Ten kierunek to chyba... "PUB"
Roman Haber nie bedzie juz trenerem AZSu Poznań!!!
-
bLiNd
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:mati pisze:..Inni trenerzy a dziewczyny praktycznie cały czas takie same... ...
to chyba nie jest nic złego ??![]()
też bym tak chciał w "swojej" drużynie
no nic w tym złego tylko podałem, że dziewczyny sie nie zmienialy tylko trenerzy. nie napisalem, ze coś w tym złego. jak dla mnie prawie wszystkie dziewczyny mogłyby zostawać zawsze :-*
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
a co do Szajka...to wasza decyzja. Seba napisał o minusach. kolago pod koniec dał wymowny komentarz. wszystko to będzie wporządku jeżeli pewne sprawy już sie poprostowały. np. od pobytu w ostrowie
ja powiedziałem- moim zdaniem to dobre wyjscie- jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli będziecie mieli dobrego trenera, a nawet jak nie dobregoo to z wieeeeeeelkim bagażem doswiadczenia!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
kurde, z Waszych wypowiedzi wynika ze Szajek wcale nie jest taki zloty........
a wszystko zaczelo sie od odejscia Herkta po tym jak p.Kulczykowej odechcialo sie sponsoringu....
Mati! wiesz moze jakie zdanie maja te koszykarki Ostrovii ktore mialy okazje z nim wspolpracowac? jakie maja o nim zdanie? jesli wiesz cos to napisz
Mati! wiesz moze jakie zdanie maja te koszykarki Ostrovii ktore mialy okazje z nim wspolpracowac? jakie maja o nim zdanie? jesli wiesz cos to napisz
reloaded :]
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:Mati! wiesz moze jakie zdanie maja te koszykarki Ostrovii ktore mialy okazje z nim wspolpracowac? jakie maja o nim zdanie? jesli wiesz cos to napisz
To już jest tylko i wyłącznie ich sprawa- na pewno nie możemy dawać tego na forum.
Viallos myślę o Szajku
Seba- niestety nie chcę rozwijać moich myśli. w każdym razie- no!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
mati pisze:Mytek pisze:Mati! wiesz moze jakie zdanie maja te koszykarki Ostrovii ktore mialy okazje z nim wspolpracowac? jakie maja o nim zdanie? jesli wiesz cos to napisz
To już jest tylko i wyłącznie ich sprawa- na pewno nie możemy dawać tego na forum.
Viallos myślę o Szajku
To już tam pewnie ładnie o nim myślą sobie
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:mati pisze:Mytek pisze:Mati! wiesz moze jakie zdanie maja te koszykarki Ostrovii ktore mialy okazje z nim wspolpracowac? jakie maja o nim zdanie? jesli wiesz cos to napisz
Viallos myślę o Szajku
To już tam pewnie ładnie o nim myślą sobie
Nie, nie. Myślę poprostu, że nie powinny się takie oceny ukazywać na forum. Zarówno te pozytywne jak i negatywne - mojego autorstwa. To tylko i wyłącznie sprawa dziewczyn.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: