CCC Polkowice - PZU Polfa Pabianice live (3mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 30 kwietnia 2005, 11:21

obiektywny pisze:
Kowalik pisze:Teraz jesteś niesprawiedliwy. Nie raz i nie dwa pisaliśmy, że sedziowanie było złe w obie strony a porażki wynikały z czego innego. Czytaj ciut dokładniej.
Pozdro
no wlasnie Kowalik.... zawsze zle! w obie czy jedna strone ale zle :)

to niestety nie nasza wina ze panowie z gwizdkami nie pozwalaja nam cieszyc sie z dobrego sedziowania. Ja osobiscie widzialem tylko jeden mecz z dobrym sedziowaniem w tym sezonie. W barazach przegrany mecz z Ostrovia stal na dobrym poziomie jesli chodzi o sedziow. Tylko zastanawialem sie wtedy czy nie bylo to spowodowane obecnoscia Zycha. Ale naprawde sedziowie spisali sie na medal. A reszta meczy ktore mialem okazje ogladac nie byla w najlepszym wykonaniu panow z gwizdkami, a najgorszy to chyba z Polkowicami w Chelmie. Ale to juz przeszlosc. Jednak wiem ze nie koniec. Za popelnione bledy nie otrzymuja zadnych kar, wiec bedzie jeszcze gorzej.

Awatar użytkownika
ZIOMMM
Nowy na forum

Postautor: ZIOMMM » 30 kwietnia 2005, 12:36

Włókniarzu ... GRAĆ NA CAŁEGO I WALCZYC DO UPADŁEGO!!! JESTEŚMY Z WAMI I WIERZYMY ŻE DACIE RADY POLKOWICOM!!!
DUMNI PO WYGRANEJ, WIERNI PO PRZEGRANEJ...TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!!

gostekk nzlg.

Postautor: gostekk nzlg. » 02 maja 2005, 07:57

gosc pisze:brawo pabianice brawo doskonaly zespol doskonala gra nie ma co!!!! Jutro Polkowice zostana brazowymi medalistkami bez dwóch zdań!!
Wiara czyni cuda hehe !!predzej uwierze w Swiętego Mikołaja niz w to ze jutro Polfa sie podniesie.

No widzisz i teraz już wiesz, że istnieje Św. Mikołaj a nawet jak nie wiesz to musisz wierzyć, że istnieje. :D :D
Zawsze trzeba wierzyć w swój zespół bez względu na to czy jest dobrze czy źle. Można grać słabo, źle i w ogóle nie rokować ale właśnie w takich momentach pomaga fakt, że jest ktoś kto wierzy że jeszcze nie wszystko stracone. Nie jest wielką sztuką kibicować jak jest wszystko cacy i wygrywamy każdy mecz po 30 pkt. Trzeba być z zespołem jak nie idzie, jak jest ciężko.
Wielkie gratulacje należą się zespołowi z Pabianic (mimo, że nie grają rewelacyjnie) za walkę do końca i wiarę w zwycięstwo i medal. Ciężko grać 9 meczy w ciągu 18 dni mając świeżo w pamięci przegraną walkę o finał z Wisła. Ciężko się wtedy zebrać (każdy kto ma jakieś pojęcie o sporcie wie jak to jest). Teraz został im jeszcze tylko 1 mecz. Najważniejszy mecz sezonu i jestem przekonany, że będą walczyły tak samo jak w niedzielę w Polkowicach. Wynik jest sprawą otwartą ale ja wierzę, że wygramy
Dopiero po tym meczu będzie czas na podsumowania i rozliczenia za ten sezon.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 maja 2005, 08:26

gosc pisze:brawo pabianice brawo doskonaly zespol doskonala gra nie ma co!!!! Jutro Polkowice zostana brazowymi medalistkami bez dwóch zdań!!
Wiara czyni cuda hehe !!predzej uwierze w Swiętego Mikołaja niz w to ze jutro Polfa sie podniesie.
No i co kozaku łyso ci? :lol: Powinienes teraz siedziec pod stołem i odszczekiwać swoje brednie. Cos słabiutko znasz się na psychice zawodniczek... I po co były te wymyślone bzdury o Mikołaju, o brązowym medalu dla Polkowic w sobotę? 8) 8) 8) Troszkę sie skompromitowałeś, ale jako anonim pewnie jeszcze nie raz będziesz tu plótł podobne farmazony :? :? :?
Obrazek
Obrazek

i

Postautor: i » 02 maja 2005, 12:21

Bede sobie wierzyc w co mi sie podoba i napewno nie bedzie to polfa i Świety Mikołaj!Jezeli Polkowice wypuscily z rak taka okazje to jest ich problem i ich sprawa a ze wy sie tak tym wszystkim podniecacie to tez wasza sprawa bo przeciez kazdego podnieca cos innego!
Powodzenia

