Agnieszka Jaroszewicz
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Agnieszka Jaroszewicz
Co sądzicie o tej zawodniczce??? Powinna zostać u nas na następny sezon????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Chyba jedno z trudniejszych pytań, bo jeśli wspomnieć wspaniały występ Gusi w pojedynku z Lotosem to odpowiedź brzmi tak. Jednak w większości występy Agnieszki nie były zbyt udane, co pokazują statystyki.
Szczególnie można się przyczepić do skuteczności rzutowej, bo pozostałe elementy nie wyglądają aż tak źle.
Moim zdaniem 104 punkty (średnio 4 pkt) w 27 meczach (średnio 17 min na parkiecie) to za mało.
Szczególnie można się przyczepić do skuteczności rzutowej, bo pozostałe elementy nie wyglądają aż tak źle.
Moim zdaniem 104 punkty (średnio 4 pkt) w 27 meczach (średnio 17 min na parkiecie) to za mało.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Tylko pytanie czy się doczekasz
Faktycznie, mecz z Gdynią był super w jej wykonaniu
Tylko obiektywnie patrząc, jeden super mecz w sezonie to trochę za mało
Decyzja nie jest łatwa. I sam nie wiem jaka powinna być
.
Jednak wydaję mi się, że wiem jaką decyzję w sprawie Pani Agnieszki podejmą działacze.
Faktycznie, mecz z Gdynią był super w jej wykonaniu
Jednak wydaję mi się, że wiem jaką decyzję w sprawie Pani Agnieszki podejmą działacze.

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
USZAT pisze:Faktycznie ciężka decyzja. Wszystko zależy od działaczy, ile kasy wyłożą na transfery.
Hmmmm.... kasa, kasą. Wydaje mi sie że główny czynnik powinien być taki: Czy będzie możliwa do ściągnięcia lepsza zawodniczka na pozycję Jaroszewicz????
Mam tylko nadzieję że kosztem Pani Agnieszki nie zostanie sprowadzona do nas gorsza zawodniczka!

-
kibic z hali
agnieszka jaroszewicz
mimo sredniego sezonu, uwazam, że jaroszewicz jest bardzo pozyteczna zawodniczka. wiekszosc pabianiczanke gra bardzo egoistyczne, czego nie mozna powiedziec o gusi. co z tego, ze szpila rzuta wiele punktow, skoro przegrywamy mecz za meczem. Na przyklad panti trafia do kosza, kiedy wynik jest juz rostrzygniety. zdobywa wtedy wiele punktow, bo rywalki nie maja ochotry, zeby faulowac starszej pani.
koszykowka to przede wszystkim gra zespolowa, niestety, w tym sezonie trener oraz czesc zawodniczek zapomniala, na czym polega ta gra. nalezy tylko zalowac, bo srebrny medal mog byc blisko
koszykowka to przede wszystkim gra zespolowa, niestety, w tym sezonie trener oraz czesc zawodniczek zapomniala, na czym polega ta gra. nalezy tylko zalowac, bo srebrny medal mog byc blisko