Fantasy BLK 2017/18
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
reaktywacja
- Junior
Re: Fantasy BLK 2017/18
zagram
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Zagram.
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zagram
zagram
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wrzuciłem regulamin tegorocznej fantasty BLK. Rewolucji w stosunku do poprzednich lat nie ma, ale małe różnice są dlatego proszę się z nim zapoznać.
viewtopic.php?f=14&t=12409
PS. Jakby ktoś miał czas i ochotę przygotować listę zawodniczek wraz z pozycjami i krajami to byłbym wdzięczny :)
viewtopic.php?f=14&t=12409
PS. Jakby ktoś miał czas i ochotę przygotować listę zawodniczek wraz z pozycjami i krajami to byłbym wdzięczny :)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- markylipek
- Młodzik
Spróbuje zagrac, proszę o sms gdy draft się zacznie, numer ma krysti?
OjTam pisze:Spróbuje zagrac, proszę o sms gdy draft się zacznie, numer ma krysti?
Krystiego od roku nie ma na forum. Jesli chcesz sms-a to przyślij mi na priva swoj nr tel.
PS. Ja tez sie zgłaszam.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Zagram
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
Gram
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."
https://bartolino78.wordpress.com
https://bartolino78.wordpress.com
Podczepię się tutaj.
Bylibyście zainteresowani drugim fantasy?
Ponieważ zeszłoroczny GM sprawdził się średnio, do tego mamy w tym sezonie 13 ekip, pauzy itp, więc byłoby jeszcze więcej kłopotów. Dlatego zamiast GM w tym sezonie proponuję stuningowaną wersję "Pick One". Pokrótce zasady:
- brak draftu, każdy uczestnik ma do wyboru wszystkie zawodniczki w lidze
- na każdą kolejkę wybieramy piątkę jak w fantasy GGFFC
- w piątce musi być jedna Polka i max 2 zawodniczki "świat"
- każdą zawodniczkę można wystawić tylko raz w rundzie (13 kolejek)
- nie można wystawić zawodniczki, której drużyna pauzuje, albo której mecz jest przełożony poza kolejkę (powiązanie z zasadami w fantasy, zawodniczka, której trzeba by wpisać średnią/punkty z kolejnego meczu jest niedostępna w danej kolejce)
- o kolejności decyduje suma punktów na koniec, PO brak (lub ewentualnie całe PO do końca na takich samych zasadach jako kolejna runda)
i tyle.
Zobaczymy kto najlepiej wie jak kto przeciw komu gra :)
Chętni?
Bylibyście zainteresowani drugim fantasy?
Ponieważ zeszłoroczny GM sprawdził się średnio, do tego mamy w tym sezonie 13 ekip, pauzy itp, więc byłoby jeszcze więcej kłopotów. Dlatego zamiast GM w tym sezonie proponuję stuningowaną wersję "Pick One". Pokrótce zasady:
- brak draftu, każdy uczestnik ma do wyboru wszystkie zawodniczki w lidze
- na każdą kolejkę wybieramy piątkę jak w fantasy GGFFC
- w piątce musi być jedna Polka i max 2 zawodniczki "świat"
- każdą zawodniczkę można wystawić tylko raz w rundzie (13 kolejek)
- nie można wystawić zawodniczki, której drużyna pauzuje, albo której mecz jest przełożony poza kolejkę (powiązanie z zasadami w fantasy, zawodniczka, której trzeba by wpisać średnią/punkty z kolejnego meczu jest niedostępna w danej kolejce)
- o kolejności decyduje suma punktów na koniec, PO brak (lub ewentualnie całe PO do końca na takich samych zasadach jako kolejna runda)
i tyle.
Zobaczymy kto najlepiej wie jak kto przeciw komu gra :)
Chętni?
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Chętnie bym w to wszedł :)
Gram w Fantasy
Okres zgłoszeń się skończył. Podział na grupy będzie wyglądał następująco:
BLK
1 Markylipek
2 Speedy
3 Bartolino
4 Japa
5 Bart_81
6 Greebo
7 Koszykówka_kobiet
8 Reaktywacja
1 liga Grupa A
1 diablewcielone:p
2 Justi
3 Przemoe
4 betti
5 zancia_a
6 xx
2 liga grupa B
1 golew
2 Paulo2907
3 Ałgaja
4 OjTam
5 tadziu
6 roki9
Ponieważ grupy I ligi nie sa równoliczne, a w PO w walce o awans do BLK zespoły z tych grup będą gały na "krzyż" do grupy A dodałem dodatkowa drużynę, do której skład sam będę wybierał (w normalnej kolejności). Ta drużyna oczywiście nie będzie liczyła się w grze.
Zaczynamy jutro rano , tematy postaram sie utworzyć dziś przed północą - do tego momentu można jeszcze dodawać ewentualne nowe zawodniczki.
BLK
1 Markylipek
2 Speedy
3 Bartolino
4 Japa
5 Bart_81
6 Greebo
7 Koszykówka_kobiet
8 Reaktywacja
1 liga Grupa A
1 diablewcielone:p
2 Justi
3 Przemoe
4 betti
5 zancia_a
6 xx
2 liga grupa B
1 golew
2 Paulo2907
3 Ałgaja
4 OjTam
5 tadziu
6 roki9
Ponieważ grupy I ligi nie sa równoliczne, a w PO w walce o awans do BLK zespoły z tych grup będą gały na "krzyż" do grupy A dodałem dodatkowa drużynę, do której skład sam będę wybierał (w normalnej kolejności). Ta drużyna oczywiście nie będzie liczyła się w grze.
Zaczynamy jutro rano , tematy postaram sie utworzyć dziś przed północą - do tego momentu można jeszcze dodawać ewentualne nowe zawodniczki.
Moge jeszcze ja czy juz za pozno?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”