerykankami)+ rezerwowa Ogrodnikowa ;)
Ale moze to faktycznie wasza polka wiec warto porownywac potencjal obydwu druzyn :mrgreen:

Odpowiedziałem tylko o bladości Fikel, bo ją zdaje się tylko w jednym jedynym meczu widzieliście (po bagatela dwóch treningach z toruńskim zespołem). 8) Macie rację Zoll w Toruniu sama się zatrzymała i miała najsłabszy mecz w pierwszej rundzie RZ. Porównuję zawodniczki na pozycji nr 5, bo uważam, że dopóki nie dochowamy się tutaj osoby pokroju Eweliny Kobryn to o sukcesach reprezentacji nie ma co marzyć. No chyba, że stery narodowej obejmie Tomasz Herkt.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 20 stycznia 2015, 18:43

bart_81 pisze:Poza tym chłopie co Ty porównujesz zawodniczki Euroligowego Torunia do Gorzowa, którego niektórzy nie widzieli nawet w ósemce. Mierz się z Wisłą, to wasza półka. Co? Porównanie nie wychodzi już tak korzystnie? no jaka szkoda...

Widzę, że na porażki macie już w Gorzowie przygotowane stałe teksty ciągle wracając do personalizacji zespołu. Szkoda, że zapominacie o tym przy zwycięstwach piejąc z zachwytu. Wygrana przy takim składzie to eskalacja wszystkiego, porażka idzie w niepamięć, bo trzeba wtedy przypomnieć o składzie i budżecie. ŻENUA

PS. Gorzów, jak Was ruszyć? 8) Przy gościu pokroju Endrju czy bart 81 wydaje się to niemożliwe
Bum

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”