Wisła Kraków - Lotos Gdynia 71:63 (mecz 2)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 kwietnia 2005, 13:04

dokładnie sobie obejrzałem galerie i mam takie małe pytanko czemu na niektórych zdjęciach "kibice" mają zasłonięte twarze?? :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Karkus

Postautor: Karkus » 28 kwietnia 2005, 13:30

Jak byś był z Krakowa to byś wiedział troche więcej... a dokładniej, że istnieją jeszcze inne kluby z kibicami [bandytami] , i nie pisze tu o klubach koszykarskich...

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 kwietnia 2005, 13:35

KIBIC pisze:dokładnie sobie obejrzałem galerie i mam takie małe pytanko czemu na niektórych zdjęciach "kibice" mają zasłonięte twarze?? :roll:

Nie pytaj i tka nie zrozumiesz :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gość

Postautor: Gość » 28 kwietnia 2005, 13:40

bo to tchórze :twisted:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 kwietnia 2005, 13:43

Anonymous pisze:bo to tchórze :twisted:

:lol: poczucie humoru to ty masz skadkolwiek bys nie byl pajacu :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 28 kwietnia 2005, 13:50

hmm..., a ja np w rywalizacji finałowej kibicuję gdyniankom...

(bo przez Wisłę my gramy o brąz)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 kwietnia 2005, 13:55

Edzia pisze:hmm..., a ja np w rywalizacji finałowej kibicuję gdyniankom...

Informacje przyjmujemy do wiadomosci. 8)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

s.

Postautor: s. » 28 kwietnia 2005, 13:58

KIBIC pisze:dokładnie sobie obejrzałem galerie i mam takie małe pytanko czemu na niektórych zdjęciach "kibice" mają zasłonięte twarze?? :roll:

bo sa nie fotogeniczni.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 28 kwietnia 2005, 14:30

Wreszcie Wisła zagrała tak jak potrafi.Myśle że jak Zapolski (wreszcie) wyciągnie wnioski jak grać takim składem jak ma Kraków to wcale nie musi być 3-1 dla Lotosu...ale 3-1 dla Wisły.Kluczowy będzie następny mecz w którym Wisła będzie na Fali a lotos pod presją.

Co do zachowania.Są granicę Rzucanie senpertyn tak ,gwizdy ,złoślwe transparenty (typu "nie bijcie nas" czy "11 nie kop").Jeżeli ktoś próbuje usprawiedliwać transparenty typu "Lotos Gdynia k..wa świnia" bo akurat nie lubi danego klubu tak jak Szymoni mówi że gdzie indziej też wyzywają k... (może u ciebie?)to niech się zastanowi.Szymonie jeżeli wyznaczenie tej granicy przekracza twoje możliwości to ja nic nie poradze.
Po prostu wolę oglądać złośliwe i inteligentne transparenty a nie takie typu np."Głupie k... wypierdalać" czy coś w "coś tam k... świnia" albo zamiast "11 nie kop"-"Skerovic ty głupia szmato"...................
Trzeba też wziaść pod uwagę ze wszyscy kibice nie mogą odpowiadać za wybryki pojedyńczych palantów.I nie ważne czy z Gdyni,Krakowa czy Poznaniu.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 28 kwietnia 2005, 14:32

Edzia pisze:
KIBIC pisze:tak czytam wasze posty i się zastanawiam co byście napisali jak "Wasze" zawodniczki by wyzywali od k... ?? {sorry za wyrażenie} a jak kibice odry rzucali w autokar ccc tez była afera chyba z tego co pamiętam ?? :roll:
więc panowie trochę rozsądku wiem , że nie lubicie Lotosu {nie dziwie się bo wiem co było} ale bez przesady Powell nie ma i ma to gdzieś a zawodniczki cierpią Hala to nie jest stadion piłkarski :roll:

Do tego dorzuciłabym głosy oburzenia po meczu w Gdyni, kiedy tamtejsi kibice gwizdali i skandowaniem nazwiska Elaine Powell, wyrazili swoją sympatię wobec Niej.
Obłuda? :roll:

Kibice Wisły nie mieli zadnych pretensji odnośnie wygwizdywania naszych koszykarek to po pierwsze

Po 2) Wyrazanie symaptii to przestepcy??? Gratuluje!!! a Niewinnych chlopaków z wyjazdu z Brna posadzaliscie o niewiadomo jakie czyny.

Obłuda????

Do osoby powyzej: Kibice Wisły nie usprawiedliwiją szadnych transprentów! Wszystko co robimy , robimy na wlasną odpowiedzialnosc , na własne konto i zawsze pryzjmujemy konsekwencje swoich czynów. AMEN.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 kwietnia 2005, 14:46

Nie wiem czy mozna, bo dyskusja taka zywa, ale chcialem tak skromnie, osobiscie pogratulowac wygranej Wisle :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 28 kwietnia 2005, 15:02

hellraiser pisze:Co do zachowania.Są granicę Rzucanie senpertyn tak ,gwizdy ,złoślwe transparenty (typu "nie bijcie nas" czy "11 nie kop").Jeżeli ktoś próbuje usprawiedliwać transparenty typu "Lotos Gdynia k..wa świnia" bo akurat nie lubi danego klubu tak jak Szymoni mówi że gdzie indziej też wyzywają k... (może u ciebie?)to niech się zastanowi.Szymonie jeżeli wyznaczenie tej granicy przekracza twoje możliwości to ja nic nie poradze.
Po prostu wolę oglądać złośliwe i inteligentne transparenty a nie takie typu np."Głupie k... wypierdalać" czy coś w "coś tam k... świnia" albo zamiast "11 nie kop"-"Skerovic ty głupia szmato"...................
Trzeba też wziaść pod uwagę ze wszyscy kibice nie mogą odpowiadać za wybryki pojedyńczych palantów.I nie ważne czy z Gdyni,Krakowa czy Poznaniu.

Uważam, że troszeczkę Cie poniosło. Ja też już trochę chodzę na mecze i nie tylko w Pabianicach i już dawno nie słyszałem żeby ktoś wyzywał koszykarki od k... i tym podobnych. Na pewno fajniejsze są takie transparenty o jakich mówisz. Trochę złośliwe ale i zabawne i inteligentne i naprawdę już dawno nie widziałem w naszej lidze aby pojawiały się inne, obrażające i wulgarne.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 28 kwietnia 2005, 15:47

Anonymous pisze:bo to tchórze :twisted:

... powiedział anonim, bojąc się podpisać :lol: :lol: :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 kwietnia 2005, 17:44

Do boju Wisla !!! Przetrzepcie d... tym sledzia!
AZS Poznan jest z wami duchem! :lol: :lol:

P.S.

Zajefajna oprawa meczu!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 kwietnia 2005, 19:05

Edzia pisze:hmm..., a ja np w rywalizacji finałowej kibicuję gdyniankom...
Nie przez Wisłę Edzia tylko przez własne frajerstwo niestety :? :? :?
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”