PZU Polfa-CCC Polkowice II mecz-co wy na to?????
Moderator: Moderatorzy
Kuba pisze:Szymon pisze:Ojjjj.... nie prawda![]()
![]()
W zeszłym sezonie, w rundzie zasadniczej siedzieli po drugiej stronie
w zeszłym sezonieod tego sadzają ich po tej stronie kosza, przy której jest ławka przyjezdnych. pozdrawiam
Czyżby walenie w bębenki przeszkadzało miejscowym
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
gosc pisze:Szymon pisze:gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.
No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów
Daleki jestem od krytykowania myśli trenerskiej i wytykania błędów bo nie znam się tak dobrze na koszu. Mogę powiedzieć jako kibic.... w ostatnim meczu dali .....ciała. Jestem jednak zwolennikiem rozliczania zespołu po sezonie. Jeśli będzie brąz to za jakiś czas można będzie powiedzieć: grały słabo w końcówce ale jest medal i to jest najważniejsze. Jeśli przegrają i zajmą 4 miejsce to będzie napewno porażka i wtedy faktycznie można będzie krytykować.
Ale przecież ja nie robię w tej chwili podsumowania całego sezonu! Według mnie, fakty są takie, że ostatni mecz z Wisłą został kompletnie zawalony
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Szymon sam widzisz. Mecze są w piątek i w sobotę. O ile na niedziele może jeszcze by śię jakoś wykręcił i pojechał o tyle w sobotę to nie ma najmniejszych nawet szans.
Dobra, dobra, Ty już sie nie tłumacz
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:gosc pisze:Szymon pisze:gosc pisze:Gdybyśmy wygrali z Wisłą byłoby wszystko ok. A tak to będziemy się doszukiwać w trenerze i zawodniczkach wszystkiego co najgorsze. Spokojnie. Mecze z CCC były faktycznie słabiutkie, żeby nie powiedzieć beznadziejne ale walka trwa dalej i trzeba wierzyć, że nasze dziewczyny mają jeszcze w sobie ambicje i powalczą o ten brąz. Zgodzę się natomiast z jednym stwierdzeniem. Mnie też się wydaje, że Trześniewskiej już się nie chce tu grać.
No właśnie. Gdybyśmy wygrali.....
Jednak przegraliśmy i to na własne życzenie. Nie było widać że jesteśmy zdecydowanie słabsi, powiedziałbym że nawet lepsi byliśmy i przegraliśmy! Zawodniczki i trenerzy popełnili błędy i uważam że należy je wytykać!!!
Jeśli zaś chodzi o batalię o brąz. Oczywiście, nie jesteśmy bez szans!!! Powiem więcej. Jesteśmy nawet w stanie wygrać oba mecze w Polkowicach. Tylko właśnie. CZY PABIANICKIE KOSZYKARKI MAJĄ JESZCZE AMBICJĘ I CHCĄ WALCZYĆ ????? Oby tak.
Co do Trześniewskiej to przyznam że im bliżej końca sezonu, tym bardziej mnie zawodzi i rozczarowuje!!! Mam tylko nadzieję że nie ma w tym żadnych podtekstów
Daleki jestem od krytykowania myśli trenerskiej i wytykania błędów bo nie znam się tak dobrze na koszu. Mogę powiedzieć jako kibic.... w ostatnim meczu dali .....ciała. Jestem jednak zwolennikiem rozliczania zespołu po sezonie. Jeśli będzie brąz to za jakiś czas można będzie powiedzieć: grały słabo w końcówce ale jest medal i to jest najważniejsze. Jeśli przegrają i zajmą 4 miejsce to będzie napewno porażka i wtedy faktycznie można będzie krytykować.
Ale przecież ja nie robię w tej chwili podsumowania całego sezonu! Według mnie, fakty są takie, że ostatni mecz z Wisłą został kompletnie zawalonyZarówno przez trenerów jak i przez koszykarki. Uważam że należy o tym głośno mówić, gdyż była ogromna szansa na awans do finału. I nawet jeśli uda sie w tym sezonie zdobyć brąz (czego oczywiście drużynie życze), to wedle mojego poglądu, ten sezon będzie porażką.
Prawda jest taka, że powinniśmy mówić głośno o ty co nam się nie podoba. I nie jest ważne czy ktoś się za to obrazi czy nie. Mamy przwo do własnego zdania i będziemy je wyrażać.
Szymon pisze:Kowalik pisze:Szymon sam widzisz. Mecze są w piątek i w sobotę. O ile na niedziele może jeszcze by śię jakoś wykręcił i pojechał o tyle w sobotę to nie ma najmniejszych nawet szans.
Dobra, dobra, Ty już sie nie tłumacz![]()
![]()
Szykuj lepiej grila na niedziele do mnie
![]()
![]()
Ok, za chwilę jadę na działkę więc zabiorę spowrotem grilla i pobalujemy w niedziele