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 02 maja 2005, 15:34

i pisze:Bede sobie wierzyc w co mi sie podoba i napewno nie bedzie to polfa i Świety Mikołaj!Jezeli Polkowice wypuscily z rak taka okazje to jest ich problem i ich sprawa a ze wy sie tak tym wszystkim podniecacie to tez wasza sprawa bo przeciez kazdego podnieca cos innego!
Powodzenia

No Ciebie ostatnio podniecała nasza porażka... :twisted:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Gość

Postautor: Gość » 02 maja 2005, 18:34

Mikey pisze:
No i co kozaku łyso ci? :lol: Powinienes teraz siedziec pod stołem i odszczekiwać swoje brednie. Cos słabiutko znasz się na psychice zawodniczek... I po co były te wymyślone bzdury o Mikołaju, o brązowym medalu dla Polkowic w sobotę? 8) 8) 8) Troszkę sie skompromitowałeś, ale jako anonim pewnie jeszcze nie raz będziesz tu plótł podobne farmazony :? :? :?

Myślałby kto że tu sami psycholodzy kobiecej natury.Dziewczyny walczą do upadłego i chwala im za to.Szkoda tylko że w calym pabianickim szowinizmie brakuje troche chłodnej oceny tego co się dzieje.Szkoda,że nie docenia sie przeciwnika który dwa razy zlał Polfe a w pierwszym meczu przegrał 1 pkt.Z tym składem Pabianice powinny wygrać 3x0 a nie męczyć się w piątym meczu.Jeśli te Polkowice rzeczywiście takie słabe to dlaczego wygrały?Acha zapomnialem-pabianickie gwiazdy mialy takie widzimisie.Ja bez względu na wynik jutrzejszego meczu gratuluje obu drużynom.Można bylo obejrzeć może nie kawał ale sporo dobrej koszykowki,no i emocji było co niemiara.Oby tak wyrównana liga była za rok.Polkowice nie przejmować się.Jeśli nie w tym roku to za rok macie medal.Przypomne-pierwsza batalia o medal przegrana 3x0,druga 3x1 w tym roku 3x2 a może lepiej no i w przyszłym medal musi beć wasz.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 03 maja 2005, 15:03

Anonymous pisze:
Mikey pisze:

Myślałby kto że tu sami psycholodzy kobiecej natury.Dziewczyny walczą do upadłego i chwala im za to.Szkoda tylko że w calym pabianickim szowinizmie brakuje troche chłodnej oceny tego co się dzieje.Szkoda,że nie docenia sie przeciwnika który dwa razy zlał Polfe a w pierwszym meczu przegrał 1 pkt.Z tym składem Pabianice powinny wygrać 3x0 a nie męczyć się w piątym meczu.Jeśli te Polkowice rzeczywiście takie słabe to dlaczego wygrały?Acha zapomnialem-pabianickie gwiazdy mialy takie widzimisie.Ja bez względu na wynik jutrzejszego meczu gratuluje obu drużynom.Można bylo obejrzeć może nie kawał ale sporo dobrej koszykowki,no i emocji było co niemiara.Oby tak wyrównana liga była za rok.Polkowice nie przejmować się.Jeśli nie w tym roku to za rok macie medal.Przypomne-pierwsza batalia o medal przegrana 3x0,druga 3x1 w tym roku 3x2 a może lepiej no i w przyszłym medal musi beć wasz.

Jakoś nie zauważyłem żeby ktoś tutaj lekceważył zawodniczki z Polkowic. Wprost przeciwnie. Pisaliśmy, że grały dobrze. I nie wydaje mi się żebyśmy byli szowinistami :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”