Wjedzcie im tam Wislacy ekipa na hale do Gdyni pokazcie kto tu panuje!
Jakas komercja mi tu nie wygra z tradycja!
Pozdro Marco
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MARAS pisze:Co za buraki sa na tej basketmanii! A ta aszok to niejest na jednej z fotek na stronie wisly![]()
Pozdro Marco
KIBIC pisze:MARAS pisze:Co za buraki sa na tej basketmanii! A ta aszok to niejest na jednej z fotek na stronie wisly![]()
Pozdro Marco
Sorry myślałem , że jesteś prawdziwym kibicem koszykówki
ale jesli pochwalasz chamskie zachowanie {w sumie to nie wiem czy pochwalasz ale napewno jestes za tym przynajmniej z tego postu tak wynika} to wynika z tego , że delikatnie pisząć nie myslisz {żeby nie napisać , że jesteś głupi pomimo tego , że dużo robisz dla tego forum }

Marco TS pisze:Chuligani zawsze razem![]()
Wjazdu ne bedzie bo Wisła nie jeździ na wyjazdy na kosza.![]()
KIBIC pisze:Marco TS pisze:Chuligani zawsze razem![]()
Wjazdu ne bedzie bo Wisła nie jeździ na wyjazdy na kosza.![]()
zróbcie wyjątek wkońcu zobacze najlepszych kibiców koszykówki na żywo bo coś na fotkach Was było ledwo widać

MARAS pisze:Kibic jedna sprawa do wyjasnienia.
po primo: Nie popieram chamskiego zachowania ale tez nie zabraniam im tego robic na hali w koncu sa u siebie chlopaki i chca sie pokazac z jak najlepszej strony.
po drugie: dobrze przemyslalem co pisze tylko nie uwzglednilem tego wyzej wymienionego aspektu![]()
Pozdro
MARAS pisze:A co do forum basketmanii to sam sie zgodzisz ze tam panuje nie zdrowa atmosfera![]()
Pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość