Fantasy PLKK 14/15 - draft i wymiany - II liga

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Re: Fantasy PLKK 14/15 - draft i wymiany - II liga

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 21:13

krysti pisze:
A.R.C.H.I. ball pisze:
A.R.C.H.I. ball pisze:zmieniam za Petronyte proszę Fikiel

Sugerowałem się 5 minutami od postu użytkownika Krysti z 20:58, który jak zauważyłem został usunięty

A co ma piernik do wiatraka?

Moja wymiana i tak nie miałaby związku z Twoją i żadną inną, bo chciałem wziąć Ziętarę, a nie Fikiel czy Jujkę :roll:

a poza tym Jujka idzie do Ciebie za Petronyte, a Fikiel do reaktywacji za Ouvinę, ogarnij system bo widzę, że ciężko z tym :roll:

Uwaga techniczna! Jeśli ktoś zaoferuje zawodniczkę tuz przed końcem licytacji, to zostaje ona automatycznie przedłużona o 5 minut. (czyli jeśli licytacja ma się skończyć o 22-ej, a ktoś zaoferuje zawodniczkę o 21:58, to licytacja zostaje przedłużona do 22:03)

Tym się sugerowałem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 stycznia 2015, 21:17

Wydłużenie czasu licytacji dotyczy tylko tej zawodniczki która została wybrana w okresie 5 minut przed upływem czasu a nie wszystkich innych.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 stycznia 2015, 21:18

Co było w usuniętym poscie?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 21:18

Greebo pisze:Wydłużenie czasu licytacji dotyczy tylko tej zawodniczki która została wybrana w okresie 5 minut przed upływem czasu a nie wszystkich innych.

No to teraz wszystko jasne

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 21:19

Greebo pisze:Co było w usuniętym poscie?

Za Misiuk prosił Ziętarę

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 stycznia 2015, 21:36

To ta zmiana tez zostaje dokonana, choć tak właściwie powinna być od razu dyskwalifikacja. Podczas licytacji nie ma możliwości usuwania postów, ich edytowania czy tez wycofywania zaoferowanych zawodniczek!!!

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 21:43

Greebo pisze:To ta zmiana tez zostaje dokonana, choć tak właściwie powinna być od razu dyskwalifikacja. Podczas licytacji nie ma możliwości usuwania postów, ich edytowania czy tez wycofywania zaoferowanych zawodniczek!!!

Czyli jak w końcu to będzie ? Które zawodniczki otrzymam? Taylor, Greene, Jujkę i Fikiel?

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 stycznia 2015, 21:46

Czyli:

Magdalena Ziętara G/F, Magdalenę Leciejewską F/C -> krysti
Marta Jujka F/C, Renee Taylor G (USA), Nikki Greene C (USA) -> A.R.C.H.I. ball
Asye Bussie C, Agnieszkę Fikiel C. Noeall Quinn G/F (USA) -> Reaktywacja

do jutra godz 20-tej (w nawiasie osoba która nie może licytować danej zawodniczki)

Cristina Ouvina G (Hiszpania) (reaktywacja)
Hannah Lubrugh G (USA) (reaktywacja)
Tijanę Ajduković C (Serbia) (reaktywacja)
Martyna Koc F/C (A.R.C.H.I. ball)
Olena Ogorodnikowa F (Ukraina) (A.R.C.H.I. ball)
Gintare Petronyte C (Litwa) (A.R.C.H.I. ball)
Courtney Vandersloot G (USA) (krysti)
Małgorzata Misiu F (krysti)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 28 stycznia 2015, 21:50

Nie ma dwóch sensownych możliwości, tylko jedna. Nie można sobie nagle "zmienić" decyzji. Jeśli się zaoferowało zawodniczkę to ona jest zablokowana albo do końca licytacji, albo do momentu az ktoś ja przebije. Ewentualnie samemu można ja zastąpić inna zawodniczka ale tylko LEPSZA czyli o wyższym evalu!

Usuwanie postów w licytacji traktuje jako probe oszustwa i dlatego pisałem o dyskwalifikacji.

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 21:54

krysti pisze:
Greebo pisze:To ta zmiana tez zostaje dokonana, choć tak właściwie powinna być od razu dyskwalifikacja. Podczas licytacji nie ma możliwości usuwania postów, ich edytowania czy tez wycofywania zaoferowanych zawodniczek!!!

Nie ma też o tym mowy w regulaminie i o żadnych konsekwencjach związanych z tym. Nie twórzmy zatem regulaminu na poczekaniu, w danej chwili.

Poza tym nie wiem o co ma pretensje A.R.C.H.I. ball!?

Ja chciałem początkowo za Misiuk Ziętarę to fakt, ale nikt wcześniej jej nie licytował i on sam też nie miał takiego zamiaru.

Sam natomiast, zmienił zdanie (tak jak ja z tym, że jednak Ziętary nie chcę)

Albo do A.R.C.H.I. ball wędruje Jujka a do mnie idzie Ziętara, albo do niego Fikiel, a u mnie zostaje Misiuk. Jedyne dwa słuszne i rozsądne wyjścia z tego wszystkiego.

Jakie pretensje? Czytałem regulamin chwilę przed tym i wydawało mi się to w miarę sensowne. Skąd mogłem wiedzieć, że przedłużenie czasu dotyczy tylko zawodniczki, którą się licytuje przed regulaminowym czasem.

A.R.C.H.I. ball
Młodzik

Postautor: A.R.C.H.I. ball » 28 stycznia 2015, 22:35

Pisząc swój post, Twój nadal widniał na stronie. Kiedy chciałem go dodać, na wszelki wypadek odświeżyłem stronkę i ni stąd, ni zowąd już Twojego postu nie było. Dlatego więc napisałem tak, a nie inaczej żeby każdy zrozumiał o co mi chodziło oraz żeby post był dobrze wysłany o konkretnej godzinie, gdyż w chwili gdy Twojego wpisu już tam nie było wydało mi się to bezsensowne.

Awatar użytkownika
ROWRafik
Amator

Postautor: ROWRafik » 28 stycznia 2015, 22:50

Poproszę Joanne Walich F za Aldone Morawiec F.
http://www.basketrow.pl/

OjTam
Młodzik

Postautor: OjTam » 29 stycznia 2015, 00:45

Za wystawioną między innymi w kolejce 1 Magdę Kaczmarską G/F (eval 5,4) poproszę Małgorzatę Misiuk F

Za wystawioną między innymi w kolejce 11 Lidię Niedzielską (eval 5,2) poproszę Martynę Koc F/C

Za wystawioną między innymi w kolejce 1 Shannon Bobbit G (eval 10,3) poproszę Courtney Vandersloot G

reaktywacja
Junior

Postautor: reaktywacja » 30 stycznia 2015, 00:09

Czas "blokady" po licytacji minął, więc na zasadzie zwykłej wymiany podziękuję Natalii Żandarskiej C i zapraszam ponownie Cristinę Ouvinę G (Hiszpania).

Natomiast za Katarzynę Kenig F poproszę Olenę Ogorodnikową F (Ukraina)
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...

- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 30 stycznia 2015, 07:06

Na licytacj do dzis godz 21-ej:

Magda Kaczmarska G/F (bez OjTam)
Lidia Niedzielska G (bez OjTam)

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”