A Ty "Gość-iu" może byś sie zalogował albo podpisał jeżeli takie mądrości albo głupoty wypisujesz p. wykładanie pieniędzy na AZS to strata itd
SMS Warszawa vs Unia Swarzędz 51:46 :(
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:O zgrozo przeciez awans Unia miala na wyciagniecie reki i co sie moglo stac, co za zawód dla tych kibiców Unii którzy pojechali dopingowac swój zespól![]()
!!!
Nie doszlo to do mnie ze jakies juniorki z SMSu mogly wyeliminowac tak doswiadczony i zgrany zespól jak unia![]()
Gratulacje dla SMSu choc marne to dla mnie pociesznie!
Maras...myślę, że gdzie indziej jest pies pogrzebany. Juniorki utalentowane są- bardzo nawet. Myślę, że mimo wszystko Unia przegrała ten mecz finansowo. Poprostu. Co z tego, ze mieli na wyciągnięcie ręki tą ekstraklasę. Jeżeli nie masz odpowiednich finansów- NIE PCHAJ SIĘ DO EKSTRAKLASY. Myślę, że działacze Swarzędzcy taką zasadę wyznają- również trzeba dla nich mieć szacuneczek jak chodzi o takie rzeczy.
Co z tego, że Ostrovia weszła jak huragan do ekstraklasy? Jeżeli dwa lata męczyliśmy się z utrzymaniem. Trzeba zbudować odpowiedni budżet. Mało drużyn chce awansować do ekstraklasy. Jelenia Góra ma niby na to kase- 3mam więc kciuki za nich.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: SMS-UNIA
Gość pisze:Mytek pisze:teraz 3mam kciuki za Jelenia. z drugiej strony widze ze wiekszosc forumowiczow jest za warszawa.....
Myślę,że uczestnicy forum nie kibicują Warszawie tylko zdolnej młodzieży
do której należy przyszłość naszej koszykówki.
Zawsze będę kibicował SMS , OLIMPII i MUKS ponieważ tam grają młode perspektywistyczne zawodniczki.
Ponadto uważam,że jeśli w waszym Poznaniu więcej środków przekazano
by dla Olimpii i MUKS to za kilka lat będziecie stolicą polskiego basketu.
Wspieranie AZS to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez kibicuje Poznaniankom: wiadomo: POZNAŃ GÓRĄ!!!!!!!!! ale z drugiej strony w SMSie jest o ile mi wiadomo tylko kilka poznanianek....dlaczego wole teraz Jelenia? bo jakos mi tak blizej do tego zespolu, niz do SMSu, co oczywiscie nie znaczy ze zle zycze SMSowi! przeciwnie!
i na koniec jeszcze jedno: nie wchodź na grząski temat wspierania bądź nie AZSu bo po pierwsze AZS potrafi sam zadbac o siebie, a po drugie wielokrotnie przerabialismy juz ten temat na tym forum i to w bardzo duzych rozmiarach. przejrzyj forum jesli chcesz.
pozdrawiam!
reloaded :]
Yo
MARAS pisze:co za zawód dla tych kibiców Unii którzy pojechali dopingowac swój zespól![]()
!!!
Nie doszlo to do mnie ze jakies juniorki z SMSu mogly wyeliminowac tak doswiadczony i zgrany zespól jak unia![]()
Gratulacje dla SMSu choc marne to dla mnie pociesznie!
Nie pekajcie Unia!
Żaden zawód. Pogodziliśmy się z porażką i wiemy, że Unijki dały z siebie wszystko. Może odbierzecie to jako moją obronę (nie chcę żeby tak było), ale druzynie SMSu pomogli sędziowie. Być może nie świadomie (moim zdaniem niestety świadomie). Faktem jest, że Unijki zagrały słabo w końcówce. Straciły sporo piłek. Ale niektóre decyzje sędziów były wręcz skandaliczne. Myślę, że nawet kibice z Łomianek też to zauważyli, ale nie mówią o tym głośno, bo przeciez wygrali
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Yo
pink panter pisze:brawo sms!!!! widze że młode dziewczyny pokazały jak sie gra w koszykówke dużo bardziej doświatczonym dziewczyną ze swarzędza!!!!! i po raz kolejny awans przeszedł koło nosa unii swarzędz
Ja myślę, że Unia sporo tego doświadczenia ( to się pisze przez D) straciła w trakcie sezonu wraz ze stratą jednej z zawodniczek...
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
basket fan
- Nowy na forum
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”