Postautor: reaktywacja » 05 maja 2015, 22:28
Radomenes pisze:A madame Misiuk do Torunia wspaniałomyślnie kto puścił? choć niektórzy teraz już tego żałują. Koszykarka może z niej i dobra, ale nad resztą wolę zrobić tak

To był inny czas, inna sytuacja w klubie. Coraz więcej wskazuje na to, że będzie w Gdyni inaczej niż w poprzednich latach, stąd motywacja dziewczyn też będzie zupełnie inna. Gosia Misiuk wybrała dla siebie najlepszą opcję i trudno było się dziwić jej wyborowi. A że wyszło jak wyszło, całe szczęście, że wykryto problemy tak szybko. Na pewno nie pokazała w minionym sezonie na co ją tak naprawdę stać.
A co do Angeliki. Może być tak, że jej ewentualne odejście przed tym sezonem to byłaby największa głupota w jej karierze. Nie wierzę, że z własnej woli mogłaby zdecydować się na coś takiego. Niemniej, póki koszykarek z Gdyni nie ma oficjalnie w ekstraklasie, wszystko jest możliwe.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.