Edzia pisze:hmm..., a ja np w rywalizacji finałowej kibicuję gdyniankom...
.....ja też.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Edzia pisze:hmm..., a ja np w rywalizacji finałowej kibicuję gdyniankom...
(bo przez Wisłę my gramy o brąz)

hellraiser pisze:Co do zachowania.Są granicę Rzucanie senpertyn tak ,gwizdy ,złoślwe transparenty (typu "nie bijcie nas" czy "11 nie kop").Jeżeli ktoś próbuje usprawiedliwać transparenty typu "Lotos Gdynia k..wa świnia" bo akurat nie lubi danego klubu tak jak Szymoni mówi że gdzie indziej też wyzywają k... (może u ciebie?)to niech się zastanowi.Szymonie jeżeli wyznaczenie tej granicy przekracza twoje możliwości to ja nic nie poradze.
Po prostu wolę oglądać złośliwe i inteligentne transparenty a nie takie typu np."Głupie k... wypierdalać" czy coś w "coś tam k... świnia" albo zamiast "11 nie kop"-"Skerovic ty głupia szmato"...................
Trzeba też wziaść pod uwagę ze wszyscy kibice nie mogą odpowiadać za wybryki pojedyńczych palantów.I nie ważne czy z Gdyni,Krakowa czy Poznaniu.

Szymon pisze:Co do zachowania.Są granicę Rzucanie senpertyn tak ,gwizdy ,złoślwe transparenty (typu "nie bijcie nas" czy "11 nie kop").Jeżeli ktoś próbuje usprawiedliwać transparenty typu "Lotos Gdynia k..wa świnia" bo akurat nie lubi danego klubu tak jak Szymoni mówi że gdzie indziej też wyzywają k... (może u ciebie?)to niech się zastanowi.Szymonie jeżeli wyznaczenie tej granicy przekracza twoje możliwości to ja nic nie poradze.
Po prostu wolę oglądać złośliwe i inteligentne transparenty a nie takie typu np."Głupie k... wypierdalać" czy coś w "coś tam k... świnia" albo zamiast "11 nie kop"-"Skerovic ty głupia szmato"...................
TS_1906 pisze:
Uwierz mi, stać nas na "złośliwe i inteligentne" transparenty. Ten wyjątkowo był ciężkiego kalibru, chcieliśmy im pokazać co o nich myślimy. Zajrzyj do galerii Wisły z meczów na stadionie i popatrz jakie nieraz mamy transparenty. Poza tym tak jak pisałeś są pewne granice, ale Lotoski burzyli się nawet o to, że parę serpentyn w nich poleciało. To już jest śmieszne. Im po prostu wszystko przeszkadza i szukają dziury w całym.
Kowalik pisze:A może zamiast się czepiać Wisły To Gdynia niech zrobi jakieś transparenty (śmieszne!!!). O ile stać ich na to a nie tylko na biadolenie.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